Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

valla oktay ustadan bi tarif buldum yaptım ilk kez yapıyorum bakalım tadı nasıl?? çayın olmasını beklyorum acıkan varsa gelsn buyursun birlikte yiyelim
afiyet olsun canım oktay ustanın tarifleri çok güzel oluyor eminim senin yaptığında güzel olur canım.

kızlar ben doktora gittim herşey normal dedi bir sıkıntı olsa muayenede çıkardı dimi?

Birde ben ist. anadolu yakasında oturuyorum kadıköy şifa hastanesine gidiyorum önerdiğiniz hastane veya doktor varmı siz hangi doktorları denediniz? memnunmusunuz?

bu ay gidip yumurtlama dönemimi soracağım çalışmalar öyle başlayacak :)

kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim hic gunu yaklasan yokmu yaw bir haber olalimda motive olalim tugce kayinpederine allah sifa versin canim tum hastalara acil sifa insallah

iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın??sorduğuna gelince çok gezmeyi sevmez aksine evcildir.pek bir özgürlüğü yoktur bazı depresan ilaçları kullanıyor onlara bahane buluyor ama zaten öncedende istemiyordu son 3 aydır bu ilaçları kullanıyor artık bende yorum yapamıyorum kendi eşime akışına bıraktım kavga ettim olmadı iyi davrandım olmadı bakalım nereye kadar bu arada ben 24 yaşındayım

kızlar benim bat 26 mart eger regli olursam bu topige ışınlanıcam..ama keşke olmasam yinede gelirim..off gergin bekleyiş başlayacak

tabi gelirim of keşke güzel haberle gelebilsem cokk istiyorum ama hiç bir belirtim yok

herkeste belirti olacak diye bir kayde yok daha 1 hafta var.ayrıca o belirtileri söyleyenlerin yüzde 90 ı psikolojik belirti taşıyorlar sonrası malum sen kendinde belirti arama.sadece dua et niyet et rabbim nasip etsin canımm
nacizane benim fikrim:26:

slm canım bende sendenim ve beklemedeyim
http://www.kadinl

arkulubu.com/images/icons/heart.gif

yorum bekliyorum kimse yokmu aNADOLU YAKASINDA OTURAN

merhabalarrrr kaldı 9 gün gebeliğin ilk belirtisi akıntıymışş bende yokkk adetimi bekliyorum(((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…