Benimki de böyle bir baba...

PİSLİK

Cok üzüldüm durumunuza diyecek cok sey var ama terbiyem müsade etmiyo .Nasil bi anne evladini korumaz .Iyiki kardesini yanina almissin .Rabbim bundan sonra hep yüzünü güldürür insallah.

Bence baban kadar annem de suçlu. Zaten bunlara anne baba demeye insanın dili varmıyor. Aslında senin psikopat olman gerekirdi. Hatta bu yaşadıklarını bahane ederek hiçbir baltaya sap olamayan, insanlarla ilişki kurmaya zerre kadar kabiliyeti olmayan, sevmeyi bilmeyen biri olabilirdin. Ne mutlu sana böyle düzgün, yüce gönüllü bir abla olmuşsun. Hatta bir anneden öte sahip çıkmışsın kardeşine.

Biliyor musun bende sabahtan beri kac kere agladim.benimde babam annem bana hamileyken olmus.babami hic tanimadim onunla hic birsey paylaşamadım bir kere baba diyemedim diye.ama goruyorum ki herkesin acisi cesit cesit.ne diyim Allah islat etsin o amneyi babayi.

Uzuldum
Ama bi okadarda gururlandim kadinligindan guclulugunden
Ezik olmayisindan
Muhtemelen kucuklugunde buna benzer bi travma yasamis babaniz.
Keske tedavi olup bir baba gibi ölmeyi basarabilse

hani bazen toplumda bazi insanlAr goruruz de kufurler savururuz hayvandanda asagi derizya .iste oyle birsey .baba baba deme babalik annelik sperm ve yumurta dollemesinden ibaret kalmis . dunyaya getirmeye vesile olduklari cocuklar ustunde ego tatmini yapan kole terine koyan aciz varliklar. ne yazikki herkes ayni degil.evet cok aci bir durum ama dusunup dusunup uzulme . kimisi varki ailesi tarafindan tecavuze ugruyor kimisi varki katili anne babasi .kimisi bebekken olume terkediliyor. yani cesit cesit insanlar. bide peygamberlerden bile babablari cok kotu insanlra var. mesela hz. ibrahim babasi bas dusmani olmus. sabret sukret hala onlarla degilsin

Ben de bugun agladim babamdan nefret ediyorum nefret nefret nefret ruyalarima kdr gelen bu adami allah affetmesin

Ne diyosun arkadaşım ya beni mahvetti yazdıkların cok uzdu sana simsıkı sarılmak isterdim tum acıların gecene kadar benimde kızlarım var onlar benim başımin tacı umarim hep mutlu huzurlu olursun tum bu acilarini unutursun cok uzgunum suan cook

Yazdıklarınıza inanın cok üzüldüm.Kardeşinize annelik yapmanız çok gûzel ,dogurmakla anne baba olunmuyor maalesef, Rabbim yuvanızda mutlu mesut etsin ins. Sizi

zor şeyler yaşamışsınız oradaki küçük kıza üzüldüm ancak hayat bizi farklı şekillerde yoğuruyor. geçmiş aklımızın bir köşesinde dursa da bazen o yaşananları affetmek gerekir özgürleşebilmek için. oradaki çocuğa acımayın üzülmeyin o defter kapandı yada neden benim çocukluğum böyle olmadı diye hayıflanmayın bu da yanlıştır. hasta bir zihniyeti yadırgasanız da düzelmez peki değişmeyen bir. insan için var olmuş olmamış ne önemi var ki? peki sevgi nedir? sadece anne babadan gelen bir şey mi? aslında kimin yanında aitlik duygusu yaşıyorsanız sevgi ve şefkati alacağınız kişi odur bence. Sizin gerçek eviniz ve aileniz aslında evliliğiniz. bence yaşanması gereken ama geciken sevgiyi şu anda yaşıyorsunuz sadece kişiler farklı olarak ve bunun farkına varın huzurlu kendinizle ve geçmişinizle barışın. mutluluk içinizde hiç eksik olmasın dileğiyle..

Hayat mücadeleni gercekten takdir ediyorum. Dilerim kardesin ve sen kurdugun yeni hayatta eskiye anisatacak birseylerin tekrar yasanmamasi.

Allah sabır versin size.. İnsan her şeyden kurtuluyor da şu geçmişinden asla..

Ben de eminim bizi sevmediklerine ve ikisinin de psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim yanımızda olur bundan sonrası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…