Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların mutsuz olduğunu nereden çıkardınız ki? Buraya eşinin ailesiyle ilgili sürekli onu açan, insanlara garip garip cevaplar veren sizsiniz.
Asıl sizin bütün evliliğiniz devasa bir mutsuzluk yumağı farkında değilsiniz. Bunun sorumlusunu da eşinizin ailesi sanıyorsunuz.

Kendinizle, eşinizle ilgili olduramadığınız şeyler var bence ve kabul etmek istemiyorsunuz.
"Size ve çevrenize göre" geç olduğunu düşündüğünüz bir yaşta iyi bir kısmet çıktığını düşündünüz büyük ihtimalle, görücü usulüne tamam dediniz.
Eşinizin ailesi maddi olarak "şunu yaparız, bunu yaparız, ev veririz, evlendikten sonra yardım ederiz" vs dedi, bunlar da gözünüzü boyamıştır eminim. Çünkü sık sık dile getiriyorsunuz yapılmayanları.
Ama sonra ne evlendiğiniz adam beklediğiniz gibi çıktı ne ailesi söyledikleri maddi yardımları yaptı.

Her fırsatta konu açıp kötülediğiniz insanların oğullarına toz kondurmuyorsunuz. Anası kötü, babası kötü, kız kardeşi kötü, akrabaları kötü, hatta anasının komşuları, arkadaşları bile kötü ama eşiniz mükemmel.
Eşiniz ailesi konusunda size karışmıyor, size hak veriyor, sizi destekliyor, hiçbir konuda "yav hanım sen de abartma" bile demiyor vs
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.
Eşi tarafından haklı görülen, yeterli değeri gören bir kadın böyle şeyleri dert etmez kendine. Gerçekten haksızlığa uğradığında ve eşinin desteğini gördüğünde kendini ispatlaması gereken ya da kafaya takması gereken bir durum kalmamıştır artık.
İnanılmaz bir kafa rahatlığı gerçekten.
Sizde olmayan şey tam olarak bu.
Ya eşinizin size hak vermemesi, hatta belki sizi ciddiye bile almaması sizi mutsuz ediyor ya da ailesine, size, herkese karşı aşırı pasif oluşu.
Eşinizle mutlu olmadığınız için ailesine bu kadar öfkelisiniz bence.

Mutsuzluğunuzun, mutsuz evliliğinizin sorumlusu kınada dağıtılmayan çerez sanıyorsunuz, buna inanmak istiyorsunuz.
Buna hak vermeyen herkesi size saldırmakla suçluyorsunuz. Ama mutsuzluğunuzun sorumlusu ne kına çerezi ne yapılmayan maddi yardım.
Seçimlerinizden mutlu değilsiniz sadece, bu kadar basit.

O yüzden insanlara boşuna saldırmayın. Kaç kişi size yardımcı olmaya çalıştı bu forumda, onlara bile atarlı giderli cevap veren, haksızlığını asla kabul etmeyen sizsiniz.
İnsanlar bir milyonuncu konunuzda isyan ettiyse artık, bunun sebebini kendinizde arayın biraz da.

ne yazık ki 10 sayfadan önceki konular çıkmadığı için insanlar daha eskiyi göremeyip son konuya göre haklı görüyor arkadaşı bir de.

Everett klasik tereliye diyebiliriz hanimefendi sana gayet güzel yorum yapmış zekasina laf atmisin o da gayet güzel yaptığı işleri başarısını yazmış ki senin bunu anlamadigin cok belli bunu takık olduğun kayın aileye benzetmisin ne alakaysa :deli:
Sana denilicek pek bir laf yok hadi beni de giz ardı et nolur hatırım kalir :KK53:

:)
aman şimdi size de başlar "sen bir hiçsin" demeye.. :rolleyes:

Tereliye ha gayret, yakında göz ardı etmediğin üye kalmayacağı için açtığın konulara olumsuz yorum yapan da olmaz ve hepimiz rahatlarız.
Sen sağ, biz selamet.

Şaka bir tarafa şu forumda mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim sayılı üyelerdensin.
İster kabul et ister etme, tüm konuların sosyolojik/psikolojik inceleme konusu.

