- Konu Sahibi imporatogrly
-
canım inşallah gitmez boşa :)valla 9 aydır uğraşıyoruz ilkinde hamile kalsaydım bu ay doğururdum ne güzel hayırlısı bakalım.doktora falanda gitmiyoruz artık,gerçi eşim hiç gitmedi ama.bakalım bir yıl denicez olmadı mecbur gidecek.birde ne diyeceğim kızlar,eşim erkek diye pek cesaret edip sormuyorlar ama artık bana etrafımdakiler bıkkınlık getirdi.yaşın geçiyor hani senin nezaman olcak,yokmu hala bişey hadi ama yeter diye baskı yapıyor herkez.usandım artık hadi bu senede bir bahanem var.3 yıllık evliyiz bundan sonra ne yapcam hiç bilmiyorum ben.sizinle paylaşayım dedim,çokkk üzgünüm kızlarr
hiç doktora gitmiş olnanınız yokmu arkadaşlarrrrrrrrrrrr
bende ilk hamile kalsaydım şimdi okula gidecekti
ama herşeyde vardır bir hayır
bir zamanı var bunu biz tayin edemeyiz..
sadece elimizden geleni yapabilriz gerisi allahın takdiri
canım bende çok duydum sorular
ama umursamaz olursan sorular bitio zamanla
ben doktora gittim yumurta kontrolu yaptı Sor canım ne ögrenmek istiyorsan yardımcı olmaya calısayım?
cnmm kaç tane yumurta görülürse iyi !!tüm ay boyunca takip yaptınmı cnmm
slm kızlarnasılsınız bakalım.bugün anneme temizliğe gittim giremedim.listemiz bayağı kabarmış.çok güzel yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz canlar .
yasminnn en deneyimli sensin bi sorum olcak bütün hamileliklerinde adet gününden önce akıntı oldumuu.çoğu hamilede oluyomuş demiii
adetın 5. günü klomen kullandım 5 gün boyunca Sonra adetımın 13. günü yumurtalarımı kontrol etmek icin cagırdı doktor ve şükür 2 yumurtam olmus birisi 13 mm digeri 11 mm ve bu duruma göre 2 gün sonra ilişkiye gireceksınız dedi gün asırı 3 defa ilişki önerdı tanı adetın15. günü basladık çalışmalara... İlk gittigimde yumurta boyutumun normal oldugunu ama 1-2 tane daha yumurtlarsam biri döllenmesse diğeri döllenır şansımızı 2 ye 3 e katlarız dedi klomen verdı. Sende durum Nasıl peki?
adetın 5. günü klomen kullandım 5 gün boyunca Sonra adetımın 13. günü yumurtalarımı kontrol etmek icin cagırdı doktor ve şükür 2 yumurtam olmus birisi 13 mm digeri 11 mm ve bu duruma göre 2 gün sonra ilişkiye gireceksınız dedi gün asırı 3 defa ilişki önerdı tanı adetın15. günü basladık çalışmalara... İlk gittigimde yumurta boyutumun normal oldugunu ama 1-2 tane daha yumurtlarsam biri döllenmesse diğeri döllenır şansımızı 2 ye 3 e katlarız dedi klomen verdı. Sende durum Nasıl peki?
cnm adetimin 3. günü gittim 4 yada5 tane yumurta var diye banada gösterdi 10 gün gelmemi istedii ben sayısı yeterlimi acaba diye merak ettimde cnmm[/QUOTE
Durum iyi görünüyor canım yumurta boyutundada bi problem yoksa inşallah hamıle kalırsın
cnm adetimin 3. günü gittim 4 yada5 tane yumurta var diye banada gösterdi 10 gün gelmemi istedii ben sayısı yeterlimi acaba diye merak ettimde cnmm[/QUOTE
Durum iyi görünüyor canım yumurta boyutundada bi problem yoksa inşallah hamıle kalırsın
yani bu sayı iyimi ortada mı yeterlimi az ama yinede olurmu onu sormak istedim cnmmm.mese la yumurta adeti oluşmuş artk bu sayılarmı gelişecek yeni oluşma ihtimali varmı
yani bu sayı iyimi ortada mı yeterlimi az ama yinede olurmu onu sormak istedim cnmmm.mese la yumurta adeti oluşmuş artk bu sayılarmı gelişecek yeni oluşma ihtimali varmı
Bununla ilgili bısey söylemedi doktor bende 2 tane var sende 5 tane olusmus eger sayı yetersiz olsaydı yumurta mıktarın az derdi bence sanırım kalitesi ve boyutu cok önemli sayı bakımından işe sadece şansımızı 2 katına cıkarmak icin fazla yumurtlamak lazım .. mesela 10 yumurtan var ama boyutu ve kalitesi hangisinin iyiyse o spermı alacaktır ve kromozomlar icinde daha rahat olusacaktır , bazı kızlarında yazıdıgı gibi boyutu daha önemli zaten doktor a gittiginde o da ölçecektir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?