Kızlar meraba uzun olucak biraz kusura bakmayın okuyanlara teşekkür ederim. Karışık yapmışta olabilir affola. Benim derdim lafcı eltim bıktım ondan artık. Gerçekten beni çileden çıkartıyor artık. 5 ay önce eşim bi iş kazası geçirdi ve ailesi hep geldiler. Bende onlarla ilgilendim ama yüzüm çokta gülmedi. Çünkü o gün ben kadın doğuma gitmiştim ve yumurtaliklarimda kist olduğunu öğrendim ordan çıktım eşimin kazasını öğrendim ve çok üzüldüm. Zaten sık sık geliyolardi evi kendi evi gibi kullanıyorlardı. Bu sefer ben surat yaptım diye memlekete gidip benim hakkımda evinde kimseyi istemiyo falan diye benim lafımı etmiş. Bu ilkiydi kendine laf arasında söylemiştim böyle böyle dedim kafasını yere eğip seslenmedi. Ikiciside, eşimi işten çıkarttılar ve o sıra evdeydi. Babaannesi de bize gelmişti ve memleketteki adamları arayıp bunların yiyecek ekmeği yok 1 kuruş paraları yok dedi daha neler neler söyledi o ara eşimin yüzüne baktığımda öyle mahcuptu ki. Bende hamileyim bu arada süpriz bi şekilde öğrenik.riskli bi hamileliğim vardı ve doktor bana herşeyi yasakladı. Neyse biz memlekete gittik ve eltimgilde kaldık babaannesigile gitmedik. Eşim gitti ama ben gitmedim. Ordada ben babaanne böyle böyle söyledi dedim eltim yememiş içmemiş gitmiş yetiştirmiş. Bide eşimden için ona hiçbirşey söylemeyin hemen karısına yetistiriyo diye söylemlerde bulunmuş. Bende bunu duyunca numarasını falan sildim çünkü çok sinir oldum. Bu görümcemi arayıp ee beni engellediler konuşmak istemiyolarsa söylesinler benim onlarla derdim yok diye dert yanmış eşide benim karım naptiki böyle yapiyo o zaman benimlede konuşmasın demiş. Bende benim kimseyle derdim yok kendinin soylediklerini söylesem bu ailede kimse yüzüne bakmaz dedim beni iyice gıcık etti ya. Hamile halimle onları hiç çekemeyeceğim. O laf yetiştirdiği için herkese seviliyor ailede ama ben biraz uzağım aramam sormam laflarını etmem o yüzden beni sevmezler. Ama o insanin yüzüne gülüyor lafları alıp alıp millete götürüyor. O yüzden en sevilen gelinleri o. Tekardan kusura bakmayın yazım yanlışlıkları olduysa sinirle yazdığımdan nasıl yazdığını bilmiyorum.