Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kiyamam sana sorun degil arkdasim buyuklerin evindeyken malum saygi hizmet insan bos vakit bulamiyor kolay gelsin canim ozletme fazla

aynen canım sağolasın bizim görümce şuan 2. için doğuma gitti bebiş geliyo ayy sanki ben doğurucam nasıl heyecenlendım.... bu sebeplerden dolayı yoğunum biraz ....

canım ben düzenliyorum hemen listeyi sen merak etme, çabuk gel ama özletme kendini(bu arada ben özelden mesaj yollayamıyorum, mesaj sayım kurtarmıyor)

tamam canım sorun değil şimdiden ellerine sağlık....

malum canım giremiyorum ilgilenemiycem sen ilgilenirsen sevinirim vakit bulduk ça hazırlarsann.... çok iyi bak kendine görüşürüz...

slm canım bende sendenim ve beklemedeyim
http://www.kadinl

slm canım hoşgeldin sende bizdensin buyur canım....

arkulubu.com/images/icons/heart.gif

haydiiiiiii ne güzel ben baya akıntılıyım... niagara şelalesi gibi mübarek............

aaa ilk belirtiler akıntımı gebelikte canım bilmem biliyomusun biz bu ay vazgeçmiştik bebişten ama eşim 3 kere ilişkiye girdiğimizde korunmadı diğerlerinde korundu ve benimde şeffaf beyaz renkte bir haftadır akıntım var halada var acaba hamilemiyimdir adet tarihim 25 mart bugünde azıcık kasığıma ilk defa ağrı girdi ama geçti aslında benim kzıım var ama onda çok küçüktüm hiç anlayamadım hamileliği belirtileri eşimde 5, buçuk ay askere gitmişti hamileyken şimdi yine hamileysem 6 ay yanımda yok ayda bir gelir ancak ama olursa bebeişim başımın tacı olur tabiki rabbim verirse bi bildiği vardır ve banada sevinmek düşer.... olsun varsın eşim yanımda olmasın napim...

tuğçe bu liste ne .vücut ısınımı ölçtün.ne oluyomuş ben bilmiyom

Bende yeni katıldım bende nisan ayını bekleyenlerdenim ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah. çift çizgi görmek dileğiyle...

meraba arkadaşlar sanırım biraz geç kaldım tanışma merasimi bitmiş.bende aranıza yeni katıldım beklenmeyen adet tarihim 2 nisan ,listeyi kim hazırlıyor bilmorum ama beni de eklerseniz sevinirm

meraba arkadaşlar sanırım biraz geç kaldım tanışma merasimi bitmiş.bende aranıza yeni katıldım beklenmeyen adet tarihim 2 nisan ,listeyi kim hazırlıyor bilmorum ama beni de eklerseniz sevinirm

ben hazırlıyorum canım tabiki ekleriz hoşgeldin yaş ve kiloyuda söylersen canım...

buarda benim ilk bebiş olcak inşallah,1,5 yıllık evliyiz ama 4 aydır falan deneme yapıyoruz bundan öncekilerde çok umutlandım ama olmadı.buarada bende bazı belirtiler var ama ne kadar gebelikle ilgili bilmiyorum deneyimli arkadaş varsa yardım etsin lütfennnnnn. 3 gündür şiddetli kasık ağrım var ama hiç adet sancısı gibi değil zaten adetede 12 gün falan var çok az akıntı var normalde olmazdı bide sürekli gaz dolu karnım ama uyku falan hissetmiyorum fakat çok az iş yapsamda belim çatlayacak gibi oluyor .....sizce hamilelik belirtisimiii

bence hamilelik belirtisi çünkü akıntı var şeffaf beyaz renkte kasıklarında ağrı ve bal ağrın bunlar hep belirtileri inşallah hayırlısı ile hamilesindir...

arkadaşlar bende çok küçük ist varmış doktorum bunun için ilaç vermedi, günlük hayatımda dikkat ederken içeceğim yiyeceğim soğan kürnden başka bildiğiniz birşey varmıı

arkadaşlar bende çok küçük ist varmış doktorum bunun için ilaç vermedi, günlük hayatımda dikkat ederken içeceğim yiyeceğim soğan kürnden başka bildiğiniz birşey varmıı

hamileyken bendede vardı ve geçti kist doğumdan sonra ...

folik asit kulllan ve yataktan hemen kalkma bir saat yat...

bek altına yastık koy....

canım ben daha geçen hafta gittim doktora basit kist bendede var ama doktor hiç etkilemz dedi.ama eğer çikolata kistiyse bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…