- Konu Sahibi imporatogrly
-
1 yumurta 1 su bard un 1 su bard süt çırp azcık tuz yada şeker ekleafiyet olsun
afiyet olsun canım oktay ustanın tarifleri çok güzel oluyor eminim senin yaptığında güzel olur canım.valla oktay ustadan bi tarif buldum yaptım ilk kez yapıyorum bakalım tadı nasıl?? çayın olmasını beklyorum acıkan varsa gelsn buyursun birlikte yiyelim
afiyet olsun canım oktay ustanın tarifleri çok güzel oluyor eminim senin yaptığında güzel olur canım.
yaş ve kiloyu da öğrenebilir miyiz liste için
kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim hic gunu yaklasan yokmu yaw bir haber olalimda motive olalim tugce kayinpederine allah sifa versin canim tum hastalara acil sifa insallah
canım nasılsın hoşgeldin marttan hatırladım seni iyi misin nasıl giidyor.
cardelenns canım kaç yaşındasın özellikle bazı erkekler serbestliğinin bozulacağından dengelerinin cocuk etrafında dönmesinden rahatsızlık duyarlar acaba öyle bir şey mi.
gezmeye vs çok düşkünse olabilir haliyle bebek olunca biraz daha kısıtlı davranıyorsun herşeyi bebeğe göre yaşamak zorunda kalıyor yeri geliyor tabi çok zor oluyor bakımları vs.maddiyat değil asla sorumluluğu ağır birşey anlatmak istediğim.
afiyet olsun canım oktay ustanın tarifleri çok güzel oluyor eminim senin yaptığında güzel olur canım.
kızlar benim kız uyandı kahvaltısını veryeim.hepinizi
kızlar benim bat 26 mart eger regli olursam bu topige ışınlanıcam..ama keşke olmasam yinede gelirim..off gergin bekleyiş başlayacak
tabi gelirim of keşke güzel haberle gelebilsem cokk istiyorum ama hiç bir belirtim yok
selam kızlar herkese benim son adet tarihim 06/03/2011 yani yeni bitti ve bu ay hamile kalmak istiyorum allahın izniyle hayırlı ise eğer ...
benim gibi düşünen arkadaşları bu topiğe bekliyorum beraber paylaşaılm mutluluğumuzu beraber ilerleyelim....
kızlar ben doktora gittim herşey normal dedi bir sıkıntı olsa muayenede çıkardı dimi?
Birde ben ist. anadolu yakasında oturuyorum kadıköy şifa hastanesine gidiyorum önerdiğiniz hastane veya doktor varmı siz hangi doktorları denediniz? memnunmusunuz?
bu ay gidip yumurtlama dönemimi soracağım çalışmalar öyle başlayacak :)
merhabalarrrr kaldı 9 gün gebeliğin ilk belirtisi akıntıymışş bende yokkk adetimi bekliyorum(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?