Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hoşgeldin özlem..

merhaba kızlarr... evet milet tatilde ben ise hala okuldayım bugün 2 tane sınav vardı. bi hafta sınavlarla uğraşcaz.
ayy ama tatile inşallah mutlu girerim. ay ben bu ay umutluyum sanki olcak yani inşallah...
hepimiz inşallah..
bu arada çalışmalara daha başlamadım

canim 2 dafe hamile kadım ben.1.düştü 2.karnımda öldüü.arastırdık kan vpıhtılaşması çıktı.3.e kalabilirsemm 9 ay boyunca igne yiycem kan sulandırıcıı

kızlar siğara içmek hamilelik oluşumunu engeller mi? bırakamıyorum

engellemez ben içiyorum 2 defa hamile kaldım.bürsürüüüü ama bir sürüüüü arakdasım var hepside çatır catır dogurdu.ama tabiii içmesen daha iyi azaltmaya bak ben öyle yapıyorum

minik kuşş adet oldunmuuuu kıxxx
ah sorma tatlim coktaaann..
bugun 6.gunum ama arada kasik agrim oluo..sen de olmussun adet kiz biiz ne zaman hamile kalicazzz

hosbulduk cnm nasilsin

ah sorma tatlim coktaaann..
bugun 6.gunum ama arada kasik agrim oluo..sen de olmussun adet kiz biiz ne zaman hamile kalicazzz

hosbulduk cnm nasilsin

evet benimde 3.günüm.ay nebileyim vallaa.hiç umudum kalmadi zati benim artıkkk.aşılama yAptırmayı bekliyorum artık.eylülde insalah 2 ayım kaldiii.bu yüzden hiççç takmıyom artık

Son düzenleme:
evet benimde 3.günüm.ay nebileyim vallaa.hiç umudum kalmadi zati benim artıkkk.aşılama yAptırmayı bekliyorum artık.eylülde insalah 2 ayım kaldiii.bu yüzden hiççç takmıyom artık

ole valla bende tatilden gelince tedaviye gidiorum artik nerdeyse 2 sene olucak..
cnm ben 35.5la adet oldum ama 2 3 gundur atesim 36 larda :44:

Kızlar bende bebiş istiyorum daha ilk ayımız ama çok istiyorum ben buarada çok yeniyim bu sitede
hoşgeldin kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
ole valla bende tatilden gelince tedaviye gidiorum artik nerdeyse 2 sene olucak..

benim de adetten önce 36.8 sabit gitti adete 5 gün kala düşmeye başladı taa ki adet olduğum gün 36.1 oldu.

acayipp inanır oldum ben bu ateş olayına yaa.hiç test mest almaya gerek yokk sdirek adetten 2 gün önce anlıyosun yani.enim ateşş 36.6 dan 36.4 e adet olcagim sabahtA 36.2 DÜSTÜ VE ANLAdım adet olcagimiii.garanti yöntem yaniiii

Kan pıhtılaşması için coraspin için günde bi tane kan sulandırı dr verdi bana

sendedemi var canim.hiç bebek kaybin oldumu.bana vermedi doktor gerek yok dediii.hamile kalkınca igneye hemen başlıycaz bidee 3 ay aspirin içeceksin dediiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…