- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #38.021
ewet tatlım bugün oldum hayırlısıyla gecen ay gibi tam 41. gunumde geldı
doktorumu aradım yaz dönemı boyunca hıcbısey yapmayalım rahatlayın bıraz dedi
yumurtlama gunlerimi bıle hesaplamayı dusunmuyorum acıkcası... sen nasılsın seker
aşkitom, tülay, derya, yasmin derya, ayşe, özlem, bahar, canan, nur, karanfil, meltem...
hepinizi birarada görmeyi özledim
rüzgaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr özele bakkkkkkkk
aynen tatlım bende cok özledim bırarada olmayı
Bu ehlıyet sınavına calısmak benı kopardı burdan geceleri 1 saat bakıp cıkıyorum canım..
Topiğimizin Yenı demir bası olarakta ""nisbhr"" ı ılan edıyorum süpersın sahıpsız bırakmıyorsun valla ne zamn girsem sen ve senın guzel yorumların arkadasım
Guzel yuregıne emegıne saglık...
Ne var kızz özelde,bende bakayımmıHoşgeldin canımm
hırosum özel atabılırsem msn verecem özellerine dıkkat kesıl yavru kusummmm
aynen tatlım bende cok özledim bırarada olmayı
Bu ehlıyet sınavına calısmak benı kopardı burdan geceleri 1 saat bakıp cıkıyorum canım..
Topiğimizin Yenı demir bası olarakta ""nisbhr"" ı ılan edıyorum süpersın sahıpsız bırakmıyorsun valla ne zamn girsem sen ve senın guzel yorumların arkadasım
Guzel yuregıne emegıne saglık...
nsbhrnasılsın bitanem,toparlandınmı.?
utandım valla kızöylemi hep burdamıyım.kafayı yedim demekki girmesemde rüyamda görüyorum burayı.biraz uzaklaşayım bari ben
ayıp ama bi guruplaşma olmuş aranızda bu topiğe katılmak isteyen insanlarıda aranıza almıyorsunuz....
neyse öenmlide değil...
aşklsun canım hiç öyle şey olurmu ben geçmişi okudum.buraya gelen herkesin soruları cevaplanıyor hepimiz bildiğimiz kadar cevap veriyoruz herkese hoşgeldin diyoruz.derdini soruyoruz.canım sen neden böyle düşündün ki?
neden mi canım ? slm veripde almadığınız için olmasın...
ya neyse öenmlide değil kimse kimsenin selamını almak zorunda değil ki takılın siz boşverin....
utandım valla kızöylemi hep burdamıyım.kafayı yedim demekki girmesemde rüyamda görüyorum burayı.biraz uzaklaşayım bari ben
kızlar ne konuşuyorsunuz msnde yaaa
saol iyim ....ben burada yoktum canım ayrıca görünmemişte olabilir.biliyorsun ki herzaman selamını alıyoruz.neyse hadi barışalım.nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?