- Konu Sahibi imporatogrly
-
canim ben 25 ten gun aliyorum isvicrede yasiyorum suan bende uzucu bir olay yasadim ama seninki cok buyuk bir aci benim sadece 3 ayliga yakindi sen yuzunude gormussundur cok ACI BIR DURUM allahim sabirni vermistir insallah
ama sana guc veren nur topu gibi iki evladin masallah erken anne olmussun benimde hayalim oyleydi ama sanirim bu gidisle biraz gecikicem gibime geliyor hayirlisi olsun ya 2 yillik evliyim allah sukur mutluyum bebegimi istiyorum ben allahtan suan saglikla gelsin kuzum
benim annem et yıkadığında eline kan gelince bi yerine sürme doğum lekesi olur derdi.birde hamileyken ciğer yedirmezdi çocuk çok esmer doğarmış..bbek anne karnında oynarken karşısında ilk kim varsa ona benzermiş.ben oğlumda denedim.kardeşime benzesin istedim.huy olarak aynı dayısı olodu.
aman benim bebek öyle kalabalık bi ortamda oynamaya başlamaz inşallah
düşündüm de etrafımda şuna benzesin diyebileceğim kimse de yok bana benzesin dicem ama karşısına geçemem ki
aslında 3 bebek çok değil bende 2. düşünüyorum yasmincim ben de senle yaşıtım ben geç evlendim hemen hamile kaldım benim bıdık biraz afacan olmasaydı 2. yide hemen yapardım birlikte büyüsünler diye ama nasip olmadı işte.şimdi düşünüyoruz araları açılmasın bir de yalnız yetişiyor sıkılyor çoğu zaman.kreşe verdik akşam bizlerle oynuyor ama yinede dengini arıyor oğlum.bu arada üzücü bir kaybın olmuş rabbim tüm gebeleri korusun.38. hafta tam doğum öncesi gittiğin doktorun 2 günde bir çağırması lazımdı benim de teyzemin torunu tam gününde doğum yaptı ama kordon dolanmasından vefat etti bebekleri.iyi dileklerin iin tşk.ederim ruhicim.aslına bakarsan 3.bebeği istemem deki en büyük sebepte oğlumu kaybetmem di zaten.biraz erken evlendim.18 de evlendim.ilk bebeğimi 19 yaşında kucağıma aldım .allhım bu ay inşallah bize bol bol bebiş haberleri vermemizi nasip eder.
aslında 3 bebek çok değil bende 2. düşünüyorum yasmincim ben de senle yaşıtım ben geç evlendim hemen hamile kaldım benim bıdık biraz afacan olmasaydı 2. yide hemen yapardım birlikte büyüsünler diye ama nasip olmadı işte.şimdi düşünüyoruz araları açılmasın bir de yalnız yetişiyor sıkılyor çoğu zaman.kreşe verdik akşam bizlerle oynuyor ama yinede dengini arıyor oğlum.bu arada üzücü bir kaybın olmuş rabbim tüm gebeleri korusun.38. hafta tam doğum öncesi gittiğin doktorun 2 günde bir çağırması lazımdı benim de teyzemin torunu tam gününde doğum yaptı ama kordon dolanmasından vefat etti bebekleri.rabbim kimseye yaşatmasın.çok şükür ki sağlığımız yerinde bebişlerimiz oluyor olmayan anneler ,babalar var rabbim onlara bir derman versin onlarında bebekleri olsun inşallah.
yaşları kaç canım çocuklarının bende kalabalık ailede büyüdüm 5 kardeştik ve anneme hatta 2-3 tane daha olsaydı diyoruz yaşamayan pek bilmez yalnızlık çekilmez sanırım bizler için değil mi?etrafımdakiler 3.duyunca delimisin çocukların büyüdü rahat et.yapma diyolar ama ben bebekleri çok severim.biz 4 kardeşdik.hepimizin arsında 2 yıl var.kalabalık evde byüdüm.oyüzden ben kalabalık bi ailem olsun istiyorum.çocuklarıda çok sviyorum.kaybettiğim bebeğimde de doktora gitmiştim ama anlamdı canım.acısı çok zor.hastaneye karnın burnunda gidip.kucağın boş gelmek,insanlar bebeğin nerde diye sorduğunda,toprağa verdim demek çok zor.bebeğimi kaybettiğimde ilk zamanlar çok zor oldu.kız kardeşimle beraber doğum yaptım.oğlunu sevemedim.her baktığımda yaşasaydı bu kadar olurdu diyorum .şimdi inşallah allah bebeğimi sağlıklı ve sıhhatli kucağıma almayı nasip eder.
bende gece araştırdım adetten 8 gün önce hamile kalınır mı diye doktorlar sitesinde 5 gün hatta 4 gün önceki ilişkiden bile hamile kalma ihtimali var demişler bende bugün akıntı olmuş yani ovulasyonda olan gibi acaba hala yumurtluyor muyum nedir.onun için bu gece tekrar bir çalışma yapcazdaha adetim 25 de olcak 6 gün var .dünde çarşıya çıktım 4 tane gebelik testi aldım geldim çorba yapacağım sanki 2 nereme yetmiyodu meraktan yapar dururum artık ay şimdi ben adete 8 gün kala hamile kalsam adet olur muyum ki acaba?
tucecim merak etmezmiyim senin orjinal kelimelerin yokmu beni bitiriyor yani arkdaslarin cok sansli bence keisnlikle keyifli vakit geciriyorsunuzdur nedense ben bile senden bu ay umutluyum durmak yoooooooook yola devam kizlar insallah bu ay vericez mujdeleri vaktimiz geldiyse tabi
yaşları kaç canım çocuklarının bende kalabalık ailede büyüdüm 5 kardeştik ve anneme hatta 2-3 tane daha olsaydı diyoruz yaşamayan pek bilmez yalnızlık çekilmez sanırım bizler için değil mi?
boşver kim ne derse sen 3. düşünüyorsun yaparsın ne olacak yaşın daha 26o yaşta daha kolay bebek bakmak benim 30 dan sonra gözüm kesmiyor bana diyorlar daha erken erken dee nereye kadar bizim yaşlar ilerliyor haliyle de yaşla birlikte sıkıntı da doğuyor değil mi?
durum gerçekten çok zor aslında şöyle düşün doğacak olan doğuyor gülüm benim ablam gebeliğinde sıkıntı yaşadı ve bebeğini aldırması gerektiğini ögrendi ama ablam aldırmadı ve doğumdan 3 saat sonra bebeği kaybettik ablam görmek istemedi çünkü unutamayacağını söyleyip anne bana göstermeyin demişti.rabbimin verdiği bebeği ben nasıl aldırayım demişti ablam çok inançlıydı kaybedeceği bile bile doğum yaptı mücize gerekti bebeğin organı büyüme sorunu yaşıyordu ve doğumdan sonra araştırıldı hiçbirşey ama hiçbirşey bulunamadı biliyor musun
ondan 6 ay sonra tekrar hamile kaldı çok şükür şimdi yeğenim 3.5 yaşında afacan şeker bir kız.sağlıklı çok güzel gelişen bir çocuk.önceki bebiş yani hiç sebepsiz bir nedenden kaybedilen bir can üstelik erkekti belki ikinci de erkek olsa ablam onu hatırlayacaktı.şimdi tekrar 2. düşünüyor kızımız kardeş istiyor ablam da arkamdan gelicek haliyle sırayı vermem diyorum ama şaka usulu ben senden büyügüm diyor .
rabbimin takdiri dua edip yalvarmaktan başka çaremiz yok.
sende kalbini ferah tut.inşallah hep beraber doğuracagiz
ayy rakıbem sen çok yaşa 4 taneyı nıye aldın şimdi sıkıldıkça yapacaksın onu psikolojını bozacak durup dururken
ooooo çok güzel bence yaş farkı 8,4,diğeri 0canım benim oğlum 8 yaşında 2.sınıfa gidiyo.kızımda 4 ay sonra 4 yaşında olucak.diğer hamileliklerimde bişey anlamadım.cehaletime geldi.ama bunda çok heyecanlıyım sanki ilk olucakmış gibi.inş.bu ay hamile kalırız da nisan hamişleri topiğimiz olur.sevinçlerimizi orda paylaşırız.
krep yapmayı bilen var mı.... 5 siteye baktım 5inde de farklı tarifler var....
selam kızlar... liste var mı liste??? 20 nisan beklenmeyen adet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?