Benimki de böyle bir baba...

Baban anladik psikopatin tekiymis. Annen var ya burada en buyuk suclu o. Nasil goz yumabilmis onca seye.

Kardesinizi yaniniza almaniz cok isabetli bir karar olmus.esinizdende allah razi olsun.
Annenizide dovermiydi.
Siz boyle icinizde biriktirmek yerine hesap sorun bence o eski savunmasiz kucuk kiz cocugu degilsiniz.size yaptigi herseyin hesabini sorun.okurken cok kotu oldum nasil vijdansizliktir bu aklim almiyor

Ben de annemin normal bir insan olmadığını düşünüyorum. Belki benim kadar güçlü bir insan değildi, babam yüzünden böyle oldu. Hiçbir zaman bilemeyeceğim.
eski konularınızdan hatırlıyorum sizi..o zamanda annenize çok kızmıştım şimdi yine tüm öfkem ona karşı..babanız normal değil hasta ruhlu bir insanmış ama anneniz üstelik ekonomik gücü de olan bir insan nasıl bunlara göz yumabilir anlayamıyorum..kardeşinizin sizde kalmasına sıkıntı çıkarmadılar mı peki ben onu merak ediyorum..sırf sizi üzmek için bile elinizden almaya kalkarlar gibi gelmişti bana..kardeşinizi hiç görüyor mu anne babası..

Ne güzel yazmışsınız. Çok teşekkür ederim.
Annemden çok şiddet gördüm ben. Bodruma kilitlerdi bu yüzden o karanlık ve soğuk kirli yerde bir yere oturamadan sırtını duvara bile dayamadan beklemek çok iyi bilirim. Üç çocuğum var bu kötü anıların ceremesini çok çektim sen ben gibi hatalara düşme. Güçlü ol ve önüne bak her daim. Şanslı değildik doğarken ama bugün bir şey başardıysak şansımızı kendimiz yarattık demektir. İnan babana acıdikca için daha az acıyacak.

Sizi hatırladım.

Nasıl bir ruh hastalığı anne babanızdaki. Ufacık kardeşinize bile neler yapmışlardı da abla beni yollama diyordu size hatırlıyorum.

Allah en güzel günleri göstersin size, sizin aileniz bundan sonra kardeşiniz ve eşiniz. Onlara tutunun.

Çok üzüldüm adınıza bundan sonra hayatınız çok güzel olur inşallah. Kardeşinizi de yanınıza almanıza sevindim güzel günler bundan sonra sizinle olsun.

Anneniz çalışıyormuş işi gücü varmış niye boşanmadı size bu zulmü yapan insandışı varlıktan.
Babana dicek laf bulamıyorum Allah ıslah etsin.
Umarım bundan sonra çektiğin eziyetlerin olumlu karşılıklarını alırsın Allah gönlüne göre versin canım benim.

Düğününe geldiler mi? Birde kardeşin çok küçük onu istemeden mi olmuş, bu kadar anne baba olmak istemeyen insanlar neden çocuk yapmış hiç sordun mu?

İnanın işe yaramaz. Bu saatten sonra olayları deşmenin bana daha çok zararı olur, hiç görüşmeden daha rahat yaşayabiliyorum.

Edit: Şimdi fark ettim cevap yazmamışım, annemi dövmezdi fiziksel olarak. Psikolojik ve ekonomil şiddet uyguluyor.

Son düzenleme:

Başlarda çıkardılar evet ama artık alıştılar.
Hayır hiç görmüyor, hiç sormuyor aynı zamanda.

Çok haklısınız.
Çocuklarınızla mutluluklar...

Doğru hatırlıyorsunuz.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Birbirlerine hastalıklı olarak bağlılar diye düşünüyorum. Aldatılma, affedilme olayları da yaşadılar, yine de boşanma lafı geçmedi.
Teşekkür ederim.

Düğününe geldiler mi? Birde kardeşin çok küçük onu istemeden mi olmuş, bu kadar anne baba olmak istemeyen insanlar neden çocuk yapmış hiç sordun mu?

Gelmediler. Çağırmadım.
Kardeşim kaza ile olmuş hiç istememelerine rağmen doğurdu annem.
Defalarca sordum inanın tatmin edici bir cevap alamadım. Sanırım toplumsal düzene uyma çabasıydı.

Gelmediler. Çağırmadım.
Kardeşim kaza ile olmuş hiç istememelerine rağmen doğurdu annem.
Defalarca sordum inanın tatmin edici bir cevap alamadım. Sanırım toplumsal düzene uyma çabasıydı.
Çok ilginç Nasıl bir evlilik sürdürüyorlar inanılmaz annenin sizi özlememesi çok garip

annen ve baban bence birbirlerini bulmuşlar çocuk yapıyorlar ama sevmiyorlar.annen cahil ev kadını olsa bile analık içgüdüleriyle yine sizi korurdu demek ki babanız gibi oda sizi sevmiyor bunun başka bir açıklaması yok.bundan sonraki hayatınızda inşallah çok mutlu olursunuz.

Yani bogazim dugumlenerek okudum yazdiklarini.
Gecmisin icin yorum yapacak bisey bulamiyorum zaten bitmis artik gecmis... unutmaya calis ki yaralarin kanamasin...
İnşallah rabbim sana bundan sonrasi icin cok cok cok guzel bir hayat nasip eder. Esinle cocuklarinla kardesinle musmutlu yasayip gidersiniz.
Rabbim senin yüzünü hiç soldurmasin hep yar ve yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…