Senide engellememiştim bu tavrı bırakmayı olgunlaşınca öğreneceksiniz onada zaman gelir🤣🤣🤣
Abla bu forumda olgunluktan bahsedecek en son insan sensindir herhalde.
Takmadığın,gözardı ettiğin insanlar için konu açıp, bu konuyu emojilerle doldurup herkese laf sokan, herkese "ama ben haklıyım bana beddua ettiler bana şunu dediler bla bla bla" " diyende sensin. Zerrece olgun bir insan değilim ama hiçbir insanı bu kadar umursamam.
Burada birçok insan bunun farkında değil ama burası sosyal bir platform, hepimiz anonim takılan insanlarız. Burada biri bana birşey dese (ki diyor) yapıştırır cevabı geçerim. İnternet sayfasındaki çarpıya tıkladığımda ise hayatımdan tamamen çıkar,umrumda olmaz. Bunun için konu açıp kendime güldürmem yani.
Amacını hiç anlamadım ama birkaç konunda garip bir şekilde beni polemiğe sürüklediğin için banlandım, bu yüzden senin konularına yorum yapmıyorum.
Öncelikle bunu kabul etmelisin ki sen takıntılı bir insansın. Eş ailesine. Biz burada sana ne dersek diyelim asla bunu kabul etmiyor, insanları aşağılıyorsun.
Herkes yanlış, bir tek sen doğrusun. Sürekli anlamadığım bir şekilde garip fikirler üretiyor, kafanda kuruyor ve bunları gerçekmiş gibi söylüyorsun. Örneğin bundan bir önceki konun. Daha iftar gelmeden iftar zamanı olacakları düşünüp sanki kv yemek yapmamış gibi bize konu açtın. Çünkü öyle olacağına inanıyorsun. Belki öyle olmayacak destekte asla inanmıyorsun. Kadın bu sefer yapsa kesin çıkarı var diyeceksin. Çünkü onlara karşı iyi niyetin yok.
Ne diyebilirim ki, inşallah bi şekilde kurtulursun bu takıntından sevgili morsever (:

Kimseye dert olmuyor sadece kendinizi sandigimizdan daha da takintili bir insan konumuna dusurdunuz
“Umursamiyorum gozardi ettim” havalarina burumussunuz ama bal gibi de umursuyorsunuz ben goz ardi ettigim insana ne konu acarim ne laf atarim ne profiline bakarim isim olmaz
Ya düşüreyim ne önemi var neden önemsiyorsunuz buradakileri boşverin yaaa 🤣🤣🤣

Ailesi verdikleri sözleri tutsalardı, ev gerçekten eşinin olsaydı, yapacaklarını söyledikleri maddi yardımları yapsalardı, sizi geçindirselerdi, ailesinin bile başından atmaya çalışacağı kadar kötü, çekilmez olan kişinin kusurları kapanacak mıydı?

Ben anladım ki senin sinirinin sebebi "hem adamı itelediler hem para vermediler" diye düşünmen.

Karşıdakinin sözde evini, kınadaki çerezi, düğündeki yemeği, evlendikten sonra verecekleri paraları dert ettiğin kadar hayatını birleştireceğin kişinin nasıl bir insan olduğunu dert etseydin başına bunlar gelmezdi.
Aynı kafada devam ettiğin için de böyle yaşayıp gideceksin belli ki.
Ne diyelim, kendi düşen ağlamaz...
Onlar gerçekten doğru şekilde evlat yetiştirebilseydi zaten eşimin bir sıkıntısı olmayacaktı herşeye sebep onlar zaten bu sebepten eşimi suçlu görmüyorum.Aynen aynen bu.

Tereliye ha gayret, yakında göz ardı etmediğin üye kalmayacağı için açtığın konulara olumsuz yorum yapan da olmaz ve hepimiz rahatlarız.
Sen sağ, biz selamet.

