Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa buranin en sevdigim uyelerinden birisiniz. Konularinizi okuyunca aklima 1980lerdeki kenar mahalle yasantilari geliyor,muthis egleniyorum okurken. Zaten bana da eglence lazim,su sanal dunyada gayet hos bir renksiniz. Benim icin sakincasi yok konu acmanizin yani;) bol emojili olsun yine. Arada hayatinizi anlatan konulardan bizi mahrum etmezseniz cok sevinirim.

Hmm. Umursamayınca paragraflar dolusu konu yazıyorsunuz. Umursayinca ne yapıyorsunuz? Çocuk gibi sen bana bunu dedin tartışması devam ediyor. Beğenmiyorsaniz bdv 'a bakmayın bu kadar basit, beğenmediğiniz kişiyi göz ardı edin bu kadar basit. Bu arada bu kadar umursadiginizi da belli etmeyin :))

Yaaa buranin en sevdigim uyelerinden birisiniz. Konularinizi okuyunca aklima 1980lerdeki kenar mahalle yasantilari geliyor,muthis egleniyorum okurken. Zaten bana da eglence lazim,su sanal dunyada gayet hos bir renksiniz. Benim icin sakincasi yok konu acmanizin yani:KK66: bol emojili olsun yine. Arada hayatinizi anlatan konulardan bizi mahrum etmezseniz cok sevinirim.
Sizide engellemişim sizde engellerden iz sevinirim burası eğlence yeri değil teşekürler.

Hmm. Umursamayınca paragraflar dolusu konu yazıyorsunuz. Umursayinca ne yapıyorsunuz? Çocuk gibi sen bana bunu dedin tartışması devam ediyor. Beğenmiyorsaniz bdv 'a bakmayın bu kadar basit, beğenmediğiniz kişiyi göz ardı edin bu kadar basit. Bu arada bu kadar umursadiginizi da belli etmeyin :))
Hayırdır yandaşlardan biriyle mı karşı karşıyayım hala🤣🤣🤣ya cidden başka işiniz yok mu valla meraktan soruyorum 🤣🤣🤣Umursadığım kişi bunu bilir buna göre hareket eder bana değer verir zaten.Eskiden üzüldüğüm için şuan üzülüp kafaya takanlarada yazmak istedim burası net ve böyle düşünenlerin bir önemi yok en güzeli gözardı etmek.

Yaaa buranin en sevdigim uyelerinden birisiniz. Konularinizi okuyunca aklima 1980lerdeki kenar mahalle yasantilari geliyor,muthis egleniyorum okurken. Zaten bana da eglence lazim,su sanal dunyada gayet hos bir renksiniz. Benim icin sakincasi yok konu acmanizin yani:KK66: bol emojili olsun yine. Arada hayatinizi anlatan konulardan bizi mahrum etmezseniz cok sevinirim.
Kenar mahalle çok kötü bir yakıştırma oldu sanki

Hayırdır yandaşlardan biriyle mı karşı karşıyayım hala🤣🤣🤣ya cidden başka işiniz yok mu valla meraktan soruyorum 🤣🤣🤣Umursadığım kişi bunu bilir buna göre hareket eder bana değer verir zaten.Eskiden üzüldüğüm için şuan üzülüp kafaya takanlarada yazmak istedim burası net ve böyle düşünenlerin bir önemi yok en güzeli gözardı etmek.
Sizinkinden daha çok işim gücüm var merak etmeyin :D sizi neden umursayayim. Yada bana da kötü yorum yapanları neden umursayayim? Banane size yada sizin gibi insanlar mutsuzsa. Burda bazen acı gerçeklerle yüzleşmek zor geliyor. Bunu anlayabiliyorum. İçinden sizi yansıtani alırsınız, yansıtmayani hoşuna gitmeyeni engeller geçersin. Bana kötü de olsa yorum yapanlar elbette var. Peşine mi düşeyim bunun :D

Ayrıca kızlar ne yorumlar yaptınız bu konu sahibine. Hala unutamamış :D çok fenasiniz çok :D

Sizinkinden daha çok işim gücüm var merak etmeyin :KK70: sizi neden umursayayim. Yada bana da kötü yorum yapanları neden umursayayim? Banane size yada sizin gibi insanlar mutsuzsa. Burda bazen acı gerçeklerle yüzleşmek zor geliyor. Bunu anlayabiliyorum. İçinden sizi yansıtani alırsınız, yansıtmayani hoşuna gitmeyeni engeller geçersin. Bana kötü de olsa yorum yapanlar elbette var. Peşine mi düşeyim bunun :KK70:
Ben peşine düşmüyorum ki onlar benim peşimde tamda şuan sizi gözardı ettiğim gibi ediyordum🤣🤣🤣🤣

ben bir hiçmişim o nedenle kendi yorumlarımı yazmama gerek yok bence :KK45:
Özgüveni düşük olunca söylenen tek cümleden hayatı kararıyor, kendini odalara kapatıyor. Mabel matiz den bir şarkıyla devam edelim.
Aşk yok olmak diyor biri yar ben yokum yok zaten :D

Buraya fikir almaya mı geliyorsunuz, yoksa istediğiniz cevapları almaya mı? :) Bu kadar harika bir hayatınız varsa insanlar neden size terelelli demiş? Ya da siz buna bu kadar kafa yorup konu açmışsınız? Garipsiniz yahu.

