- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
yok cnmm ben daha yeni doktor takibine başladımm. ama çok iyi bir doktormuş.bana güven verdi açıkcası
inş. gerek kalmaz canım ilaç tedavisine ... klomenle hamıle kalanda cok ilk ay kalmazsa 2. ay kalan cok ve genelde ikiz :)) ben Bu ay 5 martta adet oldum
kiyamam sana sorun degil arkdasim buyuklerin evindeyken malum saygi hizmet insan bos vakit bulamiyor kolay gelsin canim ozletme fazla
canım ben düzenliyorum hemen listeyi sen merak etme, çabuk gel ama özletme kendini(bu arada ben özelden mesaj yollayamıyorum, mesaj sayım kurtarmıyor)
slm canım bende sendenim ve beklemedeyim
http://www.kadinl
slm canım hoşgeldin sende bizdensin buyur canım....
arkulubu.com/images/icons/heart.gif
haydiiiiiii ne güzel ben baya akıntılıyım... niagara şelalesi gibi mübarek............
hiç doktora gitmiş olnanınız yokmu arkadaşlarrrrrrrrrrrr
kızlaaar 2 nisanda düğünüm var ve artık yaş geçiyor hemen bebek istiyoruz Allahın izniyle inşallah
28 şubat...35,7....10.gün
01 mart....36,1....11.gün
02 mart....36,1....12.gün
03 mart....35,5....13.gün
04 mart....36,0....14.gün
05 mart....35,7....15.gün
06 mart....36,3....16.gün
07 mart....35,8....17.gün
08 mart....35,8....18.gün
09 mart....35,7....19.gün
10 mart....35,6....20.gün
11 mart....35,7....21.gün
12 mart....35,1....22.gün
13 mart....36,1....23.gün
14 mart....36,0....24.gün
15 mart....36,0....25.gün
16 mart....36,6....26.gün
17 mart....36,2....27.gün
18 mart....36,4....28.gün
19 mart....36,5....29.gün
20 mart....
21 mart....
22 mart....
23 mart....
24 mart....
25 mart....beklenmeyen addet tarihi
meraba arkadaşlar sanırım biraz geç kaldım tanışma merasimi bitmiş.bende aranıza yeni katıldım beklenmeyen adet tarihim 2 nisan ,listeyi kim hazırlıyor bilmorum ama beni de eklerseniz sevinirm
ben hazırlıyorum canım tabiki ekleriz hoşgeldin yaş ve kiloyuda söylersen canım...
buarda benim ilk bebiş olcak inşallah,1,5 yıllık evliyiz ama 4 aydır falan deneme yapıyoruz bundan öncekilerde çok umutlandım ama olmadı.buarada bende bazı belirtiler var ama ne kadar gebelikle ilgili bilmiyorum deneyimli arkadaş varsa yardım etsin lütfennnnnn. 3 gündür şiddetli kasık ağrım var ama hiç adet sancısı gibi değil zaten adetede 12 gün falan var çok az akıntı var normalde olmazdı bide sürekli gaz dolu karnım ama uyku falan hissetmiyorum fakat çok az iş yapsamda belim çatlayacak gibi oluyor .....sizce hamilelik belirtisimiii
yaş 26, kilo 68, son adet tarihi 5 mart ,beklenmeyen adet tarihi 2 nisan
arkadaşlar bende çok küçük ist varmış doktorum bunun için ilaç vermedi, günlük hayatımda dikkat ederken içeceğim yiyeceğim soğan kürnden başka bildiğiniz birşey varmıı
arkadaşlar bende çok küçük ist varmış doktorum bunun için ilaç vermedi, günlük hayatımda dikkat ederken içeceğim yiyeceğim soğan kürnden başka bildiğiniz birşey varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?