Benimle 1 haftadır küs duran eşim

Haklı olan sensin,eşinin yaptığı suç bastırmak..
Akışına bırak,elbet konuşacak.üstüne düşmeye devam edersen her olayda triplere girecek.kaçma kovalama sadece flört döneminde olmuyo malesef.

İnsan uzak mesafe bir gece kalacağı yere gidip karısını, çocuğunu neden merak edip aramaz ki?
Yeğeninizin hastalığı onu pek ilgilendirmiyormuş demek. Ayrıca kahveyi de niye sizin evde içiyorlar?toplaşıp gidip bir cafede içip gelsin evine. Gezip stresini atıp gelmiş zaten beyzade..

Siz bir adım atmışsınız haklı olduğunuz halde bir daha yapmayın. Konuşmazsa konuşmasın haspa..

Tepkiniz cok sinir bozucu. Saat 2de haber vermis 9 için geleceklerini ki yemege filanda değil alti ustu bir kahve. Ne kadar oturacaklar sanki.
Neye kizdiysaniz onunla ilgili konusun. En sinir oldugum seydir baska biseye kizip en alakasiz yerden olay yaratmak.

Trip atan erkeklerden nefret ediyorum.onlara da insana insan gibi davranan kadınlar denk geliyor en büyük yanlışları bunlara yapıp ellerinden kaçırıp.karaktersiz kadinlara beyinleri rende oluyor

zatmayin erkek sogur bi bakmissiniz hersey bitmis gitmis

Nazzz yapiyor bence basit bi konu takma kafana hersey normal mis gibi devam et

Sizi arayip sormayıp sonra arkadaşlarım gelecek diye aramasi sinir bozucu evet. Ben olsam ben de sinirlenirdim ama benim anlayamadigim durum su, siz kizdiniz, ettiniz, ev müsait değil gelmesinler dediniz de bu adam arkadaşlarına ne diyip iptal edecek plani? Adam eve kahveye davet etmis, siz esinizi insanlara karşı zor duruma sokuyorsunuz.
Kizacaksaniz misafirler gidince yine kızın. Hakliyken haksiz konuma düşmüşsünüz. Tabii 1 hafta kadar da abartacak bir durum yok.

bir hafta iyiymiş ben 6 aydır doğru düzgün konuşmuyorum hiç kinci değildim kendini toplamazsa bir altı ay daha konuşmayı düşünmüyorum .
madem öyle aynı evi neden paylaşıyorsun öğrenci evi mi bu karı koca üç günden fazla küs duramaz gerçekten sevgi varsa

bilemiyorum ya telefonda edilecek kavga değilmiş bence, ne hissettiyseniz döndükten sonra konuşsaydınız, sonuçta karşı tarafın da ne yaşadığını neler yaptığını ne hissettiğini bilmiyorsunuz.

bu durum sık yaşanmıyor ise, eşinizin keyifli gününü bence bozmamalıydınız.

elbette ki bu durum küslüğe mazeret değil, eşiniz de size karşı açık olmalıydı, neye kızdıysa neye kırıldıysa söylemeliydi.
bugün geçti yarına bakmalıydınız.
siz yine de daha yapıcı davranmışsınız anladığım kadarıyla, bence de bu saatten sonra onu çok da nazlamayın derim.bir adım da o atsın artık.

seni haksiz görmedim ben.konusmasin hem suclu hem guclu goruyo kendini demekki mumkunse sen de konuşma.

Adam bi düğüne gitmiş arkadaslarını çağırmak istemiş resmen lafı ağzına tepmışsiniz bu kısımda siz haksızsın.
Yeğeninizle hiç ilgilenmiyorsa bu kısımda eşiniz hatalı.

Yigeniniz hasta hemde ciddi (Rabbim Sifa versin) eşinizde, hem moreliniz bozuk hemde eviniz musait olmadigi halde arkadaş getirme derdinde. Pes valla. Anlayışlı olmasi lazim. Daha fazla üstüne gitme bırak kendi başına takılsin.

Cok takmayin bence.Basit herkesin evinde olan seyler olmus.Boyle seyden uzun sure kimse kus kalamaz.

Karşışıklı bi durum kimse tek taraflı suçlu değil bence ciddi bi şekilde oturup konuşmalıyız böyle olmaz de hatalarını açık yüreklilikle söyle özürde dile ama neye kırıldığınıda söyle ondanda bi özür beklediğini dile getir biz hep böyle yaparız çünkü benim eşiminde küsme huyu vardır böyle atlatıyoruz

Gelmemelerini istemekle haksız falan değilsin
Bırak kuserse kussun illaki barışacak
Sen bu durumdan rahatsız oluyorsan eşin konusmazsa konuşmasın sen konuş normal ilişkini devam ettir normale dönecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…