- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.701
hiracım hoşgeldin okudunmu geçmişi hakkımda ne düşünüyorsun sare yerleşme dedi sen ne düşünüyorsun....
inanın şu anda yazarken bile belimin ağrısından duramıyorum arkama yaslanınca geçiyo biraz ...
sen ne yaptın hiram
güzel dileğin için tşk ederim canım işte bende erkenden test yapmıcamki yeni bir yıkıntı olmasın diye ama şimdi burda beni bi görsen test almaya gitmek için ccan atıyorum :):):)canım seni üzmek istemem inşallah hamilesindir ama her ay aynı belirtiler oluyor ve ardından adet oluyorsun. sonra hem kendine hem bize küsüyor uzun süre gelmiyorsun. inşallah hamilesindir ama adetin 4 gün geçince test yapcaksın ddeğil mi anca o zaman. bunu diyen sensin
Dileğim 2. defa anne olman
peki ateşin ne durumda yazsana buraya tablonu
günaydın baharcım naber varmı sende belirti....günaydın kızlar
aynen ya dur ateş tablomu getiim yazimde yorum yapınCanım hoşbuldum,inşallah hamilesin ama belirtilere aldanma derim,bende çeken ay bel ağrısı çok çektim,sürekli ateşim çıkıyordu,bazı yiyeceklerden tiksiniyordum,en güzeli hiçbişeye takmayıp adetimizin geçmesini beklemek,tabi yapabilirsek :97:
uykucu hatun senii,günaydın sana
günaydın baharcım naber varmı sende belirti....
aynen ya dur ateş tablomu getiim yazimde yorum yapın
gece 4 te yatınca 12 de kalktım tatlım.uyumak çok güzel bütün dertlerini unutuyorsun.uykucu hatun senii,günaydın sana
günaydın baharcım naber varmı sende belirti....
8 haziran 35.8 reglimin 1.günü
9 haziran 36.2
10 haziran 35.8
11 haziran 36.3
12 haziran 36.1
13 haziran 35.8 çalışma
14 haziran ----
15 haziran-----
16 haziran 36.0
17 haziran 36.0
18 haziran 35.8 çalışma uzayan yoğun akıntı
19 haziran 36.3
20 haziran 36.1 çalışma
21 haziran ----
22 haziran ----
23 haziran 36.4 çalışma
24 haziran 36.4
25 haziran 36.4 çalışma
26 haziran 36.4
27 haziran ----
28 haziran 36.2 mide bulantısı ve midemde yanma
29 haziran 36.5
30 haziran 36.3 iştah kaybı mide bulantısı mide yanması akıntıda artma ....
işte kızlar bu benim bu ayki ateş tablom yorum yaparmısınız ????
slm kızlar ben hamileyim ama çok ağır geçiriyorum yine ağır bulantı ve halsizlik kilo kaybı çok zor hamielleiğin tadını bile çıkaramadım öğürmekten çocuk çıkacak ağzımdan artık.inşşallah benim gibi olmazsınız hayırlısı hepimiz içinde.
7 haftalık falan ama önceki hamileliğimde 3 ay yatmıştım bulantıdn bunda ne kadar sürecek bilmiyorum sudan tiksiniyorum odalara giremiyorum salonda duruyorum doktor böyle devam ederse hastç yatıracağını söyledi .ayy allah yardımcın olsun canım..ilk aylardasın galiba
7 haftalık falan ama önceki hamileliğimde 3 ay yatmıştım bulantıdn bunda ne kadar sürecek bilmiyorum sudan tiksiniyorum odalara giremiyorum salonda duruyorum doktor böyle devam ederse hastç yatıracağını söyledi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?