- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.501
dur bakalım tatlım daha yeni başlamışsın soğan kürü çok ii geliyo
sağol arkadaşım..yani bir şekilde okuyoruz araştırıyoruz hiçbirşey eskisi gibi değil insanlarımız artık daha bilinçli..keşke bu kadar net konuşmasada ümitleri yıkılmasa..inanmak istemedim ama duyduğunda bir tuhaf oluyor işte..umarım sende alırsın eline bebeğini senin rahatsızlığın varmı peki ?
hoşgeldiiiiin annemmm nerelerdesin
kızlar siğara içmek hamilelik oluşumunu engeller mi? bırakamıyorum
ah sorma tatlim coktaaann..minik kuşş adet oldunmuuuu kıxxx
hoşgeldin özlem..
merhaba kızlarr... evet milet tatilde ben ise hala okuldayım bugün 2 tane sınav vardı. bi hafta sınavlarla uğraşcaz.
ayy ama tatile inşallah mutlu girerim. ay ben bu ay umutluyum sanki olcak yani inşallah...
hepimiz inşallah..
bu arada çalışmalara daha başlamadım
ah sorma tatlim coktaaann..
bugun 6.gunum ama arada kasik agrim oluo..sen de olmussun adet kiz biiz ne zaman hamile kalicazzz
hosbulduk cnm nasilsin
ah sorma tatlim coktaaann..
bugun 6.gunum ama arada kasik agrim oluo..sen de olmussun adet kiz biiz ne zaman hamile kalicazzz
hosbulduk cnm nasilsin
İyiyim şükür aynı işte hala bebk istiyoruz icraat yok
evet benimde 3.günüm.ay nebileyim vallaa.hiç umudum kalmadi zati benim artıkkk.aşılama yAptırmayı bekliyorum artık.eylülde insalah 2 ayım kaldiii.bu yüzden hiççç takmıyom artık
hoşgeldin kaç yaşındasın ne kadarlık evlisinKızlar bende bebiş istiyorum daha ilk ayımız ama çok istiyorum ben buarada çok yeniyim bu sitede
ole valla bende tatilden gelince tedaviye gidiorum artik nerdeyse 2 sene olucak..
cnm ben 35.5la adet oldum ama 2 3 gundur atesim 36 larda :44:
ole valla bende tatilden gelince tedaviye gidiorum artik nerdeyse 2 sene olucak..
cnm ben 35.5la adet oldum ama 2 3 gundur atesim 36 larda :44:
Kan pıhtılaşması için coraspin için günde bi tane kan sulandırı dr verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?