- Konu Sahibi imporatogrly
-
ayyh canım yaa biz de herşeyde stres yapıyoruz sonra da hep sınıfta kalıyoruzbiraz rahat bırakabilesek kendimizi her konuda belki de başarılı olucaz
çok haklısın ben bu ay çok hesap yaptım eğer ki bu ayda olmazsa salıcam çayıra mevlam kayıra :)))
merhaba kızlar, muhabbetiniz bol olsun..
merhaba kızlar, muhabbetiniz bol olsun..
canım benim senin de hakkında hayırlısıı
ben burda kilo vermek isteyenlerin başında geliyorum84 kg yum şuan 15 kadar oldu anca 3kg verebildim araya reglim girince dikkat edemedim
verirsin canım neden vermıyesın ama ben tek başıma bır arpa boyu yol gidemıyorum . cuma kara verıp pazartesı başlayıp salı bıtırenlerdendım. 3 aydır falan baya dıkkat edıyorum. diyetisyene gitmeyı düşündünmu?
selam kızlar benide aranıza alın
bilgilerimi vereyim kısaca, 25 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım bu ay klomen bide progestan kullanıyorum ayrıca salı günü ovitrelle olacam son adet tarihim 7 mart yani yeni bitti benide ekleyin:80:
hadi ben kaçtim direksiyon dresine gidiyorum dua edin bana.......
Hoşgeldin canım...
İSİM YAŞ KİLO KAÇINCI GEBELİK ADET TARİHİ
imparotogrly 22 55 ikinci 26 mart
polanegri 23 62 ilk 6 nisan
tuğçe 24 58 ilk 25 mart
inception 29 54 ilk 3 nisan
seda 25 60 ilk 15 nisan
ezgi 28 84 ilk 2 nisan
şimdiden listemiz hayırlı olsun hepimize kızlar....
beni eklememişsiniz
gittim canım gitmezmiyim ama ben onların verdiği listeye falan uyamam yaa beni bağlamıycaklar böyle kafama göre zayıflıycam daha önce yani evlenmeden önce bir ara 63 kg dan 51 e düşmüştüm bayada öyle gitti ama evlendikten sonra bir den aşırı kilo aldım sonrada pkos olduğunu öğrendim
canım bende pko hastasıydım.19 yaşındayken teşhis konuldu.evlenincede 10 kilo birden aldım kısa sürede.sonra diyetisyene gittim ve 8 kilo verdim.kilo aldığım dönemde adetlerim çok düzensizleşmişti.zayıfladıktan sonra kadın doğum uzmanına gittim bu arada adetlerim düzeldi tabi dr bana sen tam bir pko hastası değilsin yada iyileştin dedi.kilo vermek çok önemli bizim hastalıkta.istediğinde yumurtlama gününü tutturursan hamiş olursun dedi.Allah kolaylık versin sana.önce sıkı bi diyete gir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?