• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle bir ay kacamaksiz spor yaparak zayıflamak isteyenler

Bugün 14 şubat. Tam 12 gün kaldı tartilmaya.
Ben 28 ocaktan beri hiç tartilmadim. Tartilmayida düşünmüyorum. Ama biseyi keşfettim.
Şimdi ben her hafta tartildigimda verdiğim zaman nasıl olsa kilo verdim diye kaçamak oluyordu vermediğim zaman zaten verememisim diye hem kaçamak yapıyordum. Hem içimden spor yapmadım gelmiyor.
Şimdi bir ay sonra ya eksi Cikmazsam diye sürekli tetikteyim. Yuruyusumun yanında egzersizede ağırlık vermeye çalışıyorum. En onemlisi de psikolejikmen çok rahatim. En azından ayda dört kere moralim bozulacagina şimdi vermesem bile bikere bozulacak.
Tabikide verdim . Vermemissem bile çok inceldim. Ve kendimi huzurlu hissediyorum çok sukur

Benim gibi olan arkadaşlara tavsiyem. Iki üç ay olsun ayda bir kere tartilin. Gerçekten çok rahat oluyor.
Tabiki kafaya takmadiktan sonra sorun olmaz ama eğer takiyosaniz bu yöntemi deneyin derim.
Herkese mutlu huzurlu günler dilerim.
Menumu ve sporumu yapınca yazarım insaallah

Kac gundur bir sey yiyemiyordum.Uc kilo vermisim ama bu hastaliktan galiba.Simdi doktordayim.Cok halsizim Bu hafta spor biraz zor gibi gorunuyor.

Hayırlı sabahlar.
Dün hiç giremedim malum benim evde internet herzaman çekmiyor.
Sabahki kahvaltim herzamanki gibiydi. Öğlen akşam bir oldu biraz fazla yedim. Dün sporumu yapmadım.
Bugün yaparım insaallah

Yavaş yavas da yaklaştı tartilma günü.
Biraz kendimi saldim gibi su kalan günlerimde tekrar hemen toparlanayim insaallah

Bugün kahvaltim. Iki dilim çörek. Tere maydonoz . Peynir. Ekmegimi iki kere pekmez bağırdım. Birlokmamin arasina da helva koydum minicik :21::-)

Bugun bir kac tuzlu kraker ve benim ictigim bir vitamin var.iki vitamini katistiriyorumm su ile karistirip Iciyorum
Ne zamandir icemiyordum.sporada basladim aslinda bunu sporcular iciyor her neyse...
Bugun hic spor yapamadim ama kendimi daha iyi hissediyorum en azindan temizligimi yapabildim cok sukur.
Amaa yarin spora giderim kesinlikle .Hareket hayatimizin parcasi olmali ..
Depresyon,konsantrasyin eksikligi ,hep bu yuzden.Bunun farkiba vardim.

Hayırlı sabahlar
Çok yoğun olduğum için bu ara giremiyorum.
Dikkat etmeye çalışıyorum ama .
Son sekiz günüm kaldı daha çok kendimi vermem lazım. :işsiz:

Gwcen hafta sadece 2 gun gittim spora.Dun spora gittim.
Bugun de sabah bir saat kendim spor yaptim.iki dilim yalniz biraz buyuk kepek eknegin arasina surme peynir ve kasar yedim.hastaliktan dolaui verdigim uc kilonun 1,5:kilosu geri gelmis.

Gwcen hafta sadece 2 gun gittim spora.Dun spora gittim.
Bugun de sabah bir saat kendim spor yaptim.iki dilim yalniz biraz buyuk kepek eknegin arasina surme peynir ve kasar yedim.hastaliktan dolaui verdigim uc kilonun 1,5:kilosu geri gelmis.
Evet canim hastalıkla giden hemen geri geliyor.
Neyse artık sporla beraber kendini toparlarsin . Önemli olan azda olsa kalıcı kilo vermek .

Bende öğle . Karma bahar yemegi ve bir ince dilim ekmek yedim.
Akşam bir kase tavuk corbasi yicem.
Ara az ekmek arasına cokokrem sürdüm.
50 dk spor

Merhaba lar .
Birgün bende gunlugumu açıp (aaa bu kilolardaymisim bak nasıl zayiflamisim ) dermiyim acaba.
Mayıs ayına kadar en az 65 olmak istiyorum. Aslında hedefim 59 ama 65 de razıyım valla.
Çok uzun bir yol var önümde daha seksenlerdeyim.
Neyse bir ise başlamak bitirmenin yarisidir bitecek insaallah

Bugün sabah.
Iki haslama yumurta. Peynir . Bir dilim ekmek.
Öğle yesil fasulye iki dilim ekmek
Bir kase agiz yedim.
Akşam şimdilik bişey yemeyi düşünmüyorum. Yersemde bir kase çorba.
45 dk spor

Bugünkü menum sabah Iki yumurta haslama. Iki dilim ekmekle tost. Öğle çocuklara yumurta pisirdim ondan uc kere bandın.
Akşam k. M . Corbasi. Salata ve yoğurt.
50 dk spor

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Hayırlı sabahlarr . Öğlen oldu gibi ama.
Dun ki menumu hiç yazmayim . Guns hamur işiyle başladım sütlü tatliyla kapattım.

Bugünkü menum. Sabah . Yumurtalı çökelek ve bir dilim ekmek yedim.
Bir tane çikolatalı gofret yedim.
Öğlen ıspanak ve corba yerim yuruyusumu henüz yapmadim

Bir ayda en fazla üç kilo vermişimdir. Oda tahminen daha ayrılmadım. Ama fazla veremedigimin farkındayım.
Neden mi cunki malesef basligimda kacamaksiz diye yazmistim ama tam uyamadim. Çok üzgünüm. Inşaallah önümüzdeki ay daha güzel geçer.
Ve önümüzdeki ay her pazartesi tartilmayi düşünüyorum. En azından ramazanda kadar 70 kilo olmak istiyorum .
Bakalım basarabilcekmiyim. Yetmiş derken bile çok farklı oluyor. Altı senedir hiç yetmiş kilo olmadım. Olamadim

Evet canim gunlugum. Bugün baskulume pil aldım. Yarın tartilirim insaallah.
Sonra kendimi tekrar düzene sokup biraz gayret etmeyi düşünüyorum.
Yanlız yanlız biraz sıkıcı oluyo ama yinede pes etmicem

Bugün tartildim. Ve sonuç malesefki hüsran. Çok üzgünüm. Ama yapacak bişey yok.
Biyerlerde yanlış yapıyorum galiba.
Bunaldim artık yaa .
Gunlugum sana biraz veda et cem şayet durabilirsem 79 olana kadar sana ugramamaya çalışsam iyi olur galiba. Güle güle. Dolu dizgin ve mutlu bir şekilde gelmek dilegiyle

Back
X