Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim ben bugun biraz kacamak yaptim misafirlerim vardi onlara hazirlayip yememek olmazdi yarim dilim kek cigkofte ve patates kizartmasi yedim oglen(menude bunlar olinca kahvalti yapmadim) aksamda bir kase tarhana corbasi ile kapattimBende yerimi aldim aranızda. 5 gündür dikkat ediyorum.
Sabah omlet yesillik tarzında yedim.
Akşam içinde 2 saat kadar önce yulafımı tükettim. Böylece günü katılardan yana kapattım![]()
63u gordugum an sabitlemek icin yogun bir caba sarfetmem lazim...daha da zayiflamak istemm cunku yakismiyor bana6lı rakamlara ne kaldı şurda.
Hosgeldin canim ben bugun biraz kacamak yaptim misafirlerim vardi onlara hazirlayip yememek olmazdi yarim dilim kek cigkofte ve patates kizartmasi yedim oglen(menude bunlar olinca kahvalti yapmadim) aksamda bir kase tarhana corbasi ile kapattim
Bugun tarti gunumdu ama tartilamadim insallh yarin canlarim
Hahaha:) inşallah tek kata iner.Insallh biraz daha verebilirim...yag yaktigimi hissedebiliyorum cunku gobek bolgemde gozle gorulur kuculme var 2 kat duran gobegim 1.5 kata dustu resmen![]()