Bazı şeyler çok acı..
Ben ilahi adalete bu yüzden inanıyorum..
Size yaşattıklarını yaşamadan ölemez umarım.
yazdıklarının lütfen şaka olduğunu söyle2. paragraftan sonrasını okumaya gücüm kalmadı
Ben kollarında sigara söndürmesinden sonra pek okuduğumu anlamadım ama Allah bundan sonra yüzünü güldürsün senin
Çok üzüldüm yaşadıklarına. Ben babandan çok annene kızdım aslında. Sizi bu hayata o mahkum etmiş. Sırtımdaki entariden başka şeyim olmasın evlatlarımı alıp kaçarım o evden.
Okurken çok kötü oldumBelli ki zamanında kötü şeyler gelmiş başına ve psikolojisi iyice bozulmuş onu da günahsız bi yavrudan çıkarmaya çalışmış.. eşinize ve kardeşinize sıkı sıkı sarılın minik minik bebişler yapın ve kocaman mutlu bi aile olun inşallah..
Lutfen konu fake olsun.
Boyle bir baba boyle bir insan olamaz.resmen psikopat.sigara sondurmek nedir bodruma kilitlemek nedir.
Asla affetme cildirdim okurken onun kounda sondurseler dayanabilecekmi sigarayi:/
Diger kardeslerinize karsi nasil.asla gorusme bencede..
Keşke yanında olsam sana sarılsam. Hepimizin içinde yaralı küsmüş boynu bükük bir çocuk var. Sen ona sarıl onu şımart. Kardeşinide yanına aldın ya yüreğinden öperim senin. Gözyaşlarını sil ve babana acı! İnsan olmanın erdemligine ulaşamamış. Kendinlede gurur duy.
Cok zor seyler yasamissiniz. Ben anlamiyorum boyle durumlarda neden diger taraf sessiz kalir, yani anneniz nasil evladinin bu kadar iskence gormesine goz yumabilmis. Bazi insanlarin psikolojisini anlamak mumkun degil.
Artik kendi hayatinizi kurmus, kendi ayaklariniz uzerinde durabiliyosunuz, tabii ki unutulmaz bunlar ama gecmisi dsunmemeye calisin, bundan sonraki hayatinizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Ne mutlu size ki kardesinizi kurtarmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?