Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

dyg canım sanada geçmiş olsun
bende 7 yıllık evliyim
2 aşılama var negatif
ilk tüp bebek pozitif ancak 8.hafta kalp atışı olmayınca önce ilaçla düşük ardından parça kalınca mecbur kürtaj oldum 9 martta
dr bu ay korunun dedi
ama eşim korunmadı
bende koyverdim gitti zaten
herşey olacağına varıyor....

bende nisan ayında denicem preseed bizde sebepsiz infertilite grubundayız...
bir zamanı var elbet ama biz aceleci davranıyoruz sanırım

slm kizlar bende nisanda hamile kalmayi umuyorum artik gelsin bebegim yaavalla bu ay cok calismistik ama olmadi aslinda testim pozitifti ama anliyamadim neyse....simdi bu ayki hayal kirikligindan sonra nisana umut bagladim bende bat 15 nisan

:97:insallah yaa hepimizin kucaklari bebis dolsun

selam kızlar,nasılsınız.inşallah iyisinizdir.Benim adetim dün bitti ve allahın izniyle çalışmalara başladık:)kızlar size bişey soracağım benim adetlerim genelde 25-26 günde bir oluyor.sadece bir kere 19.gün olmuştum bu adetten önce.ben internetten yumurtlama günlerimi hesaplıyorum hemen adet bitimime denk düşüyor.bide adetimin son günü yumurtalıklarımda ağrı vardı.acaba bu kadar erken yumurtlama olurmu ki ben adetin 1.gününü ilk gün sayıp 14 gün sayıyordum.ama nette öyle demiyor.ne dersiniz.?

canım aslında bende senin gibi 25 günde adet olurum
bende 10.gün olur diye düşünürdüm
ama geçirdiğim tedavilerde gördümki 14.oluo bazen 13. gün
yani aslında bu sabit bişey değil
her ay değişen bi durum anladığım kadarıyla
bende önümüzdeki ay ovulasyon testiyle birlikte preseed kullanıcam
bakalım o zaman ne çıkacak benim sonuç

inşa yumurtlaman başlamıştırda çalışma boşa gitmemiştir....

kızlar bende ocak ortasından beri deniyorum 2dir olmadı malesef
bende nisan ayına kaldım ...umarım nisan ayı uğurlu gelir hepimizee

Son düzenleme:

yaş ve kilo aynıymış ne güzel

ya biz bu ay oyle formda calismadik bilemiyorumki yumurtlama gunumu anlayamiyorum onun icin akisina gore yani ole gun asiri olmadi hatta bazen 4 gun falan olmadi bilemiyom olursa super olur ama olmzasa cok uzulmem bu ay icin sogan suyu yaptim belki faydasi olur diye dusunuyrum insallah hayirlisi ya

geçmiş olsun çok zor biliyorum rabbim en kisa zaman yuzunü güldürür inşallahhhh

Dualarım sizinLe Canım Allah Fırsat vermesın Viruusee İnşallah attıgı her iftira basında patlasın Allah Ablana yardım etsın Rabbim iyinin dogrunun yanındadır ...

slm cnm
bende 7 martta regl oldum 16 martta gittimde doktora 15,6 mm olmus simdi senide okuyunca ben bu ay erken yumurtlama mı yasadım acaba ve 19 martta gel çatlamıs olcak dedi..normal mi acaba hersey yaa

ewet normal görünüyor canım , Şöyle söyleyeyım yumurtalıklarında yumurta üretiosun ve yumurta çatlaması o yumurtalıkların ürettiğin yumurtaları Fallop tüplerine bıraktıgı andır yumurta catlamasını farklı algılamıssın sen eger bır rahım resmıne bakarsan ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksın Canım .. 19 martta olgunlaşmıs yumurtaların fallop tüplerinden rahıme inmeye basladıgı zamandır ve bu zaman diliminde tüplerde Spermin hazır bulunması gerekir gelen yumurtaya yapışmaları için. İnşallah Bu ay sende Hamıle kalırsın yumurta büyüklüğünde iyiymiş maşallah iyi haberleini beklıyorum dualarım senınle sende dualarını eksik etme canım hayırlısıyla bu ay hamıleliğimizi paylaşırız tüm isteyenlerle birlikte..

canım inşallah gitmez boşa :)valla 9 aydır uğraşıyoruz ilkinde hamile kalsaydım bu ay doğururdum ne güzelhayırlısı bakalım.doktora falanda gitmiyoruz artık,gerçi eşim hiç gitmedi ama.bakalım bir yıl denicez olmadı mecbur gidecek.birde ne diyeceğim kızlar,eşim erkek diye pek cesaret edip sormuyorlar ama artık bana etrafımdakiler bıkkınlık getirdi.yaşın geçiyor hani senin nezaman olcak,yokmu hala bişey hadi ama yeter diye baskı yapıyor herkez.usandım artık hadi bu senede bir bahanem var.3 yıllık evliyiz bundan sonra ne yapcam hiç bilmiyorum ben.sizinle paylaşayım dedim,çokkk üzgünüm kızlarr

Dualarım sizinLe Canım Allah Fırsat vermesın Viruusee İnşallah attıgı her iftira basında patlasın Allah Ablana yardım etsın Rabbim iyinin dogrunun yanındadır ...

sagol canim allah razi olsun ya cok zor bir durum insanin cocuklarindan uzak yasamasi ve cocuklari uzaklastirmaya calsiyorlar annelerinden engeller koyarak allahim firsat vermesin insallah dusunduklerini kendi baslarina cevirsin

cnmm yumurtlama takibi yaptırdığında ne yaptın mesela anlatırmısınn rica etsemmm

canım ben yumurtlama takibini yaklaşık olarak 4 yıl önce yaptırmıştım
adetin 5.günü klomen kullanmıştım 5 gün
5. gün yani adetin 10.günü gittiğimde 18 mm yumurtam oluşmuştu
ertesi gün çatlatma iğnesi olmuştum...
iğneden 36 saat sonrada ilişki
sonra sonuç beklemiştim
bazı dr lar adetin 21. progesteron testi istiyormuş ama benim gerek görmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…