Benimle 1 haftadır küs duran eşim

Evet ne zaman bizden ayrı bi yere gitse böyle yapıyor ne arıyo ne soruyo. Yüzüme bakmıyo şimdi de, tek suçum da bu. 1 haftadır böyle. Boşansam içim yanmaz, çoook aksi bi insan

Haklı olan sensin, adım falan atma. Konuştuğu zamanda yüzüne bakma kıymetli sesi kendine kalsın. Haklı olduğun konuda kapris çekersen önünü alamazsın.
Aynen öyle, ben geçen hafta evde onsuz çıkmadım gezmelere, bu hafta da öyle evdeyim, herkes dışarda gezerken, bizi evde tutuyo. 2 haftadır haftasonlarımızı zehir etti, asık suratıyla

Valla ben senelerdir böyle çekiyorum bu adamı, aşırı aksi suratsız dediğim dedik inat.. Bide bana der suratsızsın inatçısın diye.. Artık çekemiyorum, gücüm de kalmadı açıkçası. Bıktım kavgadan gürültüden. Kavga etmeyelim diye güzelce konuşmayı denedim yanaşmadı. Bana gelince kaba saba, başkalarıyla kibar.. İki yüzlü pis şeytan

Sizin onla küs olmanız gerekiyordu,seni özledim falan diyerek iyice havalara sokup haksız olan sizmişsiniz gibi niye davranıyorsunuz,siz ev musait değil demişsiniz halen ısrar ediyor .kendisi gezmiş eğlenmiş hafta sonu bir de kahveye misafir davet ediyor siz yorgunmusunız işiniz var mı diyw düşünmüyor kabul etmeyince kabahatli oluyorsunuz ,gitselerdi dışarıda içselerdi kahvelerini zaten bütün gün görmüşler birbirlerini günün sonunda da içmeyiversinler.eşiniz çok bencil kaba merhametsiz düşüncesiz bir adam ,böyle bir adamla hoş sohbetiniz oluyomu normalde küsmediği zamanlarda mutlu ediyomu sizi hiç sanmıyorum

Tipik bir davranış. Bir daha tepki veremeyin, hesap sormayın diye aklı sıra sizi terbiye etmeye çalışıyor.

Diyeceksiniz ki ben terbiyemi ailemden almıştım zaten, aklın sıra beni terbiye etmeye çalışıyorsun, sana 1 hafta süre, kendini toparlamazsan bu iş de burada biter.

Paçaları tutuşup süt dökmüş kediye dönmezse ben de ne olayım.

Birde benzer durumlari biz çok sık yaşadik rekorlar kirdik konuşmama üzerine hatta..takmayinca ilgilenip üstüne düşmemek en iyisi.hicbir adim atma illa düzelelim diye ama o konuşursa veya hal hareketiyle normalleşmeye calisirsa da terslenme hersey normalmiş hicbirşey olmamis gibi cevabini ver veya yapman gerekeni yap..yok şöyle oldu böyle kırıldim vs.diye hic açma sen kendini anlatmaya çaliştikca o daha çok kaçacak sen iyice bileneceksin.banada aynen böyle fikir vermişlerdi gerçektende işe yaradi.konuşmaya çalişma duzeltneye calişma yaşananlari, birak dağınık kalsin..nezmanki konuşmaya normalleşmeye lütfederse hafizani kaybetmişcesine hiç ama hiç bukonulari açma..rutin hayatiniza dönün.ben şuan öyle şeyleri daginik biraktimki mesela.böyle biseyde degil.baya baya ciddi bi mevzuyu öylece biraktim..şan oda bende hicbisey olmamis gibi davraniyoruz.beynim dinlendi resmen.sende dene

Esiniz hatali fakat sizde de hata var adamin huyunu biliyorsunuz bunu bile bile hafta sonunu evde gecirdik onu bekledik demissiniz. Cikin dolasin keyfinize bakin. Daha oncedende yapmis ayni seyi hatasinin ustunu boyle mi kapatmaya calisiyor.

abarttım belki tamam gelsinler deyip kestirip atsaydım bu konuda haksızım evet
Hayir bu konuda da haksiz falan değilsin. Orasi bekar evi degil bu adamin. Tek basina yaşamıyor ki o evde tek başına misafir çağırmaya karar veriyor. Misafir kabul etmek zorunda değilsin. Isterse saatler sonra gelecek olsun, hem ilgi beklerken ilgi bulamayip hem de günlerdir ilgilendigi arkadaslarini ağırlamak zorunda degilsin.

