bu ne yaa, dulsun sen artık yaşama bile o zaman..
bunu diyen birde annen kusura bakma arkadasım çok kızdım. senin eski konunuda biliyorum.ne kadersizmişsin arkadasım yanında bi tek insan yok
anne babanın görevi evlat defalarca hatada yapsa yanında olmaktır. benim bildiğim anne babanın yegane mutlulukları evlatlarının mutluluğudur.
arkadaşım konunu az çok biliyorum çok üzüldüm durumuna şimdilik böyle idare et daha sonra ayrı eve çik gücün varsa maalesef bazı anne babalar böyle katı olabilyorlar
ooff ne zormuş insan baba evine bile sığamıyor sabret canım herşey düzelecek
Bence sana böyle davranmalarının sebebi kızgın olmaları,onların münasip görmediği biriyle evlendin;sonra evliliği sürdüremeyip geri döndün.Belkide bu baskıların nedeni seni tekrar hata yapmandan alıkoymak.Yani öz anne-baba neden çocuğunun kötülüğünü istesin ki ?
Kendilerince seni korumaya çalışıyorlar.Onlara sırtını dönme.Açtığın konuları okudum.Bak şimdi onlarlasın.Bence aranızı düzeltmeye bak,sonra nasılsa eski güvenleri geri gelecektir.Şu hayatta ailemizden başka ne var hep yanımızda olan.Sıkıntılı günler geçecek gönlünü ferah tut.
bu ne yaa, dulsun sen artık yaşama bile o zaman..
bunu diyen birde annen kusura bakma arkadasım çok kızdım. senin eski konunuda biliyorum.ne kadersizmişsin arkadasım yanında bi tek insan yok
anne babanın görevi evlat defalarca hatada yapsa yanında olmaktır. benim bildiğim anne babanın yegane mutlulukları evlatlarının mutluluğudur.
canım insanın hayatı hep aynı düzende gitmiyor sürekli bir şeyler değişiyor ama iyi ama kötü şimdi böyle bir evredesin
bir geçiş süreci buda geçecek yeni bir hayatın olacak düzenin olacak hepsi için zaman lazım
inan değişmeyecek gibi geliyor değişiyor
onlarda şimdi kendilerince korumaya çalışıyorlar uslubları sertte olsa
önünde güzel günler var bekle ve sabret allah yardımcın olsun
diger konumu okuyanlar bilir, esimle ayriyiz, bosanmak üzereyiz.
su an ailemle sorunlar ortaya cikmaya basladi.
Bastan baslim, ailem esimi hic istemedi. 1 sene boyunca bana yapmadiklari eziyet kalmamisti. Küfürler, dayaklar, eve kapatmalar.
Sonra büyükler araya girince bu sekilde oldu ve evlendik.
Ancak annem devam etti olaylarina. Her ziyaretine gittigimde kavga ederdik. Beni kücük görmeler, asagalamalar.
Dedem vefat etmisti benim sözlendigim zamanlarda. Iste bunun da suclusu ben oldum. Acimi yasatmadin dedi.
Yani anlicaginiz aramiz hic düzelmedi.
Simdi ailemin yaninda oldugum icin haliyle sorumluluk onlarda. Elimden geldigince onlara destek olmaya calisiyorum.
Bos zamanimda yemek, temizlik hepsi bana ait (6 kisilik aile).
Zaten tüm gün okuldayim, masraflarimi kendim karsiliyorum. O konuda sorun yok.
Ancak yavas yavas olaylar degisti.
Babam iki gündür konusmuyor. Sebep su: cok basima buyruk yasiyormusum.
Okulda cok kaliyormusum, abartiyormusum herseyi.
Annem sunlari dedi bu sabah: artik sen dulsun. Hemde cok sinirlisin, bak elalem seni cekmedi ama biz cekmek zorundayiz, cünki evladimizsin.
Artik hicbisey eskisi gibi degil. Eskisi gibi kendi kararini vermezsin. Artik seni trene baban götürücek baban karsilicak.
Gerekmedikce disarda gezmek yok. Elalem görürse ne der. Dulsun unutma.
Bunun gibi bir sürü sey.
Tamam beni kabul ettiler, yardimci da oldular.
Bilemiyorum, bu durum normel mi?
Bence sana böyle davranmalarının sebebi kızgın olmaları,onların münasip görmediği biriyle evlendin;sonra evliliği sürdüremeyip geri döndün.Belkide bu baskıların nedeni seni tekrar hata yapmandan alıkoymak.Yani öz anne-baba neden çocuğunun kötülüğünü istesin ki ?
Kendilerince seni korumaya çalışıyorlar.Onlara sırtını dönme.Açtığın konuları okudum.Bak şimdi onlarlasın.Bence aranızı düzeltmeye bak,sonra nasılsa eski güvenleri geri gelecektir.Şu hayatta ailemizden başka ne var hep yanımızda olan.Sıkıntılı günler geçecek gönlünü ferah tut.
diğer konunuda takip edip yorum yazıyorum.umarım sıkılmıyorsundur.
biraz dayanmaya çalış ,eminim bir müddet sınra herşey yoluna girecektir.şimdilik ailenin istediklerini yapıyormuş gibi davran.
zamanla okulunun eve uzaklığını bahane ederek kendi hayatını kurabilirsin ama daha çok erken.henüz boşanma gerçekleşmemiş.
ailenin senin için endişelendiklerini düşünüyorum.zamanla herşey yoluna girecektir.
Anneler babalar kızlarını kimselere layık görmezler canım,eminim seni senden çok düşünüyorlar...şu anda yaralısın onların sözleri seni gereğinden fazla etkilyor..inan geçici bir dönem bu..onlarda sende zamanla uyum sağlayacaksınız..ne kendini ne de onları üzme biraz onların suyundan gitmeye çalış...olmadı ayrı eve çıkarsın ama bence şu dönemde ne olursa olsun onlara ihtiyacın var aslında onlarında seni yanlarında görmeye ihtiyaçları var...geçecek neler geçmiyor ki bu hayatta..birazcık sabır birazcık empati...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?