- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Birşey soracağım bu ifade meraklı anlamına mı geliyor
Yok artık anlamında bence :) pes yani gibi gibiBirşey soracağım bu ifade meraklı anlamına mı geliyorben bunu utangaç olarak zannediyordum kullanıyordum :)
Sevişirken de anadan üryan geliyordur bu senin yanına kesin
Boşa gitsin
Birisi bu kadından adamı Allah rızası için kurtarsınya esim gene. yanimda rahat adam . ustunu giyinirken hic utanmaz mesela . dustan ciksa oyle gelebilir giyinir yanimda bende nefre t ederimm. edep ahlak diye bisey var kari kocayiz diye anadandogma durmam Ben asla onun yaninda. soyunmam giyinmem asla . utanirim ya . offfff ne rahat bi