• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle Birlikte Diyet Yapacak Biri Var Mı?

Bende paylaşamadım ve kontrolsüzce yiyiyorum ama yarından itibaren bitki çayım geliyor yola onunla devam edeceğim

Bitki çayı söyledim. Bu aralar boğazımı tutup sporumu yapamıyordum. Yarından itibaren aynı hırs ve azimle kaldığım yerden devam edeceğim.

Pes etme sakin 😁bak bende senden destek aldim ilk defa bir zayiflama grubuna katildim basaririz biz bu isi 👍

Dün çayımı içip yürüyüşe çıktım 1,5 saat. Yediklerime iki gündür dikkat ediyorum. Sadece dün ani bir hareketle sırt bölgemi agrıttım bugün sadece yarım saat yürüdüm.

Kilo oraninda degsiim var mi canim...esim bana cok hizli verdin diyo bunye olarak boyleyim zaten cabuk alip cabuk veriyorum insallh kisa vadeli olmaz verdigim kiloyu almm geri

Yaa berbat bir dönem geçiriyorum rahat giremiyorum buraya ama bu sabah tartıda doğru düzgün bişey yapmadan sadece 3 gündür çayı sabahları içerek 74.00 görünce mutlu oldum. Ki bu arada dün gece 10 gibi tost yedim🤦🏼‍♀️ Yemesem kesin 73lü biiey çıkacaktım neyse darısı yarının başına.

Bir de bu çayı daha önce kullandıgımda her gün adam akıllı yürüyüş yapıyordum o zaman tartıda resmen her gün -500ü görüyordum.

Günaydınnn:) Dün bir kadeh rakı içmeme rağmen (alkol vücutta su tutar) tartıda 73.6 çıktım 💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
Şimdi bitki çayımı içiyorum bugün sabah yürüyüşü yok derslerim çok yoğun. Akşam derslerim bitince yürüyeceğim.

Regl 1. Gün ve ona ragmen 72.6yım. Bu arada spor yapamadım bugün ama yediklerime dikkat ettim.

Bende yerimi aldim aranızda. 5 gündür dikkat ediyorum.
Sabah omlet yesillik tarzında yedim.
Akşam içinde 2 saat kadar önce yulafımı tükettim. Böylece günü katılardan yana kapattım 😇

Bende farklı değilim sabah biraz lor bir yumurta Wasa yedim iki tane, akşamda yine iki parça wasa Biraz lor canım başka bişey istemedi

Bende yerimi aldim aranızda. 5 gündür dikkat ediyorum.
Sabah omlet yesillik tarzında yedim.
Akşam içinde 2 saat kadar önce yulafımı tükettim. Böylece günü katılardan yana kapattım 😇
Hosgeldin canim ben bugun biraz kacamak yaptim misafirlerim vardi onlara hazirlayip yememek olmazdi yarim dilim kek cigkofte ve patates kizartmasi yedim oglen(menude bunlar olinca kahvalti yapmadim) aksamda bir kase tarhana corbasi ile kapattim
Bugun tarti gunumdu ama tartilamadim insallh yarin canlarim

Hosgeldin canim ben bugun biraz kacamak yaptim misafirlerim vardi onlara hazirlayip yememek olmazdi yarim dilim kek cigkofte ve patates kizartmasi yedim oglen(menude bunlar olinca kahvalti yapmadim) aksamda bir kase tarhana corbasi ile kapattim
Bugun tarti gunumdu ama tartilamadim insallh yarin canlarim

Tartilma durumunu kaç günde bir yapıyorsunuz? Ben bu konuda çok iradesizim. 2 güne bir bakiyorum ☹️

Haftada 1 kez tartiliyorum ☺ bugun tartildim hala 76 77 civarindayim bu hafta kilo veremedim

Bende o kiloda çok takılmıştım bazen duraksama yaşanabiliyor. 👌🏻👌🏻

Insallh biraz daha verebilirim...yag yaktigimi hissedebiliyorum cunku gobek bolgemde gozle gorulur kuculme var 2 kat duran gobegim 1.5 kata dustu resmen 😃

Back