Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet kesinlikle ben de katılıyorum

hoşgeldin kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin

benim de adetten önce 36.8 sabit gitti adete 5 gün kala düşmeye başladı taa ki adet olduğum gün 36.1 oldu.

aynen bnmde atesim birden 35.5e dustu bende anladim test alicaktim ama almadim atesimden anladim adet olucagimi ama erken oldum ben normalde en erken 30 31 gunde bir oluorum simdi 29.gun oldum nese kizlar ben cikiyorum simdilik..
camasirlarimi asiyim utumu yapiyim optum hepinizii

hani sen gecen dedin ya 24.günde adet olcagimi anlaldım.bende anlasdimm.bilseydim çok öncede bu ateş yöntemimi yapardım.ama yumurtlamayı anlayamıyorum poek ateşle ben.bu ay daha sıkı takişp etcem

bakalım ben geçe ay yumurtlama döneminde ateş ölçmeyi bi gün unuttum kaçırdım yani.
İnşallah bu ay bişey olmaz. ama ben 28 günde adet oluyorum. 13-14-15. günleri değerlendirmek istiyorum inşallah olur Allahımmm inşallah

selam kızlarr..5 günlük adet gecikmesinden sonra okadar para verip aldığım predıctor gebeliktestim sabah negatif çıktı.bende hemen doktordan randevu aldım.az önce geldim.muayene etti. kist falan bişii yok dedi.adetim yakınmı görebiliyomusunuz dedim öylede denebilir dedi ne demekse.kanda gebelik testi istedi.sonucu beş beşbuçuk gibi alıcam ama telefonla öğrenicem sonrada doktoru arıcam.gebelik yoksa ki zaten yok ilaç yazıcakmısınız dedim hayır dedi birkaç gün daha bekle.ben sıkıntıdan patladım ve şiştim yaaa offfffffffffffff.

insaalh olurr.ben haziran ayında çok kalmmak istiyodum.buayy artıkk es geciyorum.çünkü aşılma yaptıracamm.gecen tam yumurtlama günlerinde yaptık biz ama sonuc yine fısss

degişiyoo ya adet döngüleriiiii.ben 2 ay önce 33 sonra 29 buayda 30 günde oldum.ama incir kürü adet düzensizligine birebirr haberiniz olsun.kolay gelsin

hani sen gecen dedin ya 24.günde adet olcagimi anlaldım.bende anlasdimm.bilseydim çok öncede bu ateş yöntemimi yapardım.ama yumurtlamayı anlayamıyorum poek ateşle ben.bu ay daha sıkı takişp etcem

tülaycım bişey sorucam canım ya. şimdi benim 1 yumutam olmuş diğer ikisi daha geriden geliyomuş ya. o iki geç gelişen kendiliğinden mi zamanı gelince çatlıcak acaba yoksa vurulduğum iğne çatlatıcak mı hepsini:44:

bende yarın sabahtan itibaren başlıyorum ateş ölçümüne o zaman.adet olucağına yakın düşüyodu dimi canım
evet bak geçen ayki tablom incele istersen
9. gün …….. hiç akıntı yok
10. gün …….. yoğun yapışkan akıntı
11. gün …….. hiç akıntı yok
12. gün …….. hiç akıntı yok
13. gün 36.7 hiç akıntı yok
14. gün …….. hiç akıntı yok
15. gün 36.7 hiç akıntı yok
16. gün 36.8 hiç akıntı yok
17. gün 36.5 çok hafif beyaz akıntı
18. gün 36.7 hafif sarı bol akıntı
19. gün 37.0 hafif kahve bol akıntı
20. gün 36.8 sarı akıntı
21. gün 36.8 sarı akıntı
22. gün 36.8 sarı akıntı
23. gün 36.9 sarı akıntı
24. gün 36.5 koyu sarı akıntı
25. gün 36.8 sarı akıntı
26. gün 36.5 sarı akıntı
27. gün 36.7 çok az akıntı
28. gün 36.5 çok az akıntı
29. gün 36.1 adet oldum

bazen gecikme olabiliyor sadece kendini boşuna üzdüğün kalıyor. ben her zaman 28 günde adet olan biriydim. 4. ayım bu ay bebek için uğraştığım. ilk 2 ay adetlerim 4 ve 10 gün gecikti kendimi kasmamaya çalıştım ama demek ki kasmışım gecikti. ama zamanla anladım ki bebek ister istemez olmuyormuş. son adetim tam zamanında geldi inşallah bundan sonraki de 9 ay sonra gelir :)) ama bu ay olmasa da üzülmiyecem benim bebeğim zamanını bekliyor alacağı nefesi belli...

büyümeyen yumurta kolay çatlamaz diye biliyorum ben .işte bu yüzden sen doktorun cinsel günlerine uy.ama 2 yumurtanın geriden geldigini hesap ederek ilişkiyi elden bırakma

ben gelmemesine üzülüyorum gebelik oluşmadığına değil.gününde gelse sıkıntı yok.4 yıldır bekliyorum ben artık doktora bile çok nadir gidiyorum.vakti zamanı gelince olucak buna alıştırdım kendimi aslında ama işte gecikince stres yapmamak elde değil.dün bir arkadaşımın haberini aldım.doğuma gidiyor sezeryanla olmuş.bebek anne karnında kaksını yutmuş sonra ciğrelere gelip kanama yapmış ve bebeğini kaybetmiş.çok zor bunları duyunca hep sağlıklı ve hayırlı evlat istiyorum ki 4 yıldır çok sınıtı çekti.versede şükür vermesede....seninde inşallah duaların kabul olur..

arkadaşlar fikir alak istiyorum. ben yaklaşık 3 aydır deniyorum ciddi olarak. 30 yaşındayım ve asıl sorum boyuma ve yaşıma göre kilom çok düşük. en fazla 47 kilo olabiliyorum ve kilo alamıyorum. sizce bebeğe engel olabilirmi bu durum? meraktayımm

evet dediğin doğru adet olmamak daha kötü ama inşallah bu sefer bebişin san bi sürpriz yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…