- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Evet ne zaman bizden ayrı bi yere gitse böyle yapıyor ne arıyo ne soruyo. Yüzüme bakmıyo şimdi de, tek suçum da bu. 1 haftadır böyle. Boşansam içim yanmaz, çoook aksi bi insanSiz birazda haftasinunu gezio tizuo siz yokmuşsunuz gibi davrandigi icin dilmuşsunuz gibi de hissettim ben.ikinizde calisiyirsunuz anlaşilan ev işleri icin birini bulun.hatta hafta ici siz işteyken halletsin işini haftsonunuz size kalsin.başbaşa gezin takilin.herşeye yetişememek sizi günden güne dahada yipratir.kadin yipraninca birikim olunca herkes mutsuz oluyor evde
Aynen öyle, ben geçen hafta evde onsuz çıkmadım gezmelere, bu hafta da öyle evdeyim, herkes dışarda gezerken, bizi evde tutuyo. 2 haftadır haftasonlarımızı zehir etti, asık suratıylaHaklı olan sensin, adım falan atma. Konuştuğu zamanda yüzüne bakma kıymetli sesi kendine kalsın. Haklı olduğun konuda kapris çekersen önünü alamazsın.
Valla ben senelerdir böyle çekiyorum bu adamı, aşırı aksi suratsız dediğim dedik inat.. Bide bana der suratsızsın inatçısın diye.. Artık çekemiyorum, gücüm de kalmadı açıkçası. Bıktım kavgadan gürültüden. Kavga etmeyelim diye güzelce konuşmayı denedim yanaşmadı. Bana gelince kaba saba, başkalarıyla kibar.. İki yüzlü pis şeytanayni durumu yasasaydim ben esimle kus olurdum oda benle barismak icin ugrasirdi....hataniz burda yani...adam arayip sormamis sonra biz 9a kadar gezcez sonra eve gelcez...oldu pasam....yegeniniz hasta evin butun isleri duruyo adam eve misafir getirme pesinde....hayir haklisiniz ama niye pesinden siz kosuyosunuz....kostugunuz icin kendini hakli goruyo zaten...
konusmayin aramayin sormayin bakalim
Ben uzatmıyorum kendisi uzatıyo, kendini hâlâ bekar zannediyo, bitse de kendi bilir yapacak bişey yokUzatmayin erkek sogur bi bakmissiniz hersey bitmis gitmis....
Hayir bu konuda da haksiz falan değilsin. Orasi bekar evi degil bu adamin. Tek basina yaşamıyor ki o evde tek başına misafir çağırmaya karar veriyor. Misafir kabul etmek zorunda değilsin. Isterse saatler sonra gelecek olsun, hem ilgi beklerken ilgi bulamayip hem de günlerdir ilgilendigi arkadaslarini ağırlamak zorunda degilsin.abarttım belki tamam gelsinler deyip kestirip atsaydım bu konuda haksızım evet
Uzatmayin erkek sogur bi bakmissiniz hersey bitmis gitmis....
madem öyle aynı evi neden paylaşıyorsun öğrenci evi mi bu karı koca üç günden fazla küs duramaz gerçekten sevgi varsa
6 aymı kız bu adam sana ne etti
Siizn sebebiniz neydi daha çok merak ettim inş düzelir
nasıl başarıyorsunuz? Ben çok kızsam da en fazla 2 gün sürüyor Bu kadar konuşmamanızın sebebi ne peki özel değilse?
Bn 6 saat bile duramıyorumkeşke siz gibi olsam.
6 ay mıııı
Adam haksızken ne güzel üste çıktı gördünüz mü! Resmen pasif agresif davranıp psikolojik şiddet uyguluyor size. Alttan verdiği mesaj ben her türlü aktiviteyi tek başıma istediğim zaman yaparım ama sen sadece benim istediğim kadarını yapabilirsin. O Kabloları sökünce gidip tekrar takmadınız mı arkadaşım? Paşa tohumuna bak hele!Selam hanımlar.. 10.güne doğru gidiyoruz beyfendi konuşmamakta ısrarlı, ben ne kadar büyük bişey yapmışım ki konuşmuyo hayret ediyorum. Cumartesi günü kendisi yüksek sesle telefondan video izliyo ben de tv nin sesini açtım duyamıyorum diye, tv nin bütün kablolarını söktü sesini açtım diye. Bilmiyorum bu işte bişey var, kahvaltımızı akşam yemeğimizi hep ayrı yedik. İş hayatım deseniz bi sürü dedikoducu saçma sapan insanlar.. Hayatım kopuş noktasında, beni hayata bağlayan tek şey evladım şuan..
açın davanızı görün bakalım ne kadar büyük bir şey yaptığınızı...beyefendi kendince sizi sindirmeye çalışıyor yem olmayın.Selam hanımlar.. 10.güne doğru gidiyoruz beyfendi konuşmamakta ısrarlı, ben ne kadar büyük bişey yapmışım ki konuşmuyo hayret ediyorum. Cumartesi günü kendisi yüksek sesle telefondan video izliyo ben de tv nin sesini açtım duyamıyorum diye, tv nin bütün kablolarını söktü sesini açtım diye. Bilmiyorum bu işte bişey var, kahvaltımızı akşam yemeğimizi hep ayrı yedik. İş hayatım deseniz bi sürü dedikoducu saçma sapan insanlar.. Hayatım kopuş noktasında, beni hayata bağlayan tek şey evladım şuan..
Sende kablolari tekrar tak.Selam hanımlar.. 10.güne doğru gidiyoruz beyfendi konuşmamakta ısrarlı, ben ne kadar büyük bişey yapmışım ki konuşmuyo hayret ediyorum. Cumartesi günü kendisi yüksek sesle telefondan video izliyo ben de tv nin sesini açtım duyamıyorum diye, tv nin bütün kablolarını söktü sesini açtım diye. Bilmiyorum bu işte bişey var, kahvaltımızı akşam yemeğimizi hep ayrı yedik. İş hayatım deseniz bi sürü dedikoducu saçma sapan insanlar.. Hayatım kopuş noktasında, beni hayata bağlayan tek şey evladım şuan..
Tekrar taktım tabiki ama çocuk gibi ben takıyorum o söküyo, uğraşmadım artık ergen hareketleriyleSende kablolari tekrar tak.
Selam hanımlar.. 10.güne doğru gidiyoruz beyfendi konuşmamakta ısrarlı, ben ne kadar büyük bişey yapmışım ki konuşmuyo hayret ediyorum. Cumartesi günü kendisi yüksek sesle telefondan video izliyo ben de tv nin sesini açtım duyamıyorum diye, tv nin bütün kablolarını söktü sesini açtım diye. Bilmiyorum bu işte bişey var, kahvaltımızı akşam yemeğimizi hep ayrı yedik. İş hayatım deseniz bi sürü dedikoducu saçma sapan insanlar.. Hayatım kopuş noktasında, beni hayata bağlayan tek şey evladım şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?