Katılmıyorum.
Ayni konuyu iki kisi açsın. Biri konu sahibi digeri de kk de populer olan bir uye. İkisine gelecek yorumlar cok farkli olur. Bunu her zaman görüyorum.
bu o iki kişi arasındaki üslup farkı olabilir mi ? yada geçmişten gelen yormuşlukları, cevap verme tarzları..
eğer yorumları genelde mantıklı ve saygı çerçevesinde olan insanlar belli üyelere sürekli tepkili yazıyorsa, bu biraz da o üyenin tutumundan kaynaklanmaz mı ?
sonuçta newton amcam yüzyıllar önce her tepkinin bir miktar etki ile ortaya çıktığını bilimsel olarak kanıtlamış. herkesin belli bir dayanma limiti var. insanca sorduğunuz sorulara tersleyerek cevap veren ve bunu sürekli yapan bir üyeye ne kadar toleranslı olabilirsiniz.
bence bu durumda biraz da konu sahibinin kendisini eleştirmeyi öğrenmesi lazım. 1 yıldır üyeyim bu foruma, her başlığında mutlaka en az 10 kez "beni kıskanıyorsunuz" yazan iki üyeden biri bu arkadaş. neyi var mesela kıskanılacak ?
ona göre çalışıp borç batağında olduğumuz için kıskanıyoruz. bana göre çalışan kadın üreten, hayat standardını yükseltmek isteyen kadındır.
bence yazıları dikkatli okununca gerçekten sahip olamadığı bazı şeyler için mutsuz ama bunu başkalarıyla dalga geçerek örtmeye çalışan biri var.
bu benim nacizane gözlemim. ki ben kendisine alaycı, aşağılayıcı hiçbir şey yazmamış biriyim. sadece sorular sordum "neden kıskanalım ?", "neden sürekli suçluyorsunuz?" şeklinde. ama hiçbirine cevap vermedi. çünkü düzgün sorulardı ve bence cevap verdiğinde o cevapların yetersiz olacağını biliyordu.
muhtemelen bu yüzden beni de görmezden geldi. ve yine gözlemim, kendisine yardımcı olacak yazılar yazanlara da hep öfkeli yanıtlar verdiği. çünkü aslına tek duymak istediği haklı olduğu.
bunlara sürekli bir başlıkta maruz kalınca da insan cidden bir yerden sonra "eeeehhh" oluyor.