- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
Cocuguyla oynuyor konusuyor ilgileniyor ama benle konusmuyor zaten konusmasin bende onla konusmuyorum o beni yok sayiyor bende onu ha birde yataklari ayirdiBir gelişme var mı ?
ne yapmayı planlıyorsunuz pekiCocuguyla oynuyor konusuyor ilgileniyor ama benle konusmuyor zaten konusmasin bende onla konusmuyorum o beni yok sayiyor bende onu ha birde yataklari ayirdi
Carsamba gunu avukatla konusmayi dusunuyorumne yapmayı planlıyorsunuz peki
Kelin merhemi olsa durumundayim ne yazik ki benim esimde sizin esiniz gibi en ufak seye bile küser konusmaz pesinde kosmami bekler falan. Bizimki de cocukla daha cok ilgilenir beni yoksayar boyle zamanlardaKesinlikle oyle ve daha nelere kustugunu bilseniz akliniz sasar ve ben artik yoruldum
Yatak odasında siz uyuyun keyfinize bakın, kendisi salonda koltukta dönsün yatsın. Ailece fazla değer vererek adamın poposunu kaldırmışsınız. Sizler hep alttan aldığınız için kendini bulunmaz bir nimetten sanıyor.Cocuguyla oynuyor konusuyor ilgileniyor ama benle konusmuyor zaten konusmasin bende onla konusmuyorum o beni yok sayiyor bende onu ha birde yataklari ayirdi
eşiniz nankörlüğün nirvanasında. berbat bir karakter. boşandığınızda muhtemelen çocuğunu da silecek. karar sizin. nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz ve bunu göze alabilir misinizHanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Beni korkutanda iste tam bu cocuguda silecek olmasi ona bunu yapmaya hakkim var mi diye dusunuyorum sonra diyorum ki boyle daha mi iyieşiniz nankörlüğün nirvanasında. berbat bir karakter. boşandığınızda muhtemelen çocuğunu da silecek. karar sizin. nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz ve bunu göze alabilir misiniz
Bosaninca cocugu silmesinden korkuyorum tek korkum bu ki bu onu yapacak cinste biri ama bu sefer icime tas oturdu yaptigi seyi yutamiyorum ilk defa ciddi anlamda ayrilmayi dusunuyorum ama o bunun farkinda degil blof saniyor belki de bilemiyorumYatak odasında siz uyuyun keyfinize bakın, kendisi salonda koltukta dönsün yatsın. Ailece fazla değer vererek adamın poposunu kaldırmışsınız. Sizler hep alttan aldığınız için kendini bulunmaz bir nimetten sanıyor.
Boşanacağınızı ben bile buradan düşünmüyorsam eşiniz tamamen rahattır bu konuda. Şimdiye kadar nasıl dediği olduysa yine sonunda olacaktır çünkü siz buna izin veriyorsunuz.
bu çok bireysel bi karar. muhtemelen doğru zamanda doğru karar vereceksinizBeni korkutanda iste tam bu cocuguda silecek olmasi ona bunu yapmaya hakkim var mi diye dusunuyorum sonra diyorum ki boyle daha mi iyi
Eşin gibi adamlardan tiksiniyorum yaHanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Yok artık ya. Kendini olgunlaştıramamış ama çocuğu olmuş maalesef. Ne demek çocukla da konuşmamak? Aksine olgun ve oğluna yakışır bir baba eşiyle tartışsa da oğluna belli etmeden saygılı bir biçimde devam eder partiye. İleride çok pişman olacak ama iş işten geçecek çocuğu kendisinden soğutacaktır böyle. Onun bedelini de size ödetmeye çalışır senin yüzünden konuşmuyor benimle diye. O tipte belli. Regl döneminden geçen biz miyiz onlar mı anlamıyorum ki benHanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
ilik terapisi alın. Bu adam çok duygusunu bastırmış içinde ve ifade edemiyor. Onu. İçin çok zor olduğunu düşünüyorum. Yöntemleri çok çirkin ve yanlış ancak dönülmeyecek bir noktada değilsiniz. Dış göze her şeyi anlatacaktır. Siz de biraz ailenizle arasını yapmaya çalışın ve pohpohlayın derim ben. Annemler seninle ilgili şöyle güzel şeyler sisöyledi, babam damadım yakışıklı diyor veya şunu yaptığın için çok minnettarlar gibi… aralarını iyi yapacak şeyler söyleyin. Bunun dışında çocuğuna küsecek kadar saçmalamış bir adam dediğim gibi sizle çözülmez bence, terapi çözebilir ama kolaycaHanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Çocuğu gerçekten düşünen, seven biri annesini kötüleyip psikolojisini bozmaz zaten. Allah sabır versin size ne biçim insanlar var ya. Anne çok kötü diyelim tamam sırf çocuk etkilenmesin diye böyle yapmazsın gene deBoşanırken sırf inat olsun diye çocuk kıymetlenir merak etme daha seni tehdit bile ederler alırız ederiz diye bizzat yaşadım aynılarını 8-9 ay doğru düzgün görmedi şimdi her hafta düzenli istiyor bir de yatılı alıyor ama alma amaçları görmek sevmek değil beni karalamak kızım gelince bana düşmn oluyor 1 haftadır doğru düzgün beni istemiyor bir de küçük yani büyükte değil çocuğum git yanımdan seni istemiyorum deyip itiyor sürekli keşke benimkiler de görmek istemese rahat ederim çocuğumu bana düşman etmelerindense...
küslüğünü çok kafaya takıyorsanız ayrılın derim , stres moral bozukluğu sağlığıda bozuyor çünküCarsamba gunu avukatla konusmayi dusunuyorum
Sen çocuğu alınca ben geziyorum, çok iyi oluyor: hayatımı yaşıyorum, daha çok al da daha çok gezeyim yaaa deseniz, kudurup hırs yapıp vazgeçer mi acaba almaktanBoşanırken sırf inat olsun diye çocuk kıymetlenir merak etme daha seni tehdit bile ederler alırız ederiz diye bizzat yaşadım aynılarını 8-9 ay doğru düzgün görmedi şimdi her hafta düzenli istiyor bir de yatılı alıyor ama alma amaçları görmek sevmek değil beni karalamak kızım gelince bana düşmn oluyor 1 haftadır doğru düzgün beni istemiyor bir de küçük yani büyükte değil çocuğum git yanımdan seni istemiyorum deyip itiyor sürekli keşke benimkiler de görmek istemese rahat ederim çocuğumu bana düşman etmelerindense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?