Benimle 1 haftadır küs duran eşim

Sen bi de bu adama gidip konusmak mı istedin? Ben bunu bile yapmazdım.

Hem haftasonunu arkadaslarınla geçir hem de sonra bana misafir çıkart. Gel evini topla arkadaşlarını agırla beni ilgilendirmiyo derdim ben en hafif tepkim bu olurdu.

Daha fazla bitaraflarını kaldırma bence. Onun gelip senin peşinde dolanmasi gerekiyodu. Bu erkeklere bu kadar yüz vermeyin. Sonraki haftasonu da cocugu ona birak sen arkadaslarinla vakit geçir. Beyzadeye bak sen.

Merhaba,

Esini ve cocugunu bırakıp dugune gıdebilir ama en azından gidip gerekeni yapıp sizin yanınıza bir an once donmesi gerekirdi. Sanırım arkadaslarının cogunlugu bekar?

Sizde onunla konusmayin.zaten kendinizi ifade etmis ozledim demis ihtiyaciniz oldugunu belirtmissiniz

bir hafta iyiymiş ben 6 aydır doğru düzgün konuşmuyorum hiç kinci değildim kendini toplamazsa bir altı ay daha konuşmayı düşünmüyorum .
nasıl başarıyorsunuz? Ben çok kızsam da en fazla 2 gün sürüyor Bu kadar konuşmamanızın sebebi ne peki özel değilse?

Haklısınız ama akşam kahve içmeye gelecekler dediklerinde bence bunu bu hale getirmemeliydiniz.
Misafir gittikten sonra trip atmaya devam edebilirdiniz bence..

sen gelmesinler diyerek abartmışsın. gereksiz trip atasın gelmiş. ama bunda 1 hafta susacak bişey yok. allah sabır versin. en sevmediğin insandır susan insan. kavga etse bundan iyi.
Bende hep böle derdim dayanamiyordum oylelerine.sonuç:şimdi başimda bir tane var.

Adam bencil bikere.. zikkim icsinler senin baska derdin varken o icirecegi bi kahve derdinde ki kac gun kendi basina takilmisken..boyle bi adamla konusma zaten hatasini anlayiversin bi zahmet

Kızlar teşekkürler mesajlarınızın hepsini okudum, bana hak vermeyenler de olmuş, ben zaten bi kahve içmeye gelsinler diye büyüttüğümün farkındayım ki o gün de gelecekler diye evi üstten toparladım ki o bile bütün günümü aldı(ertesi günü iş yerinde sunumum vardı ona da zaman ayırdım) üstelik yemek yapamadım dışardan yedik kızımla. Neyse bunları konu etmiyorum zaten. Yeğenimi de tabiki kafaya takıyorum nasıl takmam?? Birisi de demiş yeğeniniz altı üstü grip, nasıl altı üstü grip 2 haftalık bebek ve yoğun bakımda bu kadar acımasız yorum yapanları ALLAH'a havale ediyorum. Biz kaç gündür ağlıyoruz.
Eşim denen insandan nefret ediyorum, beni görüp aynı evin içinde kafasını çeviriyo beni görünce, bilmiyorum başka biri var mı yok mu, öyle bişeyden şüphelenmedim.

Kızlar teşekkürler mesajlarınızın hepsini okudum, bana hak vermeyenler de olmuş, ben zaten bi kahve içmeye gelsinler diye büyüttüğümün farkındayım ki o gün de gelecekler diye evi üstten toparladım ki o bile bütün günümü aldı(ertesi günü iş yerinde sunumum vardı ona da zaman ayırdım) üstelik yemek yapamadım dışardan yedik kızımla. Neyse bunları konu etmiyorum zaten. Yeğenimi de tabiki kafaya takıyorum nasıl takmam?? Birisi de demiş yeğeniniz altı üstü grip, nasıl altı üstü grip 2 haftalık bebek ve yoğun bakımda bu kadar acımasız yorum yapanları ALLAH'a havale ediyorum. Biz kaç gündür ağlıyoruz.
Eşim denen insandan nefret ediyorum, beni görüp aynı evin içinde kafasını çeviriyo beni görünce, bilmiyorum başka biri var mı yok mu, öyle bişeyden şüphelenmedim.

ayni durumu yasasaydim ben esimle kus olurdum oda benle barismak icin ugrasirdi....hataniz burda yani...adam arayip sormamis sonra biz 9a kadar gezcez sonra eve gelcez...oldu pasam....yegeniniz hasta evin butun isleri duruyo adam eve misafir getirme pesinde....hayir haklisiniz ama niye pesinden siz kosuyosunuz....kostugunuz icin kendini hakli goruyo zaten...
konusmayin aramayin sormayin bakalim

Siz birazda haftasinunu gezio tizuo siz yokmuşsunuz gibi davrandigi icin dilmuşsunuz gibi de hissettim ben.ikinizde calisiyirsunuz anlaşilan ev işleri icin birini bulun.hatta hafta ici siz işteyken halletsin işini haftsonunuz size kalsin.başbaşa gezin takilin.herşeye yetişememek sizi günden güne dahada yipratir.kadin yipraninca birikim olunca herkes mutsuz oluyor evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…