- 25 Ocak 2020
- 537
- 373
- 33
- 34
Gayet iyisin bence çok sıkmadan korusan bile yeterli164 boy 58.9 kilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyisin bence çok sıkmadan korusan bile yeterli164 boy 58.9 kilo
Ahh ahh değilim işteGayet iyisin bence çok sıkmadan korusan bile yeterli
Ben devam 92 ile başladım şu an 75 civarıyım. Son 4 gündür hayatımda yapmadıgım kadar spor yapıyorum yarın l-carnitin CLA gibi takviyeler almayı düşünüyorum. Araştırıyordum. Grupta kullananları falan bakıyorum. Fikrin var mı?Ahh ahh değilim işteiç çamaşırımda bile rahat edemiyorum sıkıyor kenarlardan. Pantolon desen beli sıktığı için göbeği dışarı förkletiyor
Sende son durumlar ne?
Geçmişte o kadar çok zayıflamaya yardımcı şeyler denedim ki inan hatırlamıyorum şuan.Ben devam 92 ile başladım şu an 75 civarıyım. Son 4 gündür hayatımda yapmadıgım kadar spor yapıyorum yarın l-carnitin CLA gibi takviyeler almayı düşünüyorum. Araştırıyordum. Grupta kullananları falan bakıyorum. Fikrin var mı?
Bu arada gün içinde yediklerini yaptıklarını da yazarsan destek oluruz birbirimizeMerhaba. Baktim konu cok yeni bende size katilayim dedim cunku bnde dun itibari ile diyete aldim kendimi 159 boy 79 kiloyum haftaya yeni kilomu sizlerle paylasacagim![]()
selam biraz yoğundum şimdi yazabildim
selülitler epey eridi ayrıca saat 17:00 den sonra hiç bir şey yemiyorum karın bölgem sıkılaştı bacaklarda incelme herhalde ilerleyen zamanlarda olacak.
selülit kremlerini sürüp streç film ile sarıyorum
bol bol su tüketiyorum şimdi birde havuç suyuna başladım arada maydanoz çayı ve kendisini tüketiyorum
Sabahlari haslanmis yumurta domates salatalik bir dilim ekmek oglen sonu saat 3gibi tarcinli yogurt (2yemek kasigi yogurt ile)aksamda sebzeli bulgur pilavi haslanmis tavuk ve yine yogurt var insallhtabi evde ufak antremanlarda yapiyorum cogunlukla geceleri uygulamalar araciligi ile
Onun içine güzel gireceğin günler yakınInsallah basaririz canim ya bugun kayinvalidem elbise almis bana hediye olarak normalde bi kiyafet aldiginda sak otururdu ustume buda oturdu ama darliktansaka falan ama cok canim sıkıldı