Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

Eğer gerçeksen, lütfen polise git. Bir kadın cinayeti haberi de sen olma.

"Sevgilin olmicam ama tüm hayatına kariscam bir erkekle dahi konusmicaksin vs. Sonra fuckbody olucaz sevgili olmasakta. En sonunda da yaninda dedim ben istemiyorum bitirelim diye sinirlendi üstüme yürüdü saclarimdan tutup yerlerde surudu dövdü"

Bu nedir arkadaş? Bu nedir?

Eğer sahte isen de, bu şakaya gelecek bir konu değil.

Benim babam bana bi kere vurmamış elin oğlu gelicek beni saclarımdan suruklucek bide beni tehdit edicek valla onu seyinden tavana asarim

Şu eril insan cinsi müsvettesinin saçma sapan sözlerini dinlemesen?

Böyle tipler hep öyle der ama hakimin karşısına çıksın da o zaman gör sen onu

Polis şaka yaptım dediğinde konuyu kapattı öyle mi ? Himm bilemiyorum.

Kadini degerli yapan evet o iki damla kan o olmazsa ne anlami kalir kadinin ozaman onune gelen ile yap yok onaguvendim baskasina o da yakisikliydi baska birine onunla evlenicektim boyle bir dunya yok arkadas nereye gidiyo bu genclerin hali!!!

iyide 20 yaşındasın annene babana yansımaz konu..
seni pıstırıp duruyor gözünü korkutuyor..
savcıya git suç duyurusunda bulun

E yavrum baştan konuyu böyle açsana insana Ada'mı haklı dedirtiyorsun. Elinde ki fotolar çok mu açık. Ailene sen ondan önce anlat sevgilin döneceğine annen babam dövsün gerekşrse

Kafaya bak ya. Olay gerçek mi değil mi bilmiyorum ama bu kafadan insanlar çok var.

Olay dayak yeme, psikolojik şiddet görme, aşağılanmak değil de evlenememek!

Kadini degerli yapan evet o iki damla kan o olmazsa ne anlami kalir kadinin ozaman onune gelen ile yap yok onaguvendim baskasina o da yakisikliydi baska birine onunla evlenicektim boyle bir dunya yok arkadas nereye gidiyo bu genclerin hali!!!
Komikmiş

Ablacim zaten tehdit ettigi icin gideceksin polise. sirf canin skildigi icin buraya uydurma hikaye yazmis olmani cok isterim. Gerceksen yarin ilk isin bu camurdan kurtulmak olsun. Kendine bahaneler uretme. Korkma ve bu adami degil sevmek suratina tukurmek icin bile enerjini harcama.

Ne diyon sen Allah Aşkına . Ben senin yaşında okula gidip eve geliyordum. En fazla arkadaşlarımla cafede otururdum . Çok tecrübesiz kalmışım . Ondan beceremedim evliliğimde başarıyı heralde . Annen babana yazık . Bundan sonra kullandırma bari kendini daha fazla .

Şahsen 7 24 bir polisle yaşıyorum. Sizin gibi mağdur genç kızlar hakkında hiç de öyle soylemiyorlar. Aksine yardım etmek için elinden geleni yapıyorlar. Aile ile ilgili problem dahi varsa orta yol bulunmaya çalışılıyor. Ama ailede tehdit ediyorsa şahsi kimsenin bilmediği bi yere yerlestiriyolar. Uzun bir süreç ama faydali. Lütfen ona inanma

Polis şaka yaptım dediğinde konuyu kapattı öyle mi ? Himm bilemiyorum.
Ben aradim önce lavoboda konuştum ağlayarak .içerden ses gelince kapattim direkt yüzüne polisin ondan sonra farkli bir numaradan arayip ekip yönlendirebilir iz vs tarzinda konuştular adres istediler bende korkup arkadasima saka yaptigimi falan söyledim israr etti polis ama iyiyim bir şey yok tarzinda konustum

Kadını kadın yapan iki damla kan mı gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz. Kadın dünyanın en kötü insanı olsun herkesle takılsın sadece bakireliği gitmesin iki damla kan çıkmasın o kişi temiz oluyor dimi ?

Kadını değerli yapan duyguları, fikirleri değil de bacak arasından gelen iki damla kan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…