Kahve içirmek istiyorsa gitsin bi kafede ısmarlasın, sonra da defolup evlerine dağılsınlar. Sen hem esinin zor gününde destek olma, bi nasilsin deme, hem arayip sorma hicbi yaptığını haber verme, hem de eşinin ruh hali nasil, hastanede mi olur evde mi olur, müsait mi, kırgın mı, yorgun mu, dinlenmek mi ister düşünmeden eve misafir çağırmaya kalk, bi de o arkadaslarina hizmet ettir.
Yok haksiz tarafın yok senin arkadasim. Ustelik adım atmissin olmamış, sen onunla konuşmaya devam ediyorsun o umursamıyor, sen böyle yaptıkça kendini haklı zannediyor. Kendini geri çek, konusma yüzüne bile bakma, cocugunla sen ol sadece, cocugunu al haber vermeden parka gezmeye falan çık, al kahveni film ac izle, o böyle bön bön sana baksin. Ne yaparsa yapsin o yokmus gibi davran.
Konusmaya calisir bi laf söylerse de içini dökersin.

Uzatmayin erkek sogur bi bakmissiniz hersey bitmis gitmis....

madem öyle aynı evi neden paylaşıyorsun öğrenci evi mi bu karı koca üç günden fazla küs duramaz gerçekten sevgi varsa

6 aymı kız bu adam sana ne etti

Siizn sebebiniz neydi daha çok merak ettim inş düzelir

nasıl başarıyorsunuz? Ben çok kızsam da en fazla 2 gün sürüyor Bu kadar konuşmamanızın sebebi ne peki özel değilse?

Bn 6 saat bile duramıyorum keşke siz gibi olsam.

aslında ortada devasa bir sebep yok ,eşimin gel gitleri oluyo o sürelerde içine çekiliyor durmadan ben yanına gidip sırnaşıp bildiğiniz her şeyi, ben ısıtmaya uğraşıyordum çok yoruldum bıraktım.O yanaşmak istedi çok odunsu bir şekilde ben uzaklaştım ondan ,şimdi o da yaklaşamıyor ben de o kadar soğumuşumun ki yaklaşmıyorum ..bu arada erkek soğur diyen arkadaşım ben soğumuşum o soğusa kaç yazar en fazla inceldiği yerden kopar.kafam rahat çok şükür.

Selam hanımlar.. 10.güne doğru gidiyoruz beyfendi konuşmamakta ısrarlı, ben ne kadar büyük bişey yapmışım ki konuşmuyo hayret ediyorum. Cumartesi günü kendisi yüksek sesle telefondan video izliyo ben de tv nin sesini açtım duyamıyorum diye, tv nin bütün kablolarını söktü sesini açtım diye. Bilmiyorum bu işte bişey var, kahvaltımızı akşam yemeğimizi hep ayrı yedik. İş hayatım deseniz bi sürü dedikoducu saçma sapan insanlar.. Hayatım kopuş noktasında, beni hayata bağlayan tek şey evladım şuan..

Adam haksızken ne güzel üste çıktı gördünüz mü! Resmen pasif agresif davranıp psikolojik şiddet uyguluyor size. Alttan verdiği mesaj ben her türlü aktiviteyi tek başıma istediğim zaman yaparım ama sen sadece benim istediğim kadarını yapabilirsin. O Kabloları sökünce gidip tekrar takmadınız mı arkadaşım? Paşa tohumuna bak hele!

Lütfen dangoz kocanızı takıp psikolojinizi bozmayın ya çok üzüldüm gerçekten

açın davanızı görün bakalım ne kadar büyük bir şey yaptığınızı...beyefendi kendince sizi sindirmeye çalışıyor yem olmayın.

Sende kablolari tekrar tak.

Al karşına konuş.Barışmak ister bir halde değil yalnız.Haketmiyor çünkü.Derdi neymiş söylesin.İnada bak tv kablolarına kadar sıçramış.

Keşke ölümün, ebedi ayrılığın her an ensemizde olduğunu unutmasak ta ona göre davransak.

10 gün boyunca konusmamak ve gıcık edecek hareketler yapmayı başarmak gerçekten büyük bir başarı nediyim. Dün gece tartıştık bizde ben yastigimi aldım salona geçtim on kere yanıma geldi git dedim gelmicem makyajimi temizlerken ağladım on kere de banyoya geldi zar zor yattım yatakodasinda tekrar yastigimi aldım salona geçtim sabah gelip uyandırıyor ve bu akşam da oturup birlikte yemek yerim ama yatmicam mesela ama bu biraz saçma olmuş gıcık etmeye çalışmak felan bir de üzerine haksız iken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…