Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pasimm naber ben test yaptırdım sana yazdım ama görmedin sanırım.benim progesteron 19.6 prolaktin 66.22 çıktı dün yaptırdım.doktor gebelikten şüphelendi test yaptı ama negatifti.yani kırmızıları bekliyorum.

arkadaslar bebek tedavisi görüyorumm bebek ignesi yapıldı beraberlik oldu progestan verdi doktorr içiyorum düzenlii şimdi ilaç yarın bitiyoo kan testi yaptırıcam acabaaa hamilemiyimdir..adetime 6 gün varr...lütfen bilenler yardımcı olsun yumurtalıklarıma agrı gryooo ara ara sürekli uyumak istiyorumm halsizim ve başım dönüyooo bunlar belrtmiii ilk defa oluyoda 28 yaşındayım 6 yıllı8k evliyimm lütfen cevappppppppp(emir_bebek:

inşallah rabbım hayırlısıyla meleğini sana göndermıstır tatlım..
Ama belitrilere cok aldanmamak lazım bıde o tip ilaçlar kişide bu tarz etkıler yapabılıyor halsizlik mıde bulantısı uyku halı gibi
4-5 gunun varmıs bak cok az kaldı beklemek zor evet ama bıraz sakin ve sabırlı olmayı dene canım bebegın icin..
hayırlı haberlerini alalım inşallah.

Selam kızlar iyi geceler nasılsınız,geçmişi okudumda çok üzüldümmm,sıcakmı geçti başınıza neler yazmışsınız böyle,, keşke böyle olmasaydı,en azından şu evlatlar hakkında ki bedduaları yazmasaydınız günah yaa...
ruzgarcım ne durumdasın geldimi kırmızılar.?

ewet tatlım bugün oldum hayırlısıyla gecen ay gibi tam 41. gunumde geldı
doktorumu aradım yaz dönemı boyunca hıcbısey yapmayalım rahatlayın bıraz dedi
yumurtlama gunlerimi bıle hesaplamayı dusunmuyorum acıkcası... sen nasılsın seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…