- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #38.001
hoşgeldin pasicim bebişimolsun sende hoşgeldin canım.iyi şeyler olmadı ama boşverin.nasılsınız.
hoşbulduk canım adım melis bu aradaiyidir canım aynı yoğun tempom devam ediyor...okulu kapattık sonunda...sen nasılsın canım
pasimm naber ben test yaptırdım sana yazdım ama görmedin sanırım.benim progesteron 19.6 prolaktin 66.22 çıktı dün yaptırdım.doktor gebelikten şüphelendi test yaptı ama negatifti.yani kırmızıları bekliyorum.
canım benim hayırlısı olsun neden o kadar yüksekkiiiiiii
bilmiyorum ki canım adetin 3.günü 13.30 21.günü 66.22 çıktı.dostinex verdi adet olunca tekrar ölçtürüp kullancam.
ilacını düzenli iç tatlım ya düşer inşallah kafana takma ilaç işe yarar eminim
içerim canımbenim.birazda stres kaynaklı yükseliyormuş.rahat olucam.senin bat ne zaman canım.
içerim canımbenim.birazda stres kaynaklı yükseliyormuş.rahat olucam.senin bat ne zaman canım.
off yinemı yaa
pembiqim tulayım
ay noluyo ya kavga mı olmuş kimler kavga etmiş
ebru tulay ve ezgı canım ...
arkadaslar bebek tedavisi görüyorumm bebek ignesi yapıldı beraberlik oldu progestan verdi doktorr içiyorum düzenlii şimdi ilaç yarın bitiyoo kan testi yaptırıcam acabaaa hamilemiyimdir..adetime 6 gün varr...lütfen bilenler yardımcı olsun yumurtalıklarıma agrı gryooo ara ara sürekli uyumak istiyorumm halsizim ve başım dönüyooo bunlar belrtmiii ilk defa oluyoda 28 yaşındayım 6 yıllı8k evliyimm lütfen cevappppppppp( emir_bebek:
Selam kızlar iyi geceler nasılsınız,geçmişi okudumda çok üzüldümmm,sıcakmı geçti başınıza neler yazmışsınız böyle,, keşke böyle olmasaydı,en azından şu evlatlar hakkında ki bedduaları yazmasaydınız günah yaa...
ruzgarcım ne durumdasın geldimi kırmızılar.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?