Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

test sonucun iyiymş tatlım ya belli olmz geç döllenmş olablr bekle canım

sağol bitanem ya.burda kendimi çok iyi hissediyorum çok destek oluyorsunuz.betahcg hormonu döllenmeden 9 10 gün sonra salgılanırmış diyorlar belki daha salgılanmadı diyorum çünkü yumurtlamadan 7 gün sonra yapıldı test umut dünyası işte.

ahhhh eskisi gibi hepimiz biraraya toplanabilsek.. ayy ne gülerdik yaa,, kafayı yerdik yazılanlara yetişebilmek için

evet canım ya ne güzel sohbetlerimiz vardı topiğimiz yalnız kaldı ama yine toplanırız bi araya kimse buradan vazgeçemezzzzz.daha bebek büyütücez birlikte.

evet canım olablr ya daha 1 haftan var hiç belli olmaz allahım yeterki istesn dua et bol bol canım inş vardr bebişte teyze olurz

baharım
kanda hcg nin miktarı 1 günde bile değişirmiş, dün 0 mesela ama ondan sonra yerleşme gerçekleştiği an salgılanmaya başladıysa bugün çok daha yüksek çıkabilirmiş
gerçi olmayadabilir çok kaptırma gene de sen tatlım

evet canım olablr ya daha 1 haftan var hiç belli olmaz allahım yeterki istesn dua et bol bol canım inş vardr bebişte teyze olurz

ediyorum canım etmezmiyim.dün çok ağladım sonucu görünce yıkıldım resmen allahım bi gün hepimizin yüzünü güldürecek ama biz sabırsızız.hepimiz teyze olucaz inşallah.

aşkitom, tülay, derya, yasmin derya, ayşe, özlem, bahar, canan, nur, karanfil, meltem...
hepinizi birarada görmeyi özledim

haklısın canım sadece yüzde bir umut diyorum oda allahın mucizesiyle olur.çünkü doktorda çok net bi şekilde yok dedi hatta dedim 1 hafta var adetime .hayır kesinlikle yok dedi tabi onlar biliyorlar.bu arada senin öğrettiğin bi dua vardı onu aklıma geldikçe söylüyorum.

aşkitom, tülay, derya, yasmin derya, ayşe, özlem, bahar, canan, nur, karanfil, meltem...
hepinizi birarada görmeyi özledim

yakında olacak tatlım hepimiz biarada olcaz birimizin yokluğu bile çok aranıyor mesela ben aşağıda pembiqi görünce çokkk mutlu oluyorum heh gelmiş diyorum.hepinizi çok seviyorum.yüreği güzel arkadaşlarım benimmmmmmmmm

yaa mutlaka doktorlar bizden iyi biliyor
ama kimse Allahtan iyi bilemez

bak az önce iki kadından bahsettim okudun mu bilmiyorum.. ikiside korundukları halde 3 gebelik olmuş

canım benimmmm o senin yüreğinin güzelliği... rabbim onun mükafatını tez zamanda versin sana:116:

ayy inş canım yaaaaaaaaaaa aglama canım hiç sıkma canını inş allah hayırlı sonuçla sonuçlandrsn

canım benimmmm o senin yüreğinin güzelliği... rabbim onun mükafatını tez zamanda versin sana:116:

hepimizin yüzü gülecek canlarım benim hepinizi tanımadan çok ama çok seviyorum buna inanın.en büyük dert ortaklarım benimmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…