- Konu Sahibi imporatogrly
-
hoşbulduk:)
evet korunuyorduk .
iki aydır deniyoruz,adetlerim düzensiz olduğunu farkettimbelkide iki aydır uygun zamanı tutturamadık.
o yüzden mikroskop aldım deneyeceğim bakalım gercekten ıse yarıyormu sızlerle paylasırım.
ay ne güzel olur, düşünsene hamile kaldığında hamilelikte yeni bir yöntem diye bir topik açarsın, süper olurinşallah canım ya hamilesindir, tüm kalbimle diliyorum ..
amin canımmm hepimiz tez zamanda kavuşalım bebişlerimize... ben bu ay biraz fazla inandım ama yine bu belirtilerin kurbanı olabilirim :18:
diğer aylara göre hissettiğin farklı belirtiler var mı?
evet canım yaa batıma 8-10 gün var (pkodan dolayı net deil) ama birkaç gün önce acaip bel ağrısı başladı bende sanki adet oldum olucamm birde 2 gün önce gece yatarken göğüslerim felaket acımaya başladı ama farklı bir acı, göğsümün alt kısmından ucuna kadar olan kısıma dokunamıyorum. bu ay adet bitiminden sonra akıntım azar azar devam etmişti bu sabah çok akıntım oldu yaaa.. inşallah bunlar yanlış alarm deildir
oyyy kızlarrr inşallah nisan ayı hamileleri topiğimiz olsun hep beraber orda olalım
kimse yok mu liste yapan burdaa ?
yok galiba bu forumda:44:
Eki Görüntüle 165304 .................................
pozitif düşünmek lazım, inşallah hamilesindirhadi bakalım hamile habrleri gelsin de moral bulalım artık
baya kalabalığız kızlar ya bende açıklamalı yazayım yaş 22 kilo 63 tarih 20 nisan :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?