Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biz gerçeği biliyorsak fazla söze gerek yok. İyi ve kaliteli forumlar.

nefret yada beddua içerikli mesajlara ben de sonuna kadar karşıyım. kimse bunları haketmez. ama burası da bir etkileşim yeri. bir yorum yazılıp çıkılamıyor her zaman. illa alıntılar vs oluyor. haliyle konu uzuyor.
ben geçmiş 2-3 konusunu biliyorum. hepsinde ama hepsinde sürekli ben haklıyım diyerek aksi fikri kabul etmediği gibi kendisi de başkaları ile kendince gayet alay ediyor. hatta gözlemim genelde kendisinin bu silsileyi başlattığı yönünde.
aslında bu ve benzer üyeler özelinde alma-verme yasasının bu şekilde işlediğine inanıyorum. yani bana göre gerçekten mutsuzlar, bir şekilde ego tatmini için burada insanlarla dalga geçerken kendileri de haliyle incitici şeyler duyuyorlar.

Keşke sadece öyle olsa tam hatırlamayıp olayı hatırladıkları gibi yazıyorlar buda iftira olmuş oluyor insan bakıp kalıyor o öyle değildi bu öyleydi diye.Konu neyken çok alakasız yere gidiyor...

Göz ardı edilmeyen biri sevabına yazabilir mi, zaten 3-5 kişi kaldı geriye, bir whatsapp grubu kurup takılsın iste.
Buraları da meşgul ermez :)

Sizi anlayabiliyorum, buraya sadece bir konu açtım. Orada da birkaç kişi tarafından alakasızca "evlilik meraklısı" gibi göründüm. Bazen çok farklı algılayabiliyor karşıdaki insanlar. Onlara kızmıyorum çünkü onlar da farklı bir hayat ve bakış açısından geliyorlar sonuçta. Ben de konuya farklı bir açıdan yaklaşabiliyorum bazı zamanlar çünkü konu sahiplerinin düşüncelerinin altında farklı şeyler yattığını görüyorum, bunu da dile getiriyorum.
Hakaret olmadığı sürece eleştiri yapılmasını da normal buluyorum. Sonuçta buraya bir şeyler yazıyorsak bunu binlerce insanın okuyacağını bilerek yazıyoruz. Ama siz çok farklı bir durumdan bahsediyorsunuz hakaret, aşağılama gibi.
Burada yazılanlardan yola çıkarak mahsuru yoksa size şunu sormak istiyorum, istemezseniz cevap vermek zorunda değilsiniz elbette. Her konuda haklı olduğunuzu -kendinizi objektif şekilde eleştirdiğinizde- düşünüyor musunuz?

Biz gerçeği biliyorsak fazla söze gerek yok. İyi ve kaliteli forumlar.
Teşekkür ederim, size de.

Valla nickini ilk defa görüyorum belki önceden yorum yapmışımdır konulara bilemedim...
Ben kkda daha nişanlanmadan önce konular açmıştım ki bu on seneye tekabül ediyor. Çoğu insan eşimden bir yol olmayacağını söyledi ama kırıcı ama düzgün. Şu an bilmem kaç yıllık evli ve bir çocuğum var ve ben de bir yol olmayacağını ve yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum. Bir şeyi yüz insandan 90ı söylüyorsa durup düşünmek lazım. Aynı şekilde doğum yapınca da fena haldeydim, bir kaç kişi hariç ciddi destek görmüştim ve cidden dedikleri de oldu. Siz böyle eften püften zannediyorsunuz sanırım ama insanlar az çok biliyor.
Sizdeki sorun derdinizin büyklüğü küçüklüğü falan değil, asıl derdinizi bilememeniz ve görünen sorunları kabul etmemeniz. Az önce konunuzu okudum, yorumları ciddiye alın ve kendinizde düzeltilmesi gereken yerleri sakin kafayla düşünün derim.

