Benimki de böyle bir baba...

Çok büyük acılar yaşamıssın umarım geri kalan hayatın hep güzel geçer suç bir tek o baba denen insan diyemem yaratıkta değil seni kardeşini korumayan annede !
 
Cok üzüldüm durumunuza diyecek cok sey var ama terbiyem müsade etmiyo .Nasil bi anne evladini korumaz .Iyiki kardesini yanina almissin .Rabbim bundan sonra hep yüzünü güldürür insallah.



sadece baba değil anne de anne değilmiş. inşallah hakettiklerini yaşarlar.

Uzuldum
Ama bi okadarda gururlandim kadinligindan guclulugunden
Ezik olmayisindan
Muhtemelen kucuklugunde buna benzer bi travma yasamis babaniz.
Keske tedavi olup bir baba gibi ölmeyi basarabilse


Allahım sana, kardeşine, eşine, varsa çocuklarınıza...
Hepinize Mutlu bir hayat versin.

Ben de bugun agladim babamdan nefret ediyorum nefret nefret nefret ruyalarima kdr gelen bu adami allah affetmesin

hersey bi yana o anne nasil anne yaa sok oldum cok haklisin kim olsa aynisini yapardi bence



Hayat mücadeleni gercekten takdir ediyorum. Dilerim kardesin ve sen kurdugun yeni hayatta eskiye anisatacak birseylerin tekrar yasanmamasi.

Allah sabır versin size.. İnsan her şeyden kurtuluyor da şu geçmişinden asla..

Babana yazıklar olsun. Hele o anne müsveddesine iyice yazıklar olsun.

Herkese tek tek çok teşekkür ederim. Yanımda olduğunuz, beni anladığınız, güzel dualarınız için.
Ben insanın hayatta seçimleri ile var olduğuna inanıyorum. Böyle anne baba olmak benim ailemin seçimiydi, o aileden kardelen gibi ortaya çıkmak benim seçimimdi. Ne kadar güçlü olursam olayım bazen böyle duygu yoğunluğu yaşadığım günler oluyor.
Yine de çok şükür şu anki halime. Allah' ım korusun daha kötülerinden herkesi.
 
Sigara.. koz tutusturmak eline..
Allahim...nasil bi insandir bu.
Allaha havale ediyorum boylelerini.
Annenide ayrica..

Iyimsin peki su an canim? Kac yasina bastin? Evliyim dedin cocuklarin varmi? Kiz kardesin kac yasinda?
 
eee merak ettim kız kardesini baban nasıl bıraktı kac yasında
 
Böyle bir aileden böyle bir insan olarak çıkabildiginuze göre milyonda 1 gibi biseysiniz siz, bravo!

Bazı terapi cesitleri var, o zamanlara dönüp o anlarda veremedigin tepkileri veriyorsun ve yükün hafifliyor. Bu tarz seyleri deneyebilirsiniz, sizin icin derin izler bırakacak konular çünkü bunlar. Daha sağlıklı bir yasam için ihmal etmeyin bunu olur mu
 
'BABA' kelimesi yakışmıyor ona senin ki baba değil canım o tam bir insan kilikili şeytanmis bu kadar vijdansizligi insan insana yapamaz değil ki evladina yapsın.
Annen içinde Üzgünüm ama sadece adı varmış yüreği nerdeymiş acabaaaa?????
 
Sigara.. koz tutusturmak eline..
Allahim...nasil bi insandir bu.
Allaha havale ediyorum boylelerini.
Annenide ayrica..

Iyimsin peki su an canim? Kac yasina bastin? Evliyim dedin cocuklarin varmi? Kiz kardesin kac yasinda?

Şu an genel olarak iyiyim.
23 yaşındayım, kardeşim 6 yaşında. Henüz çocuğum yok çok istiyorum ama tamamen toparlanmadan cesaret edemem.
 
eee merak ettim kız kardesini baban nasıl bıraktı kac yasında

6 yasında kardeşim. Zaten hiç istememişlerdi kardeşimi başlarda beni uğraştırmak için sorun çıkardılar ama şu an hiç arayıp sormuyorlar bile
 

Çok teşekkür ederim.
Çok uzun süre terapi gördüm ben dediğiniz gibi normal hayatıma devam edemiyordum. Birkaç aydır tekrar terapi fikri aklımda işlerimi yoluna koymayı bekliyorum.
 
Çok zor şu an karşımda olsanız size sıkı sıkı sarılmak isterdim.. Ama siz hep iyi tarafından bakın emin olun yanına kalmaz hiçbiri. İyi bir evliliğiniz var, kardeşinizi de kurtarmışsınız çok şükür. Hiç yokluğunu aramayın olmadığında çok daha iyi
 
Size kocaman sarılmak istedim. Ne hikayeler dinliyorum ben de inanın çok güçlüsünüz, o kadar iyi yansıtıyorsunuz ki bunu yazdıklarınızla.. Çok mutlu olun çok..
 
Ya inanamiyirum cok uzuldum nasil bir hayat bu
Hastaneye gittiginizde doktorlar hemsireler kimse gormuyomuydu kolunuzdaki yaniklari
Offf aman Allahim cok uzuldum ya Rabbim boyle cocuklara yardim etsin
 
Konulari nerden okuyabiliriz merak ettim hem mahvoldum okurken hem merak ettim sizi
 

Eski konunuzmuş, yeni okudum. Eski eşiniz, kayınvalideniz ve kayınpederinizle birlikte hatta belki de onlardan önce babanızı ve annenizi de dava etseniz keşke.

Gittiğiniz psikolog ve avukat arkadaşlarınız babanızın yaptıklarının ve annenizin olanlara seyirci kalmasının kanunlara aykırı olduğunu, suç işlediklerini, onlara size karşı işledikleri bu suçlar sebebiyle dava açma hakkınız olduğunu söylediler mi? Hatta bunun sadece bir hak değil aynı zamanda bir sorumluluk olduğu, vatandaşlık görevi olduğu bile tartışılabilir.

Şu an zor bir dönemden geçiyorsunuz. Şu an böyle bir şey yapmaya gücünüz olmayabilir. Ama ileride ferahlayınca, psikoloğuza da danışarak bunu bir düşünün lütfen. Belki de yaralarınızı sarıp güç kazanmak için öok büyük bir adım olur.
 
Çok para herkesi bozuyo ben buna inanırım Allah yardımcın olsun öbür dünyada mükafatlarını alırsın inşallah kızlık hakkıda var biliyorsun dimi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…