Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet canım benim kızımda hamileyken öyle öğrendim.akıntı,gögüste şişlik falan olmadan.adetime 1 hafta vardı.korunmuyoduk ama hemen olmaz demiştim.evde halılarımı silerken kasığıma birden şiddetli bi sancı girdi.bi süre kaldım ağrımdan.normalde iş yaparken hiç öyle olmazdı.çokda yorulmamıştım.test yaptım.iki çizgiyi görünce şok oldum.akıntı genelde yumurtlamadan sonra artış gösterir.yani silmeden ıslaklık vermesi lazım.senin her kadında olan bi akıntıya benziyo.siz çok fazla stres yapıyosunuz.vücudunuzu çok fazla dinliyosunuz.kendinizi biraz rahat bırakın.olursa zaten vücudunda değişiklikleri farkına sende varacaksın.

kizlar bide cok tatli ve cukolata falan yemek hamilelige engelmi ole birsey yazmis diger topikte biri kafama takildi ben cok duskunum de tatli cukolata turune

ruhicim çikolata değilde ben bi topikte okumuştum.erkeler çekirdek yese sperm kalitesi düşüyomuş.bunuda ilk defa duydum.:26:

kızlar ben yatayım.çok yorucu bi gündü.temizlik çocuklar falan derken her yanım ağrıyo.hepinize iyi geceler şekerler.mucuks...by :95::95:

him benim esim hic yemez zaten sorun bende tatli manyagi oldumm evlendigimden beri bos vakit yiyip duruyorum valla aslinda normalde ben kendimi dinlemem ama bir dusuk yaptim ya bu sefer erken farkina varirsam cok dikkat etmek istiyorum tek sebeb bu canim olcagi varsa yine olur ama benim kafa rahat olur en azindan

kaç aylık düşük oldu.sebebi bellimi canım.allah bidaha yaşatmasın.seni çok iyi anlıyorum inan.kızımda zaten erken doktora gitmemin sebebi buydu zaten.ben yine kaybedeceksem alın demiştim doktoruma.onun önüne geçemeeyiz.bizim elimizde değil demişti.allhım sen biaha evlat acısı göstermesin bize.

canim sebeb vermedi doktor ben kendimi cok sucladim bilmedigim icin kayinvaldemin evi tasindi temizlik yaptik su bu tasidik cok yoruldum o zaman bide cok yuruyus yapiyordum 1 bucuk saat yuruyrdum tempolu bir sekilde aldigim kilolari vermek icin ya iste cok ust uste gelmisti hersey hic hamilige yoracagim birsey hissetmemistim yani uzucuydu benim icin esim ve ben yanlizdik kimsem yoktu esimden baska atlattik cok sukur ya elhamdulillah allah beterinden korusun insallah hepimizi

2.5 ayliktan fazlaydi biraz canim once hapla dusurduler sonrada temizlediler icim bir daha hamile kalmam zorlasmasin diye iltahap olurmus cunku temizlenmeyzse oyle yani

Kızlar bende kasık ve bel ağrısı var.akıntımda fazlalaştı.ya yumurtluyom,ya hamileyim yada psikolojik.hamile olmam imkansız bugün 12.gün çünkü

Kızlar bende kasık ve bel ağrısı var.akıntımda fazlalaştı.ya yumurtluyom,ya hamileyim yada psikolojik.hamile olmam imkansız bugün 12.gün çünkü

yumurtluyorsunnnnn =)Bereketlı Olur inşallah Canımm tutsun begensınde bi spremı içine alsında döllensın inşallahhh hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…