- Konu Sahibi imporatogrly
-
slm kızlar nasılsınız giremiyorum kayınvalidelerdeyim bi kaç gün burda kalmamız gerek lütfen kusura bakmayın li,steyede yeni gelen arkadaşlarımızı ekleyemedim .....]
hakkında hayırlısı canım öncelikle bunu düşünün böyle dua edin .rabbim herkese nasip etsin şu topicdeki tüm anne adaylarına duam.öncelikle anne olamayacağın fikrini de arkadaşın dediği gibi sanırım bir hamilelik geçirmişsn zaten böyle bir durum olsaydı o hamileliğide geçirmezdin emin ol .sabırlı ol dua et ne güzel bebekleri sevmen inşalah sende tadacaksın bu ay güzel haberlerini alırız canım seninde.sagol canim ya ilk denemeyi yaptik bakalimbugun igne yapti doktor esime biraz iyiydi bende kullandiim bu iyiligi az once
insallah hayirlisi olur diyelim istiyorum her gecen ay beni uzuyor canim hep hayalim erken anne olmakti 25 oldum daha cocugum yok bunu bir yana birak gurbette yanlizim benim en iyi yoldasim olcak kuzum yasam kaynagim olcak ve ben cocuklari deli gibi seviyorum yani yolda gordugumu bile sevmeden gecmeyen bir tipim cok zor geliyor bana sabretmek dedigin gibi bir kere kalabildim tek tesellim bu zaten ama insan korkuyor yinede ya sanki anne olmucakmisim gibi korku sariyor kafami uyuyamiyom bile bazen dun gece uyuyamadim mesela biliyorum dogru degil sadece sunu yendeim acaba hamileyim fikrini hic getirmiyom aklima yani elimden geleni yapiyom sadece gerisini allaha havale ediyorum insallah kisa zamanda guler tum isteyenlerin yuzu
ayy beni de merak ederlermiş... teşekkür ederim canım benim... iyiyim ya eşim evdeykn çok takılamıyorum benim koca bebeğim de o onunla ilgileniyorum..... ayy hem de nasıl çalıştm.... evde dişi vaşak gibi geziyorum.... bakalm umutluyum bu aydan... umarım hepimiz güzel haberler alırız.....
hakkında hayırlısı canım öncelikle bunu düşünün böyle dua edin .rabbim herkese nasip etsin şu topicdeki tüm anne adaylarına duam.öncelikle anne olamayacağın fikrini de arkadaşın dediği gibi sanırım bir hamilelik geçirmişsn zaten böyle bir durum olsaydı o hamileliğide geçirmezdin emin ol .sabırlı ol dua et ne güzel bebekleri sevmen inşalah sende tadacaksın bu ay güzel haberlerini alırız canım seninde.
ay çok hoşuma gitti dişi vaşak gibi geziyorum diyince çok yaşa tuğçecim.inşallah bu ay seninde güzel haberlerini alırız.
yasemin canim sen kac yasindaydin nerde yasiyosun eger ozelse cvp vermeyebilirsin tatlim merak ettim yani turkiyedemisin sen
kızlar merhaba ben yeni üye oldum nasıl liste yapılır nasıl arkadaş olunur bilmiyorum yani ne yapmam gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim. ayrıca kısmetse bizde bu ay bebek düşünüyoruz :))) hayırlısı ile inşallahhhhh
kızlar merhaba ben yeni üye oldum nasıl liste yapılır nasıl arkadaş olunur bilmiyorum yani ne yapmam gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim. ayrıca kısmetse bizde bu ay bebek düşünüyoruz :))) hayırlısı ile inşallahhhhh
aramıza hoşgeldin güllll...allahım bizi hayırlısıyla bizi boş çevirme ...aminnn....
SELAM KIZLARR geliyorum kimsecikler olmuyorr ilk defa dolu yakalayabildimm
hoşbulduuuum naberrr nasıl gidiyorrrrrr
çalışmalara son vermek üzereyizz 18.günümm.bugün çoook yoruldukk 18 mart buranın kurtuluşu iki bayram bi arada kutladık yarında halk için yinelicezzz çok yorulduk çokkk
ruhicim şöyle anlatayım kendimi 26 yaşındayım,istanbulda yaşıyorum.3 doğum yaptım 2 yaşıyo.birini 38 haftalıkken karnımda kordon dolanmasından kaybettim.sen nerede yaşıyosun?kaç yaşındasın?:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?