Benimle evlenmek istemiyor ! Lütfen akıl verin

Şimdide mesajlar yolluyor, beni çok özlediğini yazmış, böyle şeylerden bahsetmiş. Bende "unutursun" dedim.

Sonra;

su ayrilik konusunu kac gun dusunsen ?
olur mu ?
bende hicbisekilde rahatsiz etmem seni
acele ile karar vermeyelim yinede dusun lutfen

dedi,

Ben: Düşünecek bir şey yok, ikimizin de hayatla ilgili planları farklı dedim..

O ise,

Ayrılığın düşüncesi bile beni mahvediyor, düşünemiyorum.. dedi

Ayrılmayı bu kadar istemeyen birisi nasıl olurda evliliği düşünmez.. Şaka gibi.

bende de aynı sorun var bi gün oturuyoruz 1 sene bitmiş ilişkimiz başlayalı gelecekle ilgili planlarını anlatıyor bana ama bu planlarda benden bahsettiği yok çok bozuldum ben de sizlerle aynı şeyi düşünüyorum bu yaştan sonra birlikteliklerin amacı bellidir bu yolda sorunlar olur anlaşamazsın o ayrı ama ilişkiye evlilik amacıyla başlanır o amaçla yola çıkılır şimdilerde mesaj ustune mesaj hayaller kuruyormuş hep bizimle ilgili,hemen söylememiş bana o da istiyormuş istemediğime dair bişi demedim ben diyor kırılan potlar,düşüncesizlikler de var tabi ilişkimizde, ahh ahhh geçiyor borun pazarı niğdeye sürülecek eşeğimiz bile kalmayacak yakında...

Kesinlikle çok haklısın canım.. Erkekler düşüncesizler.. Gelecekle ilgili planlarında biz yoksak, hayatlarında sadece iyi vakit geçirdikleri kızlar mı oluyoruz yani.. Çok sinir bozucu

Ayrılık doğru karar bence...Yani adam sabit fikirli baştan söylemiş.Hem annesi de istemiyormuş , durum belli.
Tamam adamın annesi ile evlenmeyecek konu sahibi ama bu cidden önemli.Sonrada çok yıpratıcı ,üzücü şeyler ortaya çıkabiliyor.
Bence o attığıı mesajlarda sana alıştığı içindir.Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur.Sevgili olarak evet , ama karım olarak hayır diyor adam bu kadar basit..

Evet, ona bütün düşüncelerimi anlatan bir mail attım,

son kez görüşmek istediğini, eşyalarımı geri vermek istediğini ve söyleyecek bikaç şeyi olduğunu söyledi.

peki dedim, son kez görüşücez muhtemelen yarın.. bakalım neler olacak, neler söyleyeceğini merak ediyorum

taamam dda daha 2 ayda bır erkegın evlılık ıcın karar vermıs olması ımkansız..yanı daha cok yenısınız tadını cıkarmaya bak hele yılınız tamamlansın sonra evlılık dersın

2 aylık bi ilişki için evlilik muhabbetleri açmak bence yersiz, ayrıca sormuşsunya beni sevse burda yaşamak istemez miydi diye, aynısını o da senin için düşünebilir beni sevse irana gelmez miydi diye, empati kursan biraz

daha 2 aylık ilişki bu tartışmalar için çok erken...
söylediği gibi uzun bi yolda gerçekten...
hem ailem diyo başka bişey demiyo sende görüyosun....
bencede tadını çıkart şimdiden düşünme böyle şeyleri

Bence senin erkek arkadaşının seninle ciddi düşündüğünü sanmıyorum kusura bakma ama :44::44:
Bence sadece seninle vakit geçirmek istiyor, yalnız kalmamak istiyor ben bunu çıkardım :44:

Bence senin erkek arkadaşının seninle ciddi düşündüğünü sanmıyorum kusura bakma ama :44::44:
Bence sadece seninle vakit geçirmek istiyor, yalnız kalmamak istiyor ben bunu çıkardım :44:

Ben de bunu çıkardım açıkçası.
2 ayda evlilik muhabbeti yersiz diyen yorumcular ;tamam da 2 ayda evlenelim dememiş ki konu sahibi.Sadece gelecek planlarını sormuş sevgilisine.O da açık açık yoksun orada demiş.
Hem konu sahibi bir yönden haklı. Okulundan mezun olacakmış neredeyse.Yani artık ciddi adımlar atmak istiyor.Bu saatten sonra liseli aşıklar gibi aklı bir karış havada canım cicim olaylarına girmek istemiyor olabilir.Ciddiyet istemekte haklı.

Evet ben de bundan bahsediyorum. Gel hemen evlenelim demiyorumki.. Sadece gelecek planlarında ben de yer almak istemiştim.

Arkadaşın yorumuna harfi harfine katılıyorum

O da dürüstçe söylemiş işte. Bu da birşey...Ya kandırsaydı evleneceğiz diye...Böylesi daha iyi olmuş canım.Görüştün mü bu arada ?

Henüz görüşmedik, şu karlı havalar bitince karar vereceğiz. Ama konuşuyoruz biraz.

Beni rüyasında gördüğünü, herşeyin hallolduğunu vs. gördüğünü söylüyor.

"seni o kadar cok seviyorum ki en ufak seyde bile olsa hic bos konusup umut veremiyorum
bu isin sakasi yok
bos veya emin olmadigin bisey hakkinda karsindakine umut verirsin" dedi bana..

Umut yoksa yapacak bir şey olmadığını söyledim,

"umutsuz degilim gizem
sadece emin degilim
simdiden kalmayi planlarsam
ve herhangi bi nedenle burada kalamazsam
senin kaderini mahvetmis olurum
yoksa burda kalip burda yasamam da imkansiz bisey degil
ama 100% de degil" dedi.

Bende bu durumda yapılabilecek bir şey olmadığını söyledim,

"seni cok seviyorum, bu kadar sevdigimin kendim bile farkinda degildim, şimdi hissediyorum" dedi..

Bu kadar sevgiden bahsedipte nasıl hala burada kalmaya karar veremiyor. Böyle sevgi olmaz.

Oldu canım...
Aşkından ölüyor ama hala kararsız.Bu ne yaman çelişkidir yahu :44:

İyi de yaptığın şey saçma kusura bakma.
Zorla tamam evlenicem ve burda kalacağım dedirteceksin.
2 ay da bu kadar üstüne gidilmez bir insanın.
İstemiyorum , düşünmüyorum boş yere umutlandırmayayım deyip duruyor sende ayrılmakla tehdit edip evlenelim desin bekliyorsun.
Derse de emin ol ya bıktığından yada uzattığından diyecektir.
Sonuçta bir ailesi var 2 ay için vazgeçemeyebilir neden yadırgıyorsun , madem seviyorsun sen onunla git bırakabilirsen aileni.
Bence yanlış yoldasın.
Zorlamanı hiç ama hiç hoş bulmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben giderdim. Gel diyen olursa :) Ama diyen yok

evlenmemesi sizi yetersiz ve kötü biri yapmaz.ayrıca bir şey söyliğim mi ayy benle evlenmezse falan modunda olursan zaten evlenmez.hem daha 2 aylık bir ilişki bu.

Sonu kesinlikle bitecek bir iliskiye girmek ve devam etmeyi cok sacma buluyorum.
"O kadar adam yerine koymuyorum ki seni hic bir gelecek planimda yoksun." demek bu. Gunubirlik iliskilerden ne farki kaliyor o zaman?
Kesinlikle sinir bozucu. Konu sahibini kutluyorum hic duygusalliga vurup isi uzatmamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…