Abla bu forumda olgunluktan bahsedecek en son insan sensindir herhalde.
Takmadığın,gözardı ettiğin insanlar için konu açıp, bu konuyu emojilerle doldurup herkese laf sokan, herkese "ama ben haklıyım bana beddua ettiler bana şunu dediler bla bla bla" " diyende sensin. Zerrece olgun bir insan değilim ama hiçbir insanı bu kadar umursamam.
Burada birçok insan bunun farkında değil ama burası sosyal bir platform, hepimiz anonim takılan insanlarız. Burada biri bana birşey dese (ki diyor) yapıştırır cevabı geçerim. İnternet sayfasındaki çarpıya tıkladığımda ise hayatımdan tamamen çıkar,umrumda olmaz. Bunun için konu açıp kendime güldürmem yani.
Amacını hiç anlamadım ama birkaç konunda garip bir şekilde beni polemiğe sürüklediğin için banlandım, bu yüzden senin konularına yorum yapmıyorum.
Öncelikle bunu kabul etmelisin ki sen takıntılı bir insansın. Eş ailesine. Biz burada sana ne dersek diyelim asla bunu kabul etmiyor, insanları aşağılıyorsun.
Herkes yanlış, bir tek sen doğrusun. Sürekli anlamadığım bir şekilde garip fikirler üretiyor, kafanda kuruyor ve bunları gerçekmiş gibi söylüyorsun. Örneğin bundan bir önceki konun. Daha iftar gelmeden iftar zamanı olacakları düşünüp sanki kv yemek yapmamış gibi bize konu açtın. Çünkü öyle olacağına inanıyorsun. Belki öyle olmayacak destekte asla inanmıyorsun. Kadın bu sefer yapsa kesin çıkarı var diyeceksin. Çünkü onlara karşı iyi niyetin yok.
Ne diyebilirim ki, inşallah bi şekilde kurtulursun bu takıntından sevgili morsever