- Konu Sahibi imporatogrly
-
yasemincim benim sag tarafima kendimi zorlayinca kramp gibi giriyor senin yazini okumustum kizinda anlamistin hamileik belirtesi olarak bendede hamilelikmi acaba erkenmi yumurtladim ben anlamadim su isi bir turlu ya goguslerim dokununca aciyor ama ole akintim yok yani silince geliyor peceteme sadece ay ne zor ismis yaw bu hamile kalmak
Bununla ilgili bısey söylemedi doktor bende 2 tane var sende 5 tane olusmus eger sayı yetersiz olsaydı yumurta mıktarın az derdi bence sanırım kalitesi ve boyutu cok önemli sayı bakımından işe sadece şansımızı 2 katına cıkarmak icin fazla yumurtlamak lazım .. mesela 10 yumurtan var ama boyutu ve kalitesi hangisinin iyiyse o spermı alacaktır ve kromozomlar icinde daha rahat olusacaktır , bazı kızlarında yazıdıgı gibi boyutu daha önemli zaten doktor a gittiginde o da ölçecektir ...
cnmm ya çok teşekkürler çok yardımcı oldun banaaa!!!çok sağooll!peki 10 gün ortalama kaç mm üzerinde oluras iyi olur .dr dediki 10 gün bakalım o akşam ilişki dedi.
cnmm ya çok teşekkürler çok yardımcı oldun banaaa!!!çok sağooll!peki 10 gün ortalama kaç mm üzerinde oluras iyi olur .dr dediki 10 gün bakalım o akşam ilişki dedi.
18mm-25mm arası olması lazım senin suan 15 mm di sanırım gunde ortalam 1-2mm büyüyormus yumurtalar Canımm yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana : ))
kizlar bide cok tatli ve cukolata falan yemek hamilelige engelmi ole birsey yazmis diger topikte biri kafama takildi ben cok duskunum de tatli cukolata turune
18mm-25mm arası olması lazım senin suan 15 mm di sanırım gunde ortalam 1-2mm büyüyormus yumurtalar Canımm yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana : ))
ya açıkcası inan çok yardımcı oldun arkadaşım! çok sağoll aklımda ki soru işaretler gitti şimdi doktor randevusunu bekeleme zamanı geldi...bu arad hep benden bahsettik sen ne durumdasıınnn
ya açıkcası inan çok yardımcı oldun arkadaşım! çok sağoll aklımda ki soru işaretler gitti şimdi doktor randevusunu bekeleme zamanı geldi...bu arad hep benden bahsettik sen ne durumdasıınnn
biz çalışma yapıyoruz :)) start verıldı dr tarafından salı gününe kadar gün asırı dedi oda sadece 3 gün yanı bılmıyorum bakalım hayırlısı .. ayın 16 sında gitmiştim 13 mm di yumurtam bugün daha olgunlaşmıstır heralde cok heyecanlıyımmmm
biz çalışma yapıyoruz :)) start verıldı dr tarafından salı gününe kadar gün asırı dedi oda sadece 3 gün yanı bılmıyorum bakalım hayırlısı .. ayın 16 sında gitmiştim 13 mm di yumurtam bugün daha olgunlaşmıstır heralde cok heyecanlıyımmmm
ayy ne güzell hayırlısııı cnmm .sen ilk defamı doktor takibindesinnn! bu ay ne zaman başladı adetinn
him benim esim hic yemez zaten sorun bende tatli manyagi oldumm evlendigimden beri bos vakit yiyip duruyorum valla aslinda normalde ben kendimi dinlemem ama bir dusuk yaptim ya bu sefer erken farkina varirsam cok dikkat etmek istiyorum tek sebeb bu canim olcagi varsa yine olur ama benim kafa rahat olur en azindan
kaç aylık düşük oldu.sebebi bellimi canım.allah bidaha yaşatmasın.seni çok iyi anlıyorum inan.kızımda zaten erken doktora gitmemin sebebi buydu zaten.ben yine kaybedeceksem alın demiştim doktoruma.onun önüne geçemeeyiz.bizim elimizde değil demişti.allhım sen biaha evlat acısı göstermesin bize.
ayy ne güzell hayırlısııı cnmm .sen ilk defamı doktor takibindesinnn! bu ay ne zaman başladı adetinn
benım prolaktınım yuksektı bı dönem adetim cok gecıkıyordu onu düşürdük, 4 aydır tam duzenlı adet görüyorum gecen ay ilaçsız denedık olmadı bu ay ilaç verdı doktor ve yumurtalıklarımı kontrol ettı yanı ilk ayım canım çatlatma iğneside vurulmadım , sen ilaç kullanıomusun?
Kızlar bende kasık ve bel ağrısı var.akıntımda fazlalaştı.ya yumurtluyom,ya hamileyim yada psikolojik.hamile olmam imkansız bugün 12.gün çünkü
benım prolaktınım yuksektı bı dönem adetim cok gecıkıyordu onu düşürdük, 4 aydır tam duzenlı adet görüyorum gecen ay ilaçsız denedık olmadı bu ay ilaç verdı doktor ve yumurtalıklarımı kontrol ettı yanı ilk ayım canım çatlatma iğneside vurulmadım , sen ilaç kullanıomusun?
ne ilacı cnm neyi kastettinn
yumurtluyorsunnnnn =)Bereketlı Olur inşallah Canımm tutsun begensınde bi spremı içine alsında döllensın inşallahhh hadi hayırlısı
klomen kullandınmı diyorum
yok cnmm ben daha yeni doktor takibine başladımm. ama çok iyi bir doktormuş.bana güven verdi açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?