Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar nasılsınız giremiyorum kayınvalidelerdeyim bi kaç gün burda kalmamız gerek lütfen kusura bakmayın li,steyede yeni gelen arkadaşlarımızı ekleyemedim .....]

canım sen hiç merak etme , ben düzenlerim listeyi sen gelene kadar, çabuk gel ama özletme (bu arada ben özelden mesaj atamıyorum, mesaj sayım kurtarmıyor:2:)

hakkında hayırlısı canım öncelikle bunu düşünün böyle dua edin .rabbim herkese nasip etsin şu topicdeki tüm anne adaylarına duam.öncelikle anne olamayacağın fikrini de arkadaşın dediği gibi sanırım bir hamilelik geçirmişsn zaten böyle bir durum olsaydı o hamileliğide geçirmezdin emin ol .sabırlı ol dua et ne güzel bebekleri sevmen inşalah sende tadacaksın bu ay güzel haberlerini alırız canım seninde.

ay çok hoşuma gitti dişi vaşak gibi geziyorum diyince çok yaşa tuğçecim.inşallah bu ay seninde güzel haberlerini alırız.

bizde bebiş için start verdik bugün kızlar aslında haftaya regl olucam ama diş çekim işleri ancak bu güne taşıdı bu işleri.acelem yok regl olduktan sonrada diğer adete olmadı sonraki adete kadar devam.gün aşırı yapmak lazımmış bu ay sanki çok yorucu geçiçee benziyor bize

inşallah hepimiz için güzel bir ay olsun.....

yasemin canim sen kac yasindaydin nerde yasiyosun eger ozelse cvp vermeyebilirsin tatlim merak ettim yani turkiyedemisin sen

ruhicim şöyle anlatayım kendimi 26 yaşındayım,istanbulda yaşıyorum.3 doğum yaptım 2 yaşıyo.birini 38 haftalıkken karnımda kordon dolanmasından kaybettim.sen nerede yaşıyosun?kaç yaşındasın?:13:

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben yeni üye oldum nasıl liste yapılır nasıl arkadaş olunur bilmiyorum yani ne yapmam gerekir bana yardımcı olursanız çok sevinirim. ayrıca kısmetse bizde bu ay bebek düşünüyoruz :))) hayırlısı ile inşallahhhhh

hoşgeldin gülllllllllll...... yaş kilo beklenmyen adet tarihini söyle listeye ekleyeyim seni....

aramıza hoşgeldin güllll...allahım bizi hayırlısıyla bizi boş çevirme...aminnn....

çalışmalara son vermek üzereyizz 18.günümm.bugün çoook yoruldukk 18 mart buranın kurtuluşu iki bayram bi arada kutladık yarında halk için yinelicezzz çok yorulduk çokkk

inşallahhh yorucu olan kısmı sabah 9da törene gittik 11.30a kadar 1.30da okulumuzun görevi olan kutlamada görevliydik 17.30da bitti protokol içindi..yarında halk için aynı şeyler...

canim ben 25 ten gun aliyorum isvicrede yasiyorum suan bende uzucu bir olay yasadim ama seninki cok buyuk bir aci benim sadece 3 ayliga yakindi sen yuzunude gormussundur cok ACI BIR DURUM allahim sabirni vermistir insallah
ama sana guc veren nur topu gibi iki evladin masallah erken anne olmussun benimde hayalim oyleydi ama sanirim bu gidisle biraz gecikicem gibime geliyor hayirlisi olsun ya 2 yillik evliyim allah sukur mutluyum bebegimi istiyorum ben allahtan suan saglikla gelsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…