Benle kusunce cocuklada konusmayan es

Size yaptığı çok ama çok saygısızca ,ama ufak çocuğa tavır almak ne demek,çocuk ne anlasin bu durumu yazık ya

Kesinlikle oyle ve daha nelere kustugunu bilseniz akliniz sasar ve ben artik yoruldum
Kelin merhemi olsa durumundayim ne yazik ki benim esimde sizin esiniz gibi en ufak seye bile küser konusmaz pesinde kosmami bekler falan. Bizimki de cocukla daha cok ilgilenir beni yoksayar boyle zamanlarda

Cocuguyla oynuyor konusuyor ilgileniyor ama benle konusmuyor zaten konusmasin bende onla konusmuyorum o beni yok sayiyor bende onu ha birde yataklari ayirdi
Yatak odasında siz uyuyun keyfinize bakın, kendisi salonda koltukta dönsün yatsın. Ailece fazla değer vererek adamın poposunu kaldırmışsınız. Sizler hep alttan aldığınız için kendini bulunmaz bir nimetten sanıyor.

Boşanacağınızı ben bile buradan düşünmüyorsam eşiniz tamamen rahattır bu konuda. Şimdiye kadar nasıl dediği olduysa yine sonunda olacaktır çünkü siz buna izin veriyorsunuz.

eşiniz nankörlüğün nirvanasında. berbat bir karakter. boşandığınızda muhtemelen çocuğunu da silecek. karar sizin. nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz ve bunu göze alabilir misiniz

eşiniz nankörlüğün nirvanasında. berbat bir karakter. boşandığınızda muhtemelen çocuğunu da silecek. karar sizin. nasıl bir hayat yaşamak istiyorsunuz ve bunu göze alabilir misiniz
Beni korkutanda iste tam bu cocuguda silecek olmasi ona bunu yapmaya hakkim var mi diye dusunuyorum sonra diyorum ki boyle daha mi iyi

Bosaninca cocugu silmesinden korkuyorum tek korkum bu ki bu onu yapacak cinste biri ama bu sefer icime tas oturdu yaptigi seyi yutamiyorum ilk defa ciddi anlamda ayrilmayi dusunuyorum ama o bunun farkinda degil blof saniyor belki de bilemiyorum

Beni korkutanda iste tam bu cocuguda silecek olmasi ona bunu yapmaya hakkim var mi diye dusunuyorum sonra diyorum ki boyle daha mi iyi
bu çok bireysel bi karar. muhtemelen doğru zamanda doğru karar vereceksiniz

Eşin gibi adamlardan tiksiniyorum ya

Benim bir farklı modeli bir arkadaşımda var Allah kurtarsın

iyilik yaramaz böyle insanlara tek diyeceğim bu

Anneciğin bakmasın
Babası baksın bakıcı tutun ailen bir lokma hediye almasın artık hak etmiyor bu adam

Yok artık ya. Kendini olgunlaştıramamış ama çocuğu olmuş maalesef. Ne demek çocukla da konuşmamak? Aksine olgun ve oğluna yakışır bir baba eşiyle tartışsa da oğluna belli etmeden saygılı bir biçimde devam eder partiye. İleride çok pişman olacak ama iş işten geçecek çocuğu kendisinden soğutacaktır böyle. Onun bedelini de size ödetmeye çalışır senin yüzünden konuşmuyor benimle diye. O tipte belli. Regl döneminden geçen biz miyiz onlar mı anlamıyorum ki ben

Evl
ilik terapisi alın. Bu adam çok duygusunu bastırmış içinde ve ifade edemiyor. Onu. İçin çok zor olduğunu düşünüyorum. Yöntemleri çok çirkin ve yanlış ancak dönülmeyecek bir noktada değilsiniz. Dış göze her şeyi anlatacaktır. Siz de biraz ailenizle arasını yapmaya çalışın ve pohpohlayın derim ben. Annemler seninle ilgili şöyle güzel şeyler sisöyledi, babam damadım yakışıklı diyor veya şunu yaptığın için çok minnettarlar gibi… aralarını iyi yapacak şeyler söyleyin. Bunun dışında çocuğuna küsecek kadar saçmalamış bir adam dediğim gibi sizle çözülmez bence, terapi çözebilir ama kolayca

Çocuğu gerçekten düşünen, seven biri annesini kötüleyip psikolojisini bozmaz zaten. Allah sabır versin size ne biçim insanlar var ya. Anne çok kötü diyelim tamam sırf çocuk etkilenmesin diye böyle yapmazsın gene de

Başlığın kendisi bile dehşet verici. Konuyu okuyunca ayrı, hele küsme sebebi de o kadar sebep değil ki ne bahane bulsam da ne desem gibi olmuş. Kaç yaşında insanım hala herkesle tek tek ayrı ayrı doğum günümü kutlarım. Konu bu da değil gerçi

Sen çocuğu alınca ben geziyorum, çok iyi oluyor: hayatımı yaşıyorum, daha çok al da daha çok gezeyim yaaa deseniz, kudurup hırs yapıp vazgeçer mi acaba almaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…