- 26 Aralık 2016
- 1.673
- 514
- 123
Evet aynen bunu soyledi evide o yuzden tutmusum hatta ben sirf ailem icin yuvami yikiyormusum kendi ailemi kurmayi becerememisimHiç iyi huyu yok mu eşinizin? Bence siz onunla cebelleşmek ten okadar yorulmuşsunuz ki boşanmaya değil onun suçlamalarını duymaya cesaretiniz ve mecaliniz kalmamış. O var ya anneninizi önceden boşanmayı planlayarak yakına getirdiğiniz bile söyler.
Bu tarz insanlar karşısındakinin enerjisini emer, yanındaki insanın mutlu olmasına izin vermezler.Evet aynen bunu soyledi evide o yuzden tutmusum hatta ben sirf ailem icin yuvami yikiyormusum kendi ailemi kurmayi becerememisim
Manipülasyon ustası olmuş kocan olacak adam hoş adam demek ne kadar doğru bu nanköre bilemedimEvet aynen bunu soyledi evide o yuzden tutmusum hatta ben sirf ailem icin yuvami yikiyormusum kendi ailemi kurmayi becerememisim
Bende konusmuyorum suan sabah git avukat bul bosanmak istiyorum senden dedim sen bul hallet benim bulmama gerek yok dedi ama ben bulsam anlasma protokulunu koysam onune resmen delirir ve cocugu almak icin ugrasir
Onun dedigini yaparsaniz gayey iyidir istedigi insanlarla istedigi kisilerle konusursaniz yani o isterse mutlu o isterse mutsuzuzdurKüsmediği durumlarda nasıl eşiniz
Bu adamda ne koca olacak bez var ne baba. Yediği kaba s*çan insan kadar karaktersiz nankör insan çok az vardır. İnsanın eşine sevigisi bitebilir araya mesafe koyabilir ama evladıyla asla. Yolverin gitsin. Böyle bir baba ile suçluluk psikolojisi içinde büyüyen bir çocuk hayata 1-0 geride başlar. Çünkü babası her ona küstüğünde sorunı kendinde arayacak kendini aevdirmek için çabalayacak. Yazıl değil mi küçücük bir çocuğa. Bu çok ağır bir yük çoc büyük bir psikolojik şiddet. Kendinizi ve evladınızı seviyorsanız kaçın kurtulun.Evet aynen bunu soyledi evide o yuzden tutmusum hatta ben sirf ailem icin yuvami yikiyormusum kendi ailemi kurmayi becerememisim
Kendisi ödemez ki bakıcı parasını zaten konu sahibine ödetir. Bakıcı tutsalar ona da bahane bulur yine bir kriz yaratırdı. Adam resmen negatiflikten besleniyor.Ohhff gerizekali ya. Bildigin eziklik yapiyor.. o kadar gururluysa nefret ettigi insana cocugunu baktirtmasin.. totosu yerse bakici tutsun parasini verip. Acima yetime demisler. Ayrica masum el kadar sabiden ne istiyor.. yallah anasinin evine defolsun gitsin
tamamen kendi düşüncem şu kiEsim istemedi kres almadi ben cok erken saate cikiyorum evden bakici da o satte gelmez tabiki tepkili kayinvalidem doguma bile 3 kez gelecem diye soyleyip gelmedi kesinlikle bakmaz ustune para ister baktim diye acikcasi cocugu perisan etmektense kendim uzulup perisan olamayi sectim aileme durumu anlattim zaten size boyle boyle tepkisi var doye sok oldular ama cocuk ve senin icin burdayiz onu takmiyoruz dediler
Sen çocuğu alınca ben geziyorum, çok iyi oluyor: hayatımı yaşıyorum, daha çok al da daha çok gezeyim yaaa deseniz, kudurup hırs yapıp vazgeçer mi acaba almaktan
Çocuğu gerçekten düşünen, seven biri annesini kötüleyip psikolojisini bozmaz zaten. Allah sabır versin size ne biçim insanlar var ya. Anne çok kötü diyelim tamam sırf çocuk etkilenmesin diye böyle yapmazsın gene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?