Diğer konunuzu bilmiyorum.
Ailenizle birlikte yaşamak zorunda mısınız. Böyle hayat geçmez
maddi yönden bir derdim yok, istesem yine ayri yasayabilirim.
Ama kesinlikle izin vermiyorlar. Düsünün hergün okuluma gidip geliyorum. Toplam 3 saat tren yolculugu.
Ama bu işkence gibi bir hayat. Korkarım bir yanlış evlilik daha yapmayasınız. Evden kurtulmak adına.
Oysa daha çok yanınızda olup destek olmaları gerekiyordu.
Siz ister miydiniz dul olmayı, boşanmayı. Şu anda kendi evinizde aile gibi olmayı. Bunca sıkıntıya katlanmamayı
canım senin adına gerçekten çok üzüldüm çok zor bi durum nede olsa ailen üzerinde çok hakları var ama herşeyin bi sınırı olmalı bence anlamadığım neden boşanıyorsunuz bi şans daha verme ihtimaliniz yokmu evliliğinize
annemi az önce karsima aldim ve anlattim.
Nasil bir hayatim oldugunu anlattim. Bizi ilgilendirmez dedi, artik babanin himayesi altindasin.
senelerce ayri yasadin bak ne oldu dedi.
Ayri eve ciktigin gün bizim icin bittigin gün dedi.
Sanirim bi zaman idare edicem, iyice toparlandiktan sonra ne pahasina olursa olsun, evden ayrilmayi düsünüyorum.
Zamaninda kimse bana acimadi, herkes bana yüklendi.
Artik dur demeliyim yoksa olan bana oluyor.
annemi az önce karsima aldim ve anlattim.
Nasil bir hayatim oldugunu anlattim. Bizi ilgilendirmez dedi, artik babanin himayesi altindasin.
senelerce ayri yasadin bak ne oldu dedi.
Ayri eve ciktigin gün bizim icin bittigin gün dedi.
Sanirim bi zaman idare edicem, iyice toparlandiktan sonra ne pahasina olursa olsun, evden ayrilmayi düsünüyorum.
Zamaninda kimse bana acimadi, herkes bana yüklendi.
Artik dur demeliyim yoksa olan bana oluyor.
Bizi ilgilendirmez de ne demek?
Cidden neye bu tepki anlamadım?
Boşanmak üzere olmanıza mı? İyi de durup dururken kim boşanmak ister?Daha önceki konunuza göz gezdirdim tamamen eşinizden kaynaklı bir mesele.
Ve yine bekar olacaksınız arada ne fark var?
Elalem ne derle hayat sürmez !
Elalem kim ya? Utanılacak bir mesele yok ki niye eskisi gibi davranamayasınız ?
Hemen evden ayrılmanız gerekmiyor ama böyle de yaşanmaz.Tepkinizi tavrınızı koyun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?