Agzini-yazi dilini, guzel konusmak insanlari anladigini ifade etmek ve yapici elestirmek icin kullanmayan
kendi kibrini size atan sanki tum hayatınızi "hamam böceğinin evde yasami" gibi belgesel seklinde kurgulayan kesime kimsenin çare olamadığını düşünüyorum.
Sonra da dalga gecmek için konu açanlara daha ciddi yaklasilip
Ciddi derdini anlatani begenilmeyen bir yorum özelinden toplu hakarete uğradığını gördük.
O kadar uzaklastirilmasina ragmen bu insanimsilar daha hirsla geri dönüyorlar sanki

Konu uzatılmasin o zaman. Son lafi ben söylemeliyim, uste cikmaliyim tarzi yanlis. İnsan gerektiğinde yazmamayi becerebilmeli.

Burası bir forum ve panayir yeri değil. Hepimiz yetişkiniz. Hatta çocuklari olan yetişkinler. İletişimsizlikte bir cevaptır. Arada herkes denesin derim.

Iyi gunler size de.

Valla burda bir üye var benim her konuma yorum yapar,konumdaki yorumlara emoji atar asla kaçırmaz ama hep aşağılamaya çalışır,konu açtığım için laf eder durur. Hayatsız gibi 7-24 burda gezmekten de geri durmaz. Bir de yaşı benden baya büyük saygısızlık da etmek istemiyorum ama üslubu da bir tuhaf 16 yaşında gibi göz kırpan emoji falan atıyor. Gülüp geçin altı üstü forum sitesi. Üyelerin eski konularını deşen bile var insan üşenir ya

Burada açtığım konuların tamamı eşimin ailesiyle ilgili diyebilirim.Gerçek hayatta gördüğüm muameleye şahit olan herhangi tanıdık,akrabam ve ailem bir günde bana haksızsın bak şöyledir demedi...Burada ne kadar ayrıntı yazabilirim ki... Ailesiyle sorunları olan biri değilim çok şükür...Bu tür davranışları hiç görmedim duymadım gerçekten şahit olmadım...Burada konu açma amacım gerçekten ne yapabilirimi bilmekti.Ama konular hep başkalaştı eski konun şöyleydi bu böyleydi gibi bu grup birsüre sonra ekşi konuları konumda konuşur oldu eleştirir oldu...Ben tabiki 4 sene önceki gibi kızgın değilim eşimin ailesine.Tabiki göre göre alıştım ama insan masumken bu kadar şeyi görmesi gerçekten unutulmuyor.Benim kinim öfkem kimseye karşı yok.Sadece mesafem var bu beni koruyor tabiki eşimin desteğiyle.İnanın annemden ayırmadığım bir abim var babam gibi bildiğim kendisi pdr mezunu insan ilişkilerinden az çok anlıyor hep onunla konuşmuşumdur.Birgünde hatan bu yapma haksızsın demedi ne ben taraflı anlattım ne o benden taraf oldu ne derse desin benim iyiliğim için olduğunu bilirim gücenmem ve sorgusuz uygularım...Ve gerçekten kendime çok baktım hiçbir yaşadığım şeyin bedeli yoktu zaten bana yaşatılan sebebi ben değil eşimin ailesiyle olan arasındaki ilişkiydi.Çok farklı bir aile yapısı var ve eşim dışlanmış ben çocuk değilim bunu görmeyeyim bir görme iki görme hala gözüme sokulur yani...Eskiden gerçekten girmezdim anlamazdım ama şuan eşimin ailesini gerçekten eşimden daha iyi tanıyorum...

Umursamamış haliniz buysa...

Ah pardon biz dün karşılıklı ignore etmiştik birbirimizi.
Ama maalesef yine maruz kalıyorum size ve muhteşem konularınıza. Site yönetimi bu konuya el atmalı.

Ben artık gülüp geçiyorum zaten ama üzülenler var görüyorum ne gerek var birini ağlatmaya üzmeye eminim takıyorlardır kafalarına ağlıyorlardır ben nazlı biri olmamama rağmen her söze takılmamama rağmen çok ağladım...eski konuları bendede çok açarlardı belki hala açıyorlar görmüyorum ama konumda çok yani valla gereksiz iş...

Umursamamış haliniz buysa...

Ah pardon biz dün karşılıklı ignore etmiştik birbirimizi.
Ama maalesef yine maruz kalıyorum size ve muhteşem konularınıza. Site yönetimi bu konuya el atmalı.
Gözardıyı unutmuşum sizde site yönetimine gerek yok gözardı edin yeter iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…