- Konu Sahibi imporatogrly
-
orayı hiç karıştırmayalım 3buçuk atıom o aklıma geldkçe anneeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26:
ayyy deme öylee keşke olsa da üçbuçuk atsak
benim annem hep doğum anında mükemmel bir haz duyduğunu anlatır.. eminim acısından daha çok mutluluk vericidir
mutlaka öyledir.düşünsene ilk bebeğini kucağına alış anı kokusu ahh ahhh.
düşünmek mii inan hiç aklımdan çıkmıyorrr...ben zaten eskiden beri nedense hep anne olamamaktan korkmuşumdur, çok istediğim için heralde.. bizim sülale de okadar doğurgan kii bir ben çıktım böyle tembel
:):):):) çok istediğmizden olmuyor zaten ya.cnm ben çıkıyorum iyigeceler şekerim:)
forum bana kaldı kimsecikler yok... ohh be hafta mesaisi de bitti....beni bekliyo koskoca 2 tatil günü.....
hadi geçmiş olsunn
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim. bilgilerim;
seyyah/25 yaşındayım/kilom 55/ ilk olacak/son adet tarıhım 8 mart(şuan devam ediyor yani)
4 şubatta doğum kontrol hapımı bıraktım 2 hafta önce doktor kontrolune gıttım folik asit kullanıyorum 2 haftadır. kilo vermeye çalışıyorum platese başladım 1 aylığına yazıldım. kendımce dıkkat etmeye çalışıyorum işte. eskişehirde yaşıyorum. muhasebecıyım.
kılo vermeyı düşünen arkadaşlar varmış ben kk da cuma zayıflama yarışmalarındayım 13. takım. size de tavsıye ederim acayıp motıve edıyor. ben 5 kg verdım takımla birlikte. gerci benımkı bıraz yavaş oldu ama bu benım iradesızlığımden kaynaklanıyor
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak isterim. bilgilerim;
seyyah/25 yaşındayım/kilom 55/ ilk olacak/son adet tarıhım 8 mart(şuan devam ediyor yani)
4 şubatta doğum kontrol hapımı bıraktım 2 hafta önce doktor kontrolune gıttım folik asit kullanıyorum 2 haftadır. kilo vermeye çalışıyorum platese başladım 1 aylığına yazıldım. kendımce dıkkat etmeye çalışıyorum işte. eskişehirde yaşıyorum. muhasebecıyım.
kılo vermeyı düşünen arkadaşlar varmış ben kk da cuma zayıflama yarışmalarındayım 13. takım. size de tavsıye ederim acayıp motıve edıyor. ben 5 kg verdım takımla birlikte. gerci benımkı bıraz yavaş oldu ama bu benım iradesızlığımden kaynaklanıyor
sağol pempiq....nasıl rahatlamış hissediyorum kendimi... bi saat sonra da direksiyon dersine gidicem :)))
ayy çok zevkli geçer o derslerr
zevkli de azıcık stres yapıyorum ama bakalım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?