Benimle bir ay kacamaksiz spor yaparak zayıflamak isteyenler

Ay bende bayadr unuttumburayı gırmeyı suan baktımda :)66 yazıyo ben suan 59 kılo oldum bıle nısan da 59 kıloya ulasmıştım hala aynıyım .55 bı olsam dunyalar bnm olck fıt olarak gozukuyorum ama basenlerım var sadece 4 kıloda gıtse yzum cokucek ama basende yok olck bılıyorum.sadece spor yapıyorum bakalım bı dahakıne buraya geldıgım zmn 55 oldum dıyebılcem mı :halay::rolleyes::KK70:

20170217_104936.webp

tekrardan benimle beraber ilerlemek isteyen olursa buyursun . şartımız şurtumuz yok . herkes becerdiğini yapsın .
herkesin bunyesi çok farklı cunku .
hadi kolay gelsin bana

benim her yerim çok orantılı , kalcam göbeğim ,göğus . biraz bile versem cok iyi oluyor . ilk hedefim 79 u görmek . 79 demek bile hayal gibi geliyor artık . havalar biraz duzelsın yuruyuşede cıkarım . ayda bir kilo olsada 79 görmek nadip olur inşaallah

benim her yerim çok orantılı , kalcam göbeğim ,göğus . biraz bile versem cok iyi oluyor . ilk hedefim 79 u görmek . 79 demek bile hayal gibi geliyor artık . havalar biraz duzelsın yuruyuşede cıkarım . ayda bir kilo olsada 79 görmek nadip olur inşaallah

Selam canim hatirladinmi beni
Azmedersen olur canim haftada 500 gr bile gitse yaza kadar 6 kilo gitmis olur

mesela 84 kg yum boyum 156 olmasına rağmen daha zayıf gösterıyorum . cunku surekli evde spor yapan biriyim . oyuzden vucudum cok sıkı . ama bi dönem spor yapmayı düsünmuyorum . belki her yerim kas bağlamıştır . biraz dinlensin vucudum sonrada havalarda ısınır ben yine başlarım

aslında bende 8. takıma katılmıştım . benim bazen internet bitiyor giremiyorum . bide telefon un tuşları bozuk çok katılım yapamayınca cıkarıldım . bende burda devam etcem . ne olursa artık . ama dediğim gibi burda olunca gercekten mutlu oluyorum .

aslında bende 8. takıma katılmıştım . benim bazen internet bitiyor giremiyorum . bide telefon un tuşları bozuk çok katılım yapamayınca cıkarıldım . bende burda devam etcem . ne olursa artık . ama dediğim gibi burda olunca gercekten mutlu oluyorum .
Canim takimlara hergun duzenli girmek gerekiyo sorumlulugu var takimlarin kursllara uymayinca diskalifiye olma durumu falan var stresli biraz ama olsun takimlar sayesinde 3 ayda 10 kilo verdim
Gunlukler daha rahat tabi ama tskimda da heran takiptesin ensemde kaptani hissediyorum valla :))

merhabalar ilk dünkü menumu yazayım .
sabah yagda yumurta ve ıkı dilim ekmek .

oğle şehriye ç.
aksam bır kase yogurt ç. ve biraz sogan kavurması

bugun sabah da peynir akşamdan kalan soğan kavurması ve malesefki birtane simit .
ogle erişte yedim .
menum hiç guzel degil biliyorum .
dunde bugunde yuruyuşumu yaptım .
yarın pazartesı hafta ici daha dikkat edebiliyorum

Merhaba yıllar önce karbonhidrat diyetiyle burada kilo vermiştim 60 a çıkmayan ben atanmanin da verdiği rahatlıkla artı bulunduğum ilde çok faaliyet yapma şansı olmadığından 2 yilda 72ye çıktım.1 ayda 4 kilo gitti şu an 68 kiloyum ağırlıklı olarak proteinle besleniyorum şekeri de yararlı besinlerden almaya gayret ediyorum.hedef 60.bu ay sizinle devam etmek isterim

Bugün kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmek çok az krem peynir 2 ince dilim salam salatalık domates.arada 3u bir ara kahve.akşam tavuklu bezelyeli bulgur pilavı ve yogurt.canım çok tatlı çekerse hurma yiyorum 2-3 tane.Çok iyi bastırıyor

Kahvaltı bir dilim kepek ekmek 2 adet üçgen peynir.Öğle arası okulda yemekhanede ne çıkarsa ekmeksiz onu yiyeceğim.

Back
X