Şaka bir tarafa şu forumda mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim sayılı üyelerdensin.
İster kabul et ister etme, tüm konuların sosyolojik/psikolojik inceleme konusu.
Yok var dolu bak ben sadece sorunluları ayırt ediyorum iyi kötü belli olsun kalan sağlar bizimdir 🤣🤣🤣

Bosver ablacigim ya. Mustakil bir baslik acip yine niye yaraliyorsun yuregini? Burasi neden populer ?Bundan. Her duygudan, dusunceden insan var. Özgur bir platform. Kimisi sallar silkeler kimisi iki tane cakar gozunun uzerine kimisi sefkatli kimisi bilgili vs.

Neyse ben baska bir sey diyeceğim aslinda. Sen Tereli misin? Nedense senin bu uye adin bana hep mantolamayi cagristiriyor. Oyle bir şema ile kaydetmisim zihnime seni. Mantoladilar mi sizin evi?

Arkadaşlar bir insanın üzerine bu kadar gidilmez, kırdıysam kusura bakma denir olur biter.
Çünkü kırılmış ve üzülmüş. Bu yazıdan bunu görememek çok mu zor?
Ben tek bir konusunu biliyorum, demek ki derdini tam ifade edemedi.

Yapmayın yahu.. sabahtan beri 100 kişi yüklenmiş ama insaf

Bosver ablacigim ya. Mustakil bir baslik acip yine niye yaraliyorsun yuregini? Burasi neden populer ?Bundan. Her duygudan, dusunceden insan var. Özgur bir platform. Kimisi sallar silkeler kimisi iki tane cakar gozunun uzerine kimisi sefkatli kimisi bilgili vs.

Neyse ben baska bir sey diyeceğim aslinda. Sen Tereli misin? Nedense senin bu uye adin bana hep mantolamayi cagristiriyor. Oyle bir şema ile kaydetmisim zihnime seni. Mantoladilar mi sizin evi?
Yok be yaralandığım yok aksine artık daha çok eğleniyorum gözardı ettikçe 🤣🤣🤣Evet dede sağolsun yaptırdı zaten dede olmasa bu evde olmazdı sağolsun 🤗

Arkadaşlar bir insanın üzerine bu kadar gidilmez, kırdıysam kusura bakma denir olur biter.
Çünkü kırılmış ve üzülmüş. Bu yazıdan bunu görememek çok mu zor?
Ben tek bir konusunu biliyorum, demek ki derdini tam ifade edemedi.

Yapmayın yahu.. sabahtan beri 100 kişi yüklenmiş ama insaf
Önceden kırılıyordum üzülüyordum şuan öyle bir durum yok şükür beni düşündüğünüz için teşekkürler 🤗Keşke artık benzer şeyleri başkalarına yapmasalar benim temennim bu🥰