.Ama çalışmayan aile evinde yada apartmanında olan yada evlenmeye hevesli ilişkisi bozuk olan vb. kişilere hep aynı yorumları hakaret edip, aşağılayarak ve pis imalarda bulunarak yorumluyorsa evet bu kişilerde sıkıntı var derim.Zamanla gördüm bunu ve artık en doğrusunun gözardı etmek olduğunu anladım.

kiskanacagim vallahi billahi en son insansin.
Hepimizin oyle aslinda
İnsanlar seni kiskanmiyorlar, sen kiskanc oldugun icin kiskanildigini saniyorsun.
.
Ornegin bir whatsapp grubunda ornegin bir komsu oturmasinda ornegin kalabalik bir arkadas grubunda yani hic fark etmez bir kisinin haddini astigini, kibirden onunu goremedigini dusunuyorsam beni hic ilgilendirmese de haksizlik ediliyor alarmina gecer beynim ve savunmaya baslarim.
Cogumuzun tasidigi icgudu bu, konularin senin sahhane hayatin ve kiskanilman sebebiyle degil bu sebeple ragbet goruyor

Sana insanlar bir seyler anlatmaya calisiyor, onlara da gicik oluyorsun cunku ennn hakli haphakli sen olmalisin.
Buraya duzenli konu acman ve bu son konun sadece manipule etme caban, ikna etmek istiyorsun, hakli olmak daima hakli olmak ve hep pohpohlanmak
bunun da herkesler tarafindan kabul gormesini istiyorsun.
Ama oyle olmuyor, hirs yapiyorsun, yine olmuyor
Uzucu
genc yasta bak rahatsizlanirsin bu hirs iyi bir sey degil (Buraya da gulucuk de gulucuk efem gulucuk de gulucuk)

Evet kaliteli kişileri onaylayıp gittiğin için teşekkürler tek tek nick yazsaydın arkadaşında inceleme fırsatı olurdu.🤭Bir saniye ya sen benim engellediğim kişileri nerden biliyorsun ki🤣🤣🤣ne alaka nick vermedim... Hahahahhaahahahah buda yüksek zekanın örneği oldu galiba oldu teşekkürler 🤣🤣🤣

Milleti sana da engel cinims ay seni de gozardi bebis demeden engelleyemedigin icin arkadas tahmin etmekte zorlanmamistir.
Hatta 0-7 yas arasi okumayi bilen hic kimse zorlanmaz da sen simdi ona da karsi cikarsin ahahah

İnsanların mutsuz olduğunu nereden çıkardınız ki? Buraya eşinin ailesiyle ilgili sürekli onu açan, insanlara garip garip cevaplar veren sizsiniz.
Asıl sizin bütün evliliğiniz devasa bir mutsuzluk yumağı farkında değilsiniz. Bunun sorumlusunu da eşinizin ailesi sanıyorsunuz.

Kendinizle, eşinizle ilgili olduramadığınız şeyler var bence ve kabul etmek istemiyorsunuz.
"Size ve çevrenize göre" geç olduğunu düşündüğünüz bir yaşta iyi bir kısmet çıktığını düşündünüz büyük ihtimalle, görücü usulüne tamam dediniz.
Eşinizin ailesi maddi olarak "şunu yaparız, bunu yaparız, ev veririz, evlendikten sonra yardım ederiz" vs dedi, bunlar da gözünüzü boyamıştır eminim. Çünkü sık sık dile getiriyorsunuz yapılmayanları.
Ama sonra ne evlendiğiniz adam beklediğiniz gibi çıktı ne ailesi söyledikleri maddi yardımları yaptı.

Her fırsatta konu açıp kötülediğiniz insanların oğullarına toz kondurmuyorsunuz. Anası kötü, babası kötü, kız kardeşi kötü, akrabaları kötü, hatta anasının komşuları, arkadaşları bile kötü ama eşiniz mükemmel.
Eşiniz ailesi konusunda size karışmıyor, size hak veriyor, sizi destekliyor, hiçbir konuda "yav hanım sen de abartma" bile demiyor vs
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Eşi tarafından haklı görülen, yeterli değeri gören bir kadın böyle şeyleri dert etmez kendine. Gerçekten haksızlığa uğradığında ve eşinin desteğini gördüğünde kendini ispatlaması gereken ya da kafaya takması gereken bir durum kalmamıştır artık.
İnanılmaz bir kafa rahatlığı gerçekten.
Sizde olmayan şey tam olarak bu.
Ya eşinizin size hak vermemesi, hatta belki sizi ciddiye bile almaması sizi mutsuz ediyor ya da ailesine, size, herkese karşı aşırı pasif oluşu.
Eşinizle mutlu olmadığınız için ailesine bu kadar öfkelisiniz bence.

