Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bende ilk hamile kalsaydım şimdi okula gidecekti
ama herşeyde vardır bir hayır
bir zamanı var bunu biz tayin edemeyiz..
sadece elimizden geleni yapabilriz gerisi allahın takdiri
canım bende çok duydum sorular
ama umursamaz olursan sorular bitio zamanla

tatLım öncelikle tesekkürler Listemız Hayırlı Ugurlu Olsun Bu ay klomen kullandım Çatlatma iğnesi Olmadım 3gün boyunca gün aşırı ilişki tavsiye ettı doktorum yasadıklarımıda anlatıyorumki arkadaslara tecrüce olsun die.. 1 düşük yaptım 5 haftalıktı kimyasal bir gebelıktı tam 13 ay oldu üzücü bir durum am herseyın hayırlısı , 29 yasındayım 50 kıloyum herkesten Guzel haberler beklıyorum dualarım tüm anne olmak isteyenlerle ...

canım benim allah gerçekten yardımcımız olsun başkası anlamaz zaten hailmizden.ben karar verdim bu seneyi atlatırsam bahane aramayacağım zaten:)olmuyor diyeceğim daha da sormazlar herhalde:)ama nisan ayında hamile kalacağızzzzzzzzz biliyorummmm.bol hamişli bir ay bizi bekliyorrr.martta bol boll çalışacağız allah da bize bol bol verecek bebişleriiiiiii nisanda:)

cnmm kaç tane yumurta görülürse iyi !!tüm ay boyunca takip yaptınmı cnmm

adetın 5. günü klomen kullandım 5 gün boyunca Sonra adetımın 13. günü yumurtalarımı kontrol etmek icin cagırdı doktor ve şükür 2 yumurtam olmus birisi 13 mm digeri 11 mm ve bu duruma göre 2 gün sonra ilişkiye gireceksınız dedi gün asırı 3 defa ilişki önerdı tanı adetın15. günü basladık çalışmalara... İlk gittigimde yumurta boyutumun normal oldugunu ama 1-2 tane daha yumurtlarsam biri döllenmesse diğeri döllenır şansımızı 2 ye 3 e katlarız dedi klomen verdı. Sende durum Nasıl peki?

slm kızlarnasılsınız bakalım.bugün anneme temizliğe gittim giremedim.listemiz bayağı kabarmış.çok güzelyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz canlar.

yasminnn en deneyimli sensin bi sorum olcak bütün hamileliklerinde adet gününden önce akıntı oldumuu.çoğu hamilede oluyomuş demiii

yasminnn en deneyimli sensin bi sorum olcak bütün hamileliklerinde adet gününden önce akıntı oldumuu.çoğu hamilede oluyomuş demiii

her kadının normal zamanlarda bile akıntısı olur.hamilelik akıntısını şöle tarif edeyim.akıntınız normalden çok fazla,size ıslaklık hissettirecek kadar belli eder kendini.benim 3 dede oldu.hatta bu öyle bişeyki.hamile kaldıktan sonra daha da artmıştı da doktorum.beni rahatsız ettiği için ilaç vermişti azaltması için.herhangi bi enfeksiyonda geçirmemiştim.

cnm adetimin 3. günü gittim 4 yada5 tane yumurta var diye banada gösterdi 10 gün gelmemi istedii ben sayısı yeterlimi acaba diye merak ettimde cnmm

cnm adetimin 3. günü gittim 4 yada5 tane yumurta var diye banada gösterdi 10 gün gelmemi istedii ben sayısı yeterlimi acaba diye merak ettimde cnmm

yasemincim benim sag tarafima kendimi zorlayinca kramp gibi giriyor senin yazini okumustum kizinda anlamistin hamileik belirtesi olarak bendede hamilelikmi acaba erkenmi yumurtladim ben anlamadim su isi bir turlu ya goguslerim dokununca aciyor ama ole akintim yok yani silince geliyor peceteme sadece ay ne zor ismis yaw bu hamile kalmak

kizlar bide cok tatli ve cukolata falan yemek hamilelige engelmi ole birsey yazmis diger topikte biri kafama takildi ben cok duskunum de tatli cukolata turune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…