Burada belli bir kısmın acıdığı, psikolojik sorunlarım olduğunu düşündüğü,yeri geldi nefretini kustuğu,aileme eşime hakaret ettiği biriyim.Hatta biri annemi aşağıladı aynı şekilde ona yanıt verdiğim için bana bilmem kaç gün yasin okuyup beddua edecekti...🙄
Arkadaşlar siz ne yaşıyorsunuz ya cidden bunu anlayamıyorum.Neden bu kadar kötüsünüz😒?Gerçek hayattaki mutsuzluğunuzu daha kaç kişiden çıkaracaksınız?...🤔Ömrünüz bir gözardı kadar hala bunu anlamamak bu kadar zor mu?🤭
Velev ki ben gerçekten gereksiz acınası biriyim.Gözardı edin yada konumu es geçin burada her üyenin her konuya yorum yapma zorunluluğu yok...🤫Ben eşimin ailesini bir saat kafaya takıyorsam siz beni günlerce takıp konuma yorum yapıyorsunuz.Gözardı edilince sapık gibi konuyu takibe başlayıp kafanıza yatan yorumları beğeniyorsunuz.😏Lütfen ya benim hadi işim gücüm yok evdeyim sizde çoluk çocuk iş güç var ne gerek var o zamanı o muhteşem ailenize ayırın tabi varsa...😏🤭🤫Birde burda konusu olmadığı için övünenler var.Ya bunların yorum geyik sayısı???🤣🤣🤣Burada derdini açıp neden öyle gözükesiniz ki sizin için nette böyle gözükmek çok ayıp aaa cık cık cık gerçekten komiksiniz ve size üzülmüyorum bile...😒Burada kusursuz olan sizsiniz ama sadece nette.Gerçek hayatta hepinizi az çok anladım...Usluplar imalar o kadar belli ediyor ki sizi...🤭🤭🤭Evet çok mutsuzsunuz...Buradaki küçük dertlere bile katlanamıyorsunuz hepiniz.Gerçekten sizi anlıyorum...
Ama sizde burada derdi olan insanları anlayın...Kendi aranızda evleneceğiniz gırgır yapacağınız biryer değil burası...İçerik belli...Bu kadar muhteşem hayatlarınız olsa zaten burada takılmaya vaktiniz olmaz...🤭🤭🤭Kendinize dürüst olun biraz...🤫
Başlarda çok ağladım yapılan yorumlara hem sizi hem eşimin ailesini dert ettim...Ama birgün sizi gözardı etmeyi keşfettim ve o gün herşey değişti...🤪Beni aşağılayan,derdimle alay eden hiçkimseyi görmüyorum.Gerçekten derdimi kendi derdi gibi görecek kişiler lazım bunlar üç beş kişide olsa farketmez...😉
Çok şükür iyi bir ailem, güzel bir çevrem vekalabalık bir sülalem var.Tek biriyle sorunum yok elhamdülillah...🤗Ha bunu tabiki ispat edemem aynı sizin mükemmel hayatlarınızı ispat edemeyeceğiniz gibi😉... Samimiyet lazım samimi niyet...Böyle olmayanlara eyvallah gözardı derim...İyi günler herkese...🤣🤣🤣Bu arada gülmemden de rahatsız olanlar vardı dedim ya tek yolu gözardı sizde kurtulun bende daha fazla uğraştırmayın.Yorum şikayet edip gözardı etmek vaktimi çalıyor🤣🤣🤣Kendinizle kaldığınız bu günlerde içinizi iyileştirin...İnanın zor değil... Hoşçakalın...
Boşan

Önceden kırılıyordum üzülüyordum şuan öyle bir durum yok şükür beni düşündüğünüz için teşekkürler 🤗Keşke artık benzer şeyleri başkalarına yapmasalar benim temennim bu🥰

Koca yüreğinden öpüyorum seni. Ben şahsen kendi adıma bu kadar hümanist değilim. Beni yaralayanlar karantinada yüz kilo olsun, evlatlarının halı üstünde kalan Legosuna bassınlar, koltuk örtüleri kaysın istiyorum. Bak sen bir de seni yaralayanlar başka canlara kıymasınlar diye önlem alıyor, o masum insanları uyarıyorsun şerlerinden korunsunlar diye. Bu yüce gönüllülük, bu bambaşka bir şey. İnan gözlerim doldu şöyan.

Yok be yaralandığım yok aksine artık daha çok eğleniyorum gözardı ettikçe 🤣🤣🤣Evet dede sağolsun yaptırdı zaten dede olmasa bu evde olmazdı sağolsun 🤗
Aaa bak dogru bilmisim. Konularını bilmiyorum sadece bu mantolama kalmis aklimda. Hayattaki en büyük derdin insallah bu mantolama olur.

Kafani azicik dagitmak istedim. Sana akil verdigimi dusunme hepimiz bazen sorunlara odaklaniyoruz ve guzel seyleri iskaliyoruz. Her animiz her sahip oldugumuz sey o kadar degerli ki su gunlerde bunu daha iyi anlıyorum.
Saglicakla...

Aaa bak dogru bilmisim. Konularını bilmiyorum sadece bu mantolama kalmis aklimda. Hayattaki en büyük derdin insallah bu mantolama olur.

Kafani azicik dagitmak istedim. Sana akil verdigimi dusunme hepimiz bazen sorunlara odaklaniyoruz ve guzel seyleri iskaliyoruz. Her animiz her sahip oldugumuz sey o kadar degerli ki su gunlerde bunu daha iyi anlıyorum.
Saglicakla...
Estağfurullah 🥰Aynen katılıyorum size🤗sizde sağlıcakla kalan Hoşçakalın 🤗🥰💗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X