• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle bir ay kacamaksiz spor yaparak zayıflamak isteyenler

Ben de geldimmm 165 boy 88 kilo hayatımda çıktığım en yüksek kilo hiç hoşnut değilim bu konudan bende varım diyorum her gün yürüyüş ve 5 ten sonra yememekle başlarım inşaallah..:spor:

Ben de geldimmm 165 boy 88 kilo hayatımda çıktığım en yüksek kilo hiç hoşnut değilim bu konudan bende varım diyorum her gün yürüyüş ve 5 ten sonra yememekle başlarım inşaallah..:spor:
Hoş geldin canim. Ikimizin kilosu yakın bir birimize ilk ay altı kilo veririz insaallah.
O zaman ilk başlama tarihimiz yarin olsun ikinizde tartilin düzenli bir şekilde başlayalım. Bende tartiliyim bariii

Hayırlı sabahlar kizlar.
Ben tartildim malesef 85 im.
Ayy bi komşuya gittim benim tartim doğru dedi orda 80 çıktım nekadar sevinmiştim tartim yanlismis diye . Başka başka tartilarla denedim meğerse yanlış değilmiş.
Artık 79 olmak istiyorum. .

Kahvaltimi yaziyim hemen. Tam buğday ekmeginden ikidilim tost.ve çay

Ben sabahları bir bardak limonlu su içiyorum. Yatarkende zencefil zerdecal tarcinli yoğurt yiyorum. Ve günde iki lt su içmeye çalışıyorum.
Sizlerin ekstra yapacağı birşey varmi

Günaydın kızlar :pbende bugun 66.4 cıktım :KK71:bıde boyumuzu yasımızı da belırtelım kendımızı tanımak amacı ıcın ben 25 yasındayım 1.62 boyum 66.4 suan hedefım 54 olmak 10 kılo var daha ve ben 1.5 ay once 75 kıloydum kendım dıyet yaparak verdım bıde zehırlı guatırım var metabolızmam hızlı bu yuzdende cok hızla verıyorum bıde emzırıyorum tabı kalorı harcıyorum.ama adam akıllı dıyet yapamadım son 1 haftadr sanırım sızlere ıhtıyacım varmış :KK3:

Kahvaltım kızlar yanında kayısılı form çayı

Eklentiler

• CYMERA_20170128_115650.webp
    CYMERA_20170128_115650.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 31
Ben sabahları bir bardak limonlu su içiyorum. Yatarkende zencefil zerdecal tarcinli yoğurt yiyorum. Ve günde iki lt su içmeye çalışıyorum.
Sizlerin ekstra yapacağı birşey varmi
Genelde bn gecede sabahta 1 litre su ıcıyom emzıtdıgım ıcın yogurt kurunu duydum hatta yapmak cok ıstıyordum ama emzırenler ıcın yasakmış bende meyvelı yogurt yıyorum tarcınlı sut içiyorum yaptıgım bunlar bıde sabah ac karnına kahve ıle hurma yıyorum bugu esım evde dıye gec kalktım yapamadım kızlarım acıktı hemen kahvaltı hazırladım bnde

Burdayim canim.
Öğlen yemegim. Küçük bir korbonatli pogca ve ıspanak çok az.
Akşam yogurtlu corba ve iki üç kaşık patades.
Bugün spor yapamadım kayinvalidemgilde olduğum icin
Bende dedım nereye gıttıler :) afıyet olsun bende sımdı yılan balıgı yıcm esımın ısrarı uzerıne ama 1 tane fln yıcem ekmeksız

Ben de üc hafta oldu spora basladim.Daha da devam etmeyi dusunuyorum ammmaa sanki daha cok acimaya basladim.Cok yiyorum.Bu soruna cözüm bulmam lazim.

Dünkü menum.
Sabah iki dilim ekmek . Kibrit kuruşu kadar peynir. Tere
Öğlen yesil mercimek corbasi.
Akşam balik ve çeyrek ekmek. Salata.
Ekmegi fazla kaçırdım galiba.
Ara elma . Kahve . Üç dilim portakal

Canım
Ben de üc hafta oldu spora basladim.Daha da devam etmeyi dusunuyorum ammmaa sanki daha cok acimaya basladim.Cok yiyorum.Bu soruna cözüm bulmam lazim.
vücudun çalıştığı için ve yoruldugun için kendini aç hissediyosundur. Sporu birakmani hiç tavsiye etmem.
Psikolojik olarak aç olduğunu sanıp çok yiyosundur. Yoksa spor okadar aciktirmaz. Yinede acikirsan kendine sofra koymanın yerine bir meyve yiyebilirsin veya bir kase yoğurt olmazsa bir kase çorba iç. Ogunlerinide atlamadan yap. Karnını guzel doğru ama kalorili şeylerle değil . Nefise söz geçirmek zor ama napalim yani onun istediğini yapalım diye hep sismanmi kalalım.
Onları yemesekte yaşarız nasıl olsa.
Hem sadece bir ay sabredecegiz. Sonra kendimize bi guzel sofra hazırlayıp gözümüzü midemizi doğurup tekrar bir ay daha devam etcez. Pes etmek yok

Gördüğüm kadarıyla öğünleri hafif tutuyorsunuz.Eğer spor ile şekillenmek istiyorsanız spor yaptığınız her güne hayvansal protein koymalısınız.yoksa zamanla kaslar yıpranır ve spor yapacak gücü kendinizde bulamazsınız.normalde sağlam yiyen bir insansanız çorba ile geçiştirdiğiniz öğünler size metabolizma yavaşlaması olarak geri döner.Vücut kıtlığa girdiğini düşünüp enerji harcamayı en aza indirmektedir.bu da zamanla sizde açlık krizleri oluşturabilir kendinizi ne yediğini bilmeyen bir halde bulabilirsiniz.naçizane önerim daha dengeli doyurucu şekerden uzak(poğaça da şekerden sayılıyor) yağı azaltılmış bir beslenme düzeni izlemeniz.

Canım

vücudun çalıştığı için ve yoruldugun için kendini aç hissediyosundur. Sporu birakmani hiç tavsiye etmem.
Psikolojik olarak aç olduğunu sanıp çok yiyosundur. Yoksa spor okadar aciktirmaz. Yinede acikirsan kendine sofra koymanın yerine bir meyve yiyebilirsin veya bir kase yoğurt olmazsa bir kase çorba iç. Ogunlerinide atlamadan yap. Karnını guzel doğru ama kalorili şeylerle değil . Nefise söz geçirmek zor ama napalim yani onun istediğini yapalım diye hep sismanmi kalalım.
Onları yemesekte yaşarız nasıl olsa.
Hem sadece bir ay sabredecegiz. Sonra kendimize bi guzel sofra hazırlayıp gözümüzü midemizi doğurup tekrar bir ay daha devam etcez. Pes etmek yok

Evet dikkat ediyorum yememe.Ben de sekeri kesmeye calisiyorum ozellukle.
Bugun spora gittim tekrar.haftanin uc gunu mutlaka gitmeye calisiyorum.insallah basaririm.

Back
X