- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Iyde karayolu diyor konusuna bakın karayolunada mı parmakciklari surtmusEli sürçmüştür
Kendi bile Amerika'da olduğuna inanmıyorsa zaar
Iyde karayolu diyor konusuna bakın karayolunada mı parmakciklari surtmus
Mune abla konumu kapatirmisibn. geyige dondu gene
Oda bilmiyor benceo değilde hangi ülkedesin sen?
Uçuyorum yazmis ya kiz. Sendekide soru
Hayalperest5Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorumÜye
bır ayı gectı kanguru gönderıldı bana pttkara yoluyla ama hala gelmedı .Afrıkadayım
Yukarıda konuda Nasıl afrikada oluyor amerikadayim diyor anlamadı ben
Yok kız iyi böyle devamkonu sahıbı
cok degısıksın
Hiç öyle bir niyetim yoktu ciddenkelebek bunu yönetime yazacaksın harcama beni
Yok kız iyi böyle devam
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yurtdisin-a-kargo-isteyen-var-mi.926064/tek cevap verende sen olmuşsun
ne var bunda..... eşin giyinirken sende izleme o zaman ayrıl o odadan maden böyle düşünüyorsun o zaman saygın olsun seninde ona.ya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Ooof ne rahat bir adam bu yaaaa , offf offff dert bitmiyor ki , bide bu adamın yanımda soyunması çıktı başıma offya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
kesinlkkle gercegim. eminim benm gibi olan vardir Ben organini gormek zorundamiyim. sevmiyorum ince bi sinir olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?