- Konu Sahibi Tatlibiberim87
Heycan bastı benı ya ınslh verırız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldın aramıza :)Ben de geldimmm 165 boy 88 kilo hayatımda çıktığım en yüksek kilo hiç hoşnut değilim bu konudan bende varım diyorum her gün yürüyüş ve 5 ten sonra yememekle başlarım inşaallah..![]()
Hoşbuldummm :)Hoşgeldın aramıza :)
Hoş geldin canim. Ikimizin kilosu yakın bir birimize ilk ay altı kilo veririz insaallah.Ben de geldimmm 165 boy 88 kilo hayatımda çıktığım en yüksek kilo hiç hoşnut değilim bu konudan bende varım diyorum her gün yürüyüş ve 5 ten sonra yememekle başlarım inşaallah..![]()
Genelde bn gecede sabahta 1 litre su ıcıyom emzıtdıgım ıcın yogurt kurunu duydum hatta yapmak cok ıstıyordum ama emzırenler ıcın yasakmış bende meyvelı yogurt yıyorum tarcınlı sut içiyorum yaptıgım bunlar bıde sabah ac karnına kahve ıle hurma yıyorum bugu esım evde dıye gec kalktım yapamadım kızlarım acıktı hemen kahvaltı hazırladım bndeBen sabahları bir bardak limonlu su içiyorum. Yatarkende zencefil zerdecal tarcinli yoğurt yiyorum. Ve günde iki lt su içmeye çalışıyorum.
Sizlerin ekstra yapacağı birşey varmi
Burdayim canim.Kızlar nerdesınız yaw
Bende dedım nereye gıttıler :) afıyet olsun bende sımdı yılan balıgı yıcm esımın ısrarı uzerıne ama 1 tane fln yıcem ekmeksızBurdayim canim.
Öğlen yemegim. Küçük bir korbonatli pogca ve ıspanak çok az.
Akşam yogurtlu corba ve iki üç kaşık patades.
Bugün spor yapamadım kayinvalidemgilde olduğum icin
vücudun çalıştığı için ve yoruldugun için kendini aç hissediyosundur. Sporu birakmani hiç tavsiye etmem.Ben de üc hafta oldu spora basladim.Daha da devam etmeyi dusunuyorum ammmaa sanki daha cok acimaya basladim.Cok yiyorum.Bu soruna cözüm bulmam lazim.
Canım
vücudun çalıştığı için ve yoruldugun için kendini aç hissediyosundur. Sporu birakmani hiç tavsiye etmem.
Psikolojik olarak aç olduğunu sanıp çok yiyosundur. Yoksa spor okadar aciktirmaz. Yinede acikirsan kendine sofra koymanın yerine bir meyve yiyebilirsin veya bir kase yoğurt olmazsa bir kase çorba iç. Ogunlerinide atlamadan yap. Karnını guzel doğru ama kalorili şeylerle değil . Nefise söz geçirmek zor ama napalim yani onun istediğini yapalım diye hep sismanmi kalalım.
Onları yemesekte yaşarız nasıl olsa.
Hem sadece bir ay sabredecegiz. Sonra kendimize bi guzel sofra hazırlayıp gözümüzü midemizi doğurup tekrar bir ay daha devam etcez. Pes etmek yok