Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayyh canım yaa biz de herşeyde stres yapıyoruz sonra da hep sınıfta kalıyoruz biraz rahat bırakabilesek kendimizi her konuda belki de başarılı olucaz

çok haklısın ben bu ay çok hesap yaptım eğer ki bu ayda olmazsa salıcam çayıra mevlam kayıra :)))

çok haklısın ben bu ay çok hesap yaptım eğer ki bu ayda olmazsa salıcam çayıra mevlam kayıra :)))

haah işte ozaman kesin olur
ama ben de ne kadar kendi kendime artık düşünmiycem başka şeylerle ilgilenicem desem de dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum bebek de bebek diye sayıklamaya başlıyorum

canım benim senin de hakkında hayırlısıı
ben burda kilo vermek isteyenlerin başında geliyorum 84 kg yum şuan 15 kadar oldu anca 3kg verebildim araya reglim girince dikkat edemedim

verirsin canım neden vermıyesın ama ben tek başıma bır arpa boyu yol gidemıyorum . cuma kara verıp pazartesı başlayıp salı bıtırenlerdendım. 3 aydır falan baya dıkkat edıyorum. diyetisyene gitmeyı düşündünmu?

gittim canım gitmezmiyim ama ben onların verdiği listeye falan uyamam yaa beni bağlamıycaklar böyle kafama göre zayıflıycam daha önce yani evlenmeden önce bir ara 63 kg dan 51 e düşmüştüm bayada öyle gitti ama evlendikten sonra bir den aşırı kilo aldım sonrada pkos olduğunu öğrendim

selam kızlar benide aranıza alın
bilgilerimi vereyim kısaca, 25 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım bu ay klomen bide progestan kullanıyorum ayrıca salı günü ovitrelle olacam son adet tarihim 7 mart yani yeni bitti benide ekleyin:80:

Hoşgeldin canım...

beni eklememişsiniz

canım bende pko hastasıydım.19 yaşındayken teşhis konuldu.evlenincede 10 kilo birden aldım kısa sürede.sonra diyetisyene gittim ve 8 kilo verdim.kilo aldığım dönemde adetlerim çok düzensizleşmişti.zayıfladıktan sonra kadın doğum uzmanına gittim bu arada adetlerim düzeldi tabi dr bana sen tam bir pko hastası değilsin yada iyileştin dedi.kilo vermek çok önemli bizim hastalıkta.istediğinde yumurtlama gününü tutturursan hamiş olursun dedi.Allah kolaylık versin sana.önce sıkı bi diyete gir.

imparato arkadaşım ben bu ay daha adet olmadım bat 14 mart benim test yaptım tek çizgi çıktı ama adet olmadan emin olamıyorum sen bilirsin eklemek istiyorsan ekle.yaşım 27 olursa ilk bebeğimiz olucak:)kilomda 50

evet canım pko tedavisinde kilo vermek çok önemli doktorum bana da dedi kilo verirsen kendiliğinden düzelir çocuk sahibi olmanda çok kolaylaşır diye.. uğraşıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…