Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Hadi bakalım hayırlısı olsun bitanem,ben iyiyim yarın kontrole gidecem kısmetse,bakalım bu defa ne diyecek doktorum..

aşkitom, tülay, derya, yasmin derya, ayşe, özlem, bahar, canan, nur, karanfil, meltem...
hepinizi birarada görmeyi özledim

aynen tatlım bende cok özledim bırarada olmayı
Bu ehlıyet sınavına calısmak benı kopardı burdan geceleri 1 saat bakıp cıkıyorum canım..
Topiğimizin Yenı demir bası olarakta ""nisbhr"" ı ılan edıyorum süpersın sahıpsız bırakmıyorsun valla ne zamn girsem sen ve senın guzel yorumların arkadasım
Guzel yuregıne emegıne saglık...

msn ye gellllllllllllllll aaaaaaaaaaaaaaa

utandım valla kız öylemi hep burdamıyım.kafayı yedim demekki girmesemde rüyamda görüyorum burayı.biraz uzaklaşayım bari ben

ayıp ama bi guruplaşma olmuş aranızda bu topiğe katılmak isteyen insanlarıda aranıza almıyorsunuz....

neyse öenmlide değil...

ayıp ama bi guruplaşma olmuş aranızda bu topiğe katılmak isteyen insanlarıda aranıza almıyorsunuz....

neyse öenmlide değil...

aşklsun canım hiç öyle şey olurmu ben geçmişi okudum.buraya gelen herkesin soruları cevaplanıyor hepimiz bildiğimiz kadar cevap veriyoruz herkese hoşgeldin diyoruz.derdini soruyoruz.canım sen neden böyle düşündün ki?

neden mi canım ? slm veripde almadığınız için olmasın...

ya neyse öenmlide değil kimse kimsenin selamını almak zorunda değil ki takılın siz boşverin....

neden mi canım ? slm veripde almadığınız için olmasın...

ya neyse öenmlide değil kimse kimsenin selamını almak zorunda değil ki takılın siz boşverin....

ben burada yoktum canım ayrıca görünmemişte olabilir.biliyorsun ki herzaman selamını alıyoruz.neyse hadi barışalım.nasılsın?

ben burada yoktum canım ayrıca görünmemişte olabilir.biliyorsun ki herzaman selamını alıyoruz.neyse hadi barışalım.nasılsın?
saol iyim ....

olurmu küslük ben zaten arada girip bakıyorum bu topiğe ...

gerçekten belki sen değil ama gruplaşma olmuş....

zaten bu heryerde böyledir.... ve vardır malesef....

gerçekten hiç öenmli değil ben sadece belirtmek istedim ...

daha güzel paylaşımlar olsun diye ... benle alakalı değil ben zaten bu saatten sonra bu topiği sildim...

hiç girmiycem siz keyfinize göre takılın ben sizlere devrediyorum:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…