Mutsuzluğunuzun, mutsuz evliliğinizin sorumlusu kınada dağıtılmayan çerez sanıyorsunuz, buna inanmak istiyorsunuz.
Buna hak vermeyen herkesi size saldırmakla suçluyorsunuz. Ama mutsuzluğunuzun sorumlusu ne kına çerezi ne yapılmayan maddi yardım.
Seçimlerinizden mutlu değilsiniz sadece, bu kadar basit.

O yüzden insanlara boşuna saldırmayın. Kaç kişi size yardımcı olmaya çalıştı bu forumda, onlara bile atarlı giderli cevap veren, haksızlığını asla kabul etmeyen sizsiniz.
İnsanlar bir milyonuncu konunuzda isyan ettiyse artık, bunun sebebini kendinizde arayın biraz da.

Kenar mahalle çok kötü bir yakıştırma oldu sanki
Niye kotu olsun 1980lerde banliyo yoktu Turkiyede,hepimizin yasantisi oralardaydi,herkes oralardan geldi. Ben kendim o mahallelerden birinde dogdum,mahalle teyzeleri vardi etrafimda,basit tekduze insanlar ve hayatlar vardi ic ice gecmis. Saray cocugu degilim kendi adima. Oyle olanlar icin kotu yakistirma olarak algilanabilir.

Buraya fikir almaya mı geliyorsunuz, yoksa istediğiniz cevapları almaya mı? :) Bu kadar harika bir hayatınız varsa insanlar neden size terelelli demiş? Ya da siz buna bu kadar kafa yorup konu açmışsınız? Garipsiniz yahu.
Önceki niklerimden biri "tereliye" ve bu bir hint şarkısıdır:))

İnsanların mutsuz olduğunu nereden çıkardınız ki? Buraya eşinin ailesiyle ilgili sürekli onu açan, insanlara garip garip cevaplar veren sizsiniz.
Asıl sizin bütün evliliğiniz devasa bir mutsuzluk yumağı farkında değilsiniz. Bunun sorumlusunu da eşinizin ailesi sanıyorsunuz.

Kendinizle, eşinizle ilgili olduramadığınız şeyler var bence ve kabul etmek istemiyorsunuz.
"Size ve çevrenize göre" geç olduğunu düşündüğünüz bir yaşta iyi bir kısmet çıktığını düşündünüz büyük ihtimalle, görücü usulüne tamam dediniz.
Eşinizin ailesi maddi olarak "şunu yaparız, bunu yaparız, ev veririz, evlendikten sonra yardım ederiz" vs dedi, bunlar da gözünüzü boyamıştır eminim. Çünkü sık sık dile getiriyorsunuz yapılmayanları.
Ama sonra ne evlendiğiniz adam beklediğiniz gibi çıktı ne ailesi söyledikleri maddi yardımları yaptı.

Her fırsatta konu açıp kötülediğiniz insanların oğullarına toz kondurmuyorsunuz. Anası kötü, babası kötü, kız kardeşi kötü, akrabaları kötü, hatta anasının komşuları, arkadaşları bile kötü ama eşiniz mükemmel.
Eşiniz ailesi konusunda size karışmıyor, size hak veriyor, sizi destekliyor, hiçbir konuda "yav hanım sen de abartma" bile demiyor vs
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Eşi tarafından haklı görülen, yeterli değeri gören bir kadın böyle şeyleri dert etmez kendine. Gerçekten haksızlığa uğradığında ve eşinin desteğini gördüğünde kendini ispatlaması gereken ya da kafaya takması gereken bir durum kalmamıştır artık.
İnanılmaz bir kafa rahatlığı gerçekten.
Sizde olmayan şey tam olarak bu.
Ya eşinizin size hak vermemesi, hatta belki sizi ciddiye bile almaması sizi mutsuz ediyor ya da ailesine, size, herkese karşı aşırı pasif oluşu.
Eşinizle mutlu olmadığınız için ailesine bu kadar öfkelisiniz bence.

Mutsuzluğunuzun, mutsuz evliliğinizin sorumlusu kınada dağıtılmayan çerez sanıyorsunuz, buna inanmak istiyorsunuz.
Buna hak vermeyen herkesi size saldırmakla suçluyorsunuz. Ama mutsuzluğunuzun sorumlusu ne kına çerezi ne yapılmayan maddi yardım.
Seçimlerinizden mutlu değilsiniz sadece, bu kadar basit.

O yüzden insanlara boşuna saldırmayın. Kaç kişi size yardımcı olmaya çalıştı bu forumda, onlara bile atarlı giderli cevap veren, haksızlığını asla kabul etmeyen sizsiniz.
İnsanlar bir milyonuncu konunuzda isyan ettiyse artık, bunun sebebini kendinizde arayın biraz da.
Seni engellememiştim bu hırsın niye anlamadım.Kimseyi kışkırtmak veya haklı bulunmak için hiçbir zaman açmadım bir konuyu.şifan bol olsun ne diyeyim... Gerçekten hiç kisnanmamışsın hahahahahah 🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X