- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.881
benim yerimede bi tabak mantı ye canım ohh eline sağlık bende kaçıcam birazdan akşam 9 10 gibi gircem burda olursan konuşuruz.
test sonucun iyiymş tatlım ya belli olmz geç döllenmş olablr bekle canım
inşallah pembiqim öyle bir mucize olur.
allah razı olsn canım üzüldm ya allah inş en kısa zamanda nasip etsn inş
ahhhh eskisi gibi hepimiz biraraya toplanabilsek.. ayy ne gülerdik yaa,, kafayı yerdik yazılanlara yetişebilmek için
evet canım olablr ya daha 1 haftan var hiç belli olmaz allahım yeterki istesn dua et bol bol canım inş vardr bebişte teyze olurzsağol bitanem ya.burda kendimi çok iyi hissediyorum çok destek oluyorsunuz.betahcg hormonu döllenmeden 9 10 gün sonra salgılanırmış diyorlar belki daha salgılanmadı diyorum çünkü yumurtlamadan 7 gün sonra yapıldı test umut dünyası işte.
sağol bitanem ya.burda kendimi çok iyi hissediyorum çok destek oluyorsunuz.betahcg hormonu döllenmeden 9 10 gün sonra salgılanırmış diyorlar belki daha salgılanmadı diyorum çünkü yumurtlamadan 7 gün sonra yapıldı test umut dünyası işte.
evet canım olablr ya daha 1 haftan var hiç belli olmaz allahım yeterki istesn dua et bol bol canım inş vardr bebişte teyze olurz
baharım
kanda hcg nin miktarı 1 günde bile değişirmiş, dün 0 mesela ama ondan sonra yerleşme gerçekleştiği an salgılanmaya başladıysa bugün çok daha yüksek çıkabilirmiş
gerçi olmayadabilir çok kaptırma gene de sen tatlım
ayy inş canım yaaaaaaaaaaa aglama canım hiç sıkma canını inş allah hayırlı sonuçla sonuçlandrsnediyorum canım etmezmiyim.dün çok ağladım sonucu görünce yıkıldım resmen allahım bi gün hepimizin yüzünü güldürecek ama biz sabırsızız.hepimiz teyze olucaz inşallah.
aşkitom, tülay, derya, yasmin derya, ayşe, özlem, bahar, canan, nur, karanfil, meltem...
hepinizi birarada görmeyi özledim
haklısın canım sadece yüzde bir umut diyorum oda allahın mucizesiyle olur.çünkü doktorda çok net bi şekilde yok dedi hatta dedim 1 hafta var adetime .hayır kesinlikle yok dedi tabi onlar biliyorlar.bu arada senin öğrettiğin bi dua vardı onu aklıma geldikçe söylüyorum.
yakında olacak tatlım hepimiz biarada olcaz birimizin yokluğu bile çok aranıyor mesela ben aşağıda pembiqi görünce çokkk mutlu oluyorum heh gelmiş diyorum.hepinizi çok seviyorum.yüreği güzel arkadaşlarım benimmmmmmmmm
heyooooooooooo
nasılsınız kızlar.....
çok özledim sizleri
geçmişe bakıp geliyorum varmı güzel haberler...
ayy inş canım yaaaaaaaaaaa aglama canım hiç sıkma canını inş allah hayırlı sonuçla sonuçlandrsn
canım benimmmm o senin yüreğinin güzelliği... rabbim onun mükafatını tez zamanda versin sana:116:
hehehe geldim yaaaa..ahaaaaa canım pasimde gelmişşşşş
aşkitommmmm
dur iki sarılayım sana da öyle git
ya ne demek zevkle dinlyrm inan dertler aynı olunca paylaşımlarda tatlı oluyo canım allah bebek yoklugunu aratmsn inşhepimizin yüzü gülecek canlarım benim hepinizi tanımadan çok ama çok seviyorum buna inanın.en büyük dert ortaklarım benimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?