• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle bir ay kacamaksiz spor yaparak zayıflamak isteyenler

Gördüğüm kadarıyla öğünleri hafif tutuyorsunuz.Eğer spor ile şekillenmek istiyorsanız spor yaptığınız her güne hayvansal protein koymalısınız.yoksa zamanla kaslar yıpranır ve spor yapacak gücü kendinizde bulamazsınız.normalde sağlam yiyen bir insansanız çorba ile geçiştirdiğiniz öğünler size metabolizma yavaşlaması olarak geri döner.Vücut kıtlığa girdiğini düşünüp enerji harcamayı en aza indirmektedir.bu da zamanla sizde açlık krizleri oluşturabilir kendinizi ne yediğini bilmeyen bir halde bulabilirsiniz.naçizane önerim daha dengeli doyurucu şekerden uzak(poğaça da şekerden sayılıyor) yağı azaltılmış bir beslenme düzeni izlemeniz.

Ben de sekeri kesmeye calisiyorum .Traneir de oyle dedi.

Dun ki menum
Sabah. Peynir . Tere iki dilim tam buğday ekmegi. Bir yumurta haslamasi.
Öğlen . Üç kaşık eriste .
Akşam. Yeşil fasulye ve ikidilim ekmek.
Ara elma portakal. Diğer buskuvi(altın basak ) bes tane. Iki lt yakın su .
50 dk spor

Dun ki menum
Sabah. Peynir . Tere iki dilim tam buğday ekmegi. Bir yumurta haslamasi.
Öğlen . Üç kaşık eriste .
Akşam. Yeşil fasulye ve ikidilim ekmek.
Ara elma portakal. Diğer buskuvi(altın basak ) bes tane. Iki lt yakın su .
50 dk spor

Gördüğüm kadarıyla öğünleri hafif tutuyorsunuz.Eğer spor ile şekillenmek istiyorsanız spor yaptığınız her güne hayvansal protein koymalısınız.yoksa zamanla kaslar yıpranır ve spor yapacak gücü kendinizde bulamazsınız.normalde sağlam yiyen bir insansanız çorba ile geçiştirdiğiniz öğünler size metabolizma yavaşlaması olarak geri döner.Vücut kıtlığa girdiğini düşünüp enerji harcamayı en aza indirmektedir.bu da zamanla sizde açlık krizleri oluşturabilir kendinizi ne yediğini bilmeyen bir halde bulabilirsiniz.naçizane önerim daha dengeli doyurucu şekerden uzak(poğaça da şekerden sayılıyor) yağı azaltılmış bir beslenme düzeni izlemeniz.
Evet canim haklısın . Zaten bu günlüğü acmamin sebebi şekeri kendime yasak etmek.
Açlık krizine gelince çok şükür bende pek fazla olmuyor. Önceden oluyordu hatta stresten hasta olduğum bile oluyordu ama artık olmuyor.
Kalsiyum onerinede dikkat et cem insaallah

Bugünkü menum. Sabah baya karışık yedim birer ikişer lokma. Biraz balik . Uc isirimlik tost. Dört kaşık yesil fasulye. Ve ikidilim ekmek.

Öğlen yemeyim bari akşamda dikkatlice yiyim

Hayırlı akşamlar.
Evet öğlen yemiyecektim güya ama yedim hemde eriste makarnasi. Allahtan çok kaçırmadı.
Akşamda . Fırında balik . Sehriye corbasi ve yağsız salata. Ekmek hiç yemedim.
Ara tarcinli sut . Küçük bir portakal . Küçük elma

Neden hiç ugramiyosunuz arkadaşlar.
Sizde menunuzu yazın . Bir birimi eleştirdim veya begenelim.

Bu arada 45 dk sporumu yaptim:halay::spor:

Gunaydin kizlar.
Iyi bir gun olsun hepimize diyeti pozmadan kacamak yapmadan hadi yeni gune basliyalim bugun konunuzzu okurum insallah zaman zaman burdda yazarim beraber zayiflamak keyifli oluyor zayiflarken bir birimizden oyrenelim bazi kuralari bazi bilmediyimiz seyler ola biler

Hayırlı aksamalar.
Bugünkü menum
Sabah. Yogurtlu kırmızı biber foslatmasi. Ve çocuklardan kan bir kac tane patades kizartmasi.
Öğlen . Sehriye corba . Yoğurt.
Akşam . Ispanak ve iki dilim tam buğday ekmegi.
Ara portakal.
Ve alti tane ülker dokuz kat yedim dayanadim .
Uff camında çok tatli cekiyo. Nefis terbiyesi çok zor bişey yaaa .
Şimdiden bir ay sonra kendime ne ziyafet versem diye düşünüyorum

Bugün 45 dk sporumuda yaptım çok şükür.

Sanki bu sefer basaracakmisim gibime geliyor. Daha çok azimliyiz. Iyi ki bir ay demişim . Kendimle mücadele etmek daha kolay oldu.
Bir anımı yazmak istiyorum.

Ben geçen sene bu aylarda diyetisyene gitmiştim. Troit beklerim az çalışıyormuş bana bir liste verdi ve ege bu listeye uyarsan ayda iki kilo verirsin dedi.
Ben hesapliyorum ayda iki kiloyla tam sekiz ay diyet yapmam lazım. Çok üzüldüm sekiz ay diyet düşüne düşüne hasta oldum resmen . Velhasıl çok uzun bir zaman diye diyet miyet yapmadım.
Sonuç bu olayın üstünden bir sene geçti ve zamankinden bir gr bile fark yok.
Halbuki o zaman sabretseydim su an kafam dinç sağlıklı olacaktım ve canimin istediği keki kalkıp yapacaktım .
Hem o zamandan beri huzursuzum hemde mutsuzum. Üstelik kilo yapacak bişey yediğim zamanda çok vicdan azabı çekiyorum.
Arkadaşlar her ne olursa olsun üç dört ay bogazimizi tutup sonra rahat edelim. Edelim ki canimizin istediği herşeyi azda olsa yiyelim gönül rahatlığıyla.
Istedigini yedikten sonra pişman olmayı vicdan azabı çekmeyi sadece sismanlar anlar .

Sanki bu sefer basaracakmisim gibime geliyor. Daha çok azimliyiz. Iyi ki bir ay demişim . Kendimle mücadele etmek daha kolay oldu.
Bir anımı yazmak istiyorum.

Ben geçen sene bu aylarda diyetisyene gitmiştim. Troit beklerim az çalışıyormuş bana bir liste verdi ve ege bu listeye uyarsan ayda iki kilo verirsin dedi.
Ben hesapliyorum ayda iki kiloyla tam sekiz ay diyet yapmam lazım. Çok üzüldüm sekiz ay diyet düşüne düşüne hasta oldum resmen . Velhasıl çok uzun bir zaman diye diyet miyet yapmadım.
Sonuç bu olayın üstünden bir sene geçti ve zamankinden bir gr bile fark yok.
Halbuki o zaman sabretseydim su an kafam dinç sağlıklı olacaktım ve canimin istediği keki kalkıp yapacaktım .
Hem o zamandan beri huzursuzum hemde mutsuzum. Üstelik kilo yapacak bişey yediğim zamanda çok vicdan azabı çekiyorum.
Arkadaşlar her ne olursa olsun üç dört ay bogazimizi tutup sonra rahat edelim. Edelim ki canimizin istediği herşeyi azda olsa yiyelim gönül rahatlığıyla.
Istedigini yedikten sonra pişman olmayı vicdan azabı çekmeyi sadece sismanlar anlar .
Gunaydin tatlim sen kafani rahat burak stresdan uzak fikirden uzak dur ve kendine koydugun bu bir aylik diyet suresince basarilarini hep dusun .inan eses inamdir
Muhaakak ki ay sonunda tartida eskileri gireceksin .
Ben tam 30 kilo verdim ve zayiflamanin mutluluqunu hec br sey insana vermiyo inan ki sende o mutlulugu yasiyacaksin hemde cok yakinda

Isin aslinda yemek yeme fikrinden vazgecmek gerekiyor.yani aklimizda surekli yemek varsa galiba sorun orda
Dun o kadar cok hastaydim ama yine de spora gittim isteksiz,gucsuzdum ama sukur tamamladim
Eve gidince de butun gun yatmisim.sonra gece 2.30:da uyandim.
spordan vazgecmeyelim o cok onemli.

Isin aslinda yemek yeme fikrinden vazgecmek gerekiyor.yani aklimizda surekli yemek varsa galiba sorun orda
Dun o kadar cok hastaydim ama yine de spora gittim isteksiz,gucsuzdum ama sukur tamamladim
Eve gidince de butun gun yatmisim.sonra gece 2.30:da uyandim.
spordan vazgecmeyelim o cok onemli.
Buravvo sana canim. Tabiki sporu bırakmak yok. Artık bu sene yaza kadar ideal kilomuza ulaşıp bundan sonra rahat etcez

Menum. Sabah üç dilim ekmek. Peynir ve tere.
Öğle . Çeyrek simit.
Akşam. Fırında batades . Bir parça but . Ve üç kaşık pilav sanata.
Ara. Üç kaşık yogurt
Sarı leblebi. Iki tane ülker ikram

Bugün spor yapamadım. Sabahtan iki ye kadar hastanedeydim git gel baya yoruldum o yuzden gerek gormuyorum

Hastaydim spor yapamadim.
Sabah iki dilim ekmek,oglen kelogs yedim.
Aksama salata ve kurufasulye yapmistim.
Benim sorunum ayri yemek yiyemiyorum.
Ev de ne varsa o...
Yarin eger iyilesirsem spora gidecegim.

Hastaydim spor yapamadim.
Sabah iki dilim ekmek,oglen kelogs yedim.
Aksama salata ve kurufasulye yapmistim.
Benim sorunum ayri yemek yiyemiyorum.
Ev de ne varsa o...
Yarin eger iyilesirsem spora gidecegim.
Geçmiş olsun canim.
Olsun yarin telafi edersin. Bu arada menun gayet guzel.
Galiba sen benden çok vereceksin

Hayırlı akşamlar.
Bugünkü menum
sabah Iki dilim tam buğday ekmegi. Peynir tere
Ara altın başak diet buskuvi arasına azıcık cikolata sürdüm. Portakal
Akşam. K.mercimek corbasi salata üç kaşık pilav.
Ara sarı leblebi. Yarım ayva bir buçuk ceviz .

Back
X