• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle Birlikte Diyet Yapacak Biri Var Mı?

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
34
Merhabalar
Ocak ayından beri diye yapıyorum 92den 75e kadar düştüm. Ama burdan sonra sıkılmaya başladım. Eskiden şeker ağzıma koymuyordum bir hafta-10 gündür yoğun tatlı krizlerim oluyor.
Bu konuda yanıma bir destekçi arayıp onunla birlikte yola devam edersem daha kolay olabileceğini düşündüm.
Birde spor konusunda çok azimli değilim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ama eğer biriyle yaparsam eminim kendimi gaza getiririm.
Lütfen biri çıksın güncel kilolarımızı ölçelim ve başlayalım.
Her gün yediklerimizi, yaptığımız sporları yazalım. Ve birlikte yol alalım.

Bende detoxsa başladım
⭐️Squad ve mekik yapıyorum bazı günlerde leslie 45 dk
🌞Sabah
Maydanoz
Salatalık
Limon

shaketen geçirip içiyorum

⭐️akşamları maydanoz çayı içiyorum

bacaklardaki selülit içinde
🌟1 gün türk kahvesi, tarçın, şeker peeling yapıp streçliyorum
🌟2. Gün sirkeli su ile silip streçliyorum

aynı zamanda hep kuru fırçalama
Ve selülit kremleri ile masaj yapıyorum 4. Günde etkisini göstersi şiddetle tavsiye edilir

arada
⭐️Elma sirkeli su içiyorum

ayrıca ⭐️GNC marka TONALİN hapını alıyorum
⭐️Collagen
⭐️Coenzym Q10

kullanıyorum

önerilere açığım sevgiyle kalın 😍😍😍

Merhabalar
Ocak ayından beri diye yapıyorum 92den 75e kadar düştüm. Ama burdan sonra sıkılmaya başladım. Eskiden şeker ağzıma koymuyordum bir hafta-10 gündür yoğun tatlı krizlerim oluyor.
Bu konuda yanıma bir destekçi arayıp onunla birlikte yola devam edersem daha kolay olabileceğini düşündüm.
Birde spor konusunda çok azimli değilim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ama eğer biriyle yaparsam eminim kendimi gaza getiririm.
Lütfen biri çıksın güncel kilolarımızı ölçelim ve başlayalım.
Her gün yediklerimizi, yaptığımız sporları yazalım. Ve birlikte yol alalım.
Şu an
72 kilo
170 boy

Ooo süper süper:) yarın bende ölçüp başlıyorum o zaman regl dönemim şu an iki gündür de bıraktım ama yarın evde bişeyler yapayım öbürgün de sabah yürüyüşe başlayacagım.

Ooo süper süper:) yarın bende ölçüp başlıyorum o zaman regl dönemim şu an iki gündür de bıraktım ama yarın evde bişeyler yapayım öbürgün de sabah yürüyüşe başlayacagım.
Regl dönemi aslında hiç engel değil sadece pms döneminde iştah artışı şeker ve tuzdan uzak durursan regl şişkinliği hiç olmuyor

Regl dönemi aslında hiç engel değil sadece pms döneminde iştah artışı şeker ve tuzdan uzak durursan regl şişkinliği hiç olmuyor
Yok engel değil sadece o dönem ben tartılmaktan kaçınıyorum.

Ama nolur birbirimizi gaza getirelim çok güzel kilo verdim bırakmak istemiyorum birde erkek arkadaşım nefret ediyor kilodan. Bişeyler yapalım.

Erkek arkadaşından kurtul bence
Bedene önem veren değil sana önem verene öncelik ver
Yok bana karşı gram yorumu yok o konuda ama nefret ettiğini biliyorum☺️☺️☺️ Hani kilo aldığımda da verdiğimde de hiç bişey demedi ama ben sevmediğini biliyorum önceden.

Günaydınnn ☺️☺️☺️
Bugün geç uyandım biraz😭😭😭
Bitki çayımı içtim yarım litre de su içtim. 7 adet zeytinle incir beklemede henüz:) Birazdan onları yiyeceğim.

Bugün faceforming ve elimden geldiğince spora da başlıyorum. İnşallah uzun ve hedefe giden bir yolculuk olur.

Günaydın

bugün bende 1 dilim kızarmış ekmek
Beyaz peynri 1 kaşık haşlanmış patates
Çay

şimdide türkkahvesi şekersiz içiyorum 2470 adım atmışım

dün selülit masajı yapmıştım 5. Günüm baya etkili eşim bile şaşırdı biraz kan dolaşımını arttırmal selülitleri etkisiz halr getiriyor

Günaydın

bugün bende 1 dilim kızarmış ekmek
Beyaz peynri 1 kaşık haşlanmış patates
Çay

şimdide türkkahvesi şekersiz içiyorum 2470 adım atmışım

dün selülit masajı yapmıştım 5. Günüm baya etkili eşim bile şaşırdı biraz kan dolaşımını arttırmal selülitleri etkisiz halr getiriyor
Adımlarımı ben saymıyorum
Dün gece sadece dedim yağmurungelini diyette yarın yok kalkıp yarım saat tempolu dans ettim🙈🙈🙈
Sabah 7 zeytin 1 inciri yedim. Sonra sucuklu yumurta biraz lor peynir ve salatalık yedim. (Bir kaşık keçiboynuzu özü birde o kan değerlerim için)
Birazdan bende hindistan cevizi yağlı türk kahvesi yapıp sonrasında sporuma başlayacagım.

Bu arada selülitler için at kılı fırçası mı yapıyorsunuz? Benim de baldır (üst iç bacak) ve kollarım sinirlerimi bozuyor (üst kısım) oralarda uygulasam inceltir mi acaba sporla birlikte?

Bugün Leslie 6 mil yaptım, İç bacak için 5 dklık egzersiz yaptım, 50 mekik çektim. Şimdilik pertim🤦🏼‍♀️

Merhaba _kybele_ _kybele_ faceforming'i ne zamandır yapıyorsun? İşe yarıyor mu gerçekten merak ediyorum.
Merhaba
Burda birinden duydum faceformingi 1 ay kadar yaptım bir haftadır ara vermiştim bugün tekrar başladım evet gerçekten fark ediyor özellikle gıdı bölgemden şikayetçiydim şu an daha iyi ama hala istediğim modda değil bu süreçte ufak müdahale edilmeden ne yapabilirim modundayım. Ama takip ettiklerim kadarıyla devamlılık önemli inşallah hiç bırakmam artık.

Merhaba
Burda birinden duydum faceformingi 1 ay kadar yaptım bir haftadır ara vermiştim bugün tekrar başladım evet gerçekten fark ediyor özellikle gıdı bölgemden şikayetçiydim şu an daha iyi ama hala istediğim modda değil bu süreçte ufak müdahale edilmeden ne yapabilirim modundayım. Ama takip ettiklerim kadarıyla devamlılık önemli inşallah hiç bırakmam artık.

Ben de birkaç video görmüştüm. Gerçekten devamlılık önemli diyorlar. Sonuç alan da varmış. Size de sormak istemiştim. Teşekkür ederim cevabınız için. :)

Akşam yemeğinde bir porsiyon çig köfte ve cacık vardı. Bugünlük yeme işlemini 18.20 itibariyle kapattım sadece 2 saat sonra 7 zeytin bir incir yiyeceğim.

Adımlarımı ben saymıyorum
Dün gece sadece dedim yağmurungelini diyette yarın yok kalkıp yarım saat tempolu dans ettim🙈🙈🙈
Sabah 7 zeytin 1 inciri yedim. Sonra sucuklu yumurta biraz lor peynir ve salatalık yedim. (Bir kaşık keçiboynuzu özü birde o kan değerlerim için)
Birazdan bende hindistan cevizi yağlı türk kahvesi yapıp sonrasında sporuma başlayacagım.

Bu arada selülitler için at kılı fırçası mı yapıyorsunuz? Benim de baldır (üst iç bacak) ve kollarım sinirlerimi bozuyor (üst kısım) oralarda uygulasam inceltir mi acaba sporla birlikte?
Hemen aykılı fırçası al
Streç film
Elma sirkesi
Türk kahvesi şeker tarçın
Ben bir gün sirke
Bir gün türkkahveli karışımdan bacaklarıma sürüyorum
Selülit masaj aleti var şu plastiklerden
Krem veya sağ sürüp onunla masaj yapıyorum 20 dk bir bacak 20 dk diğer bacak

4. günde süpper etti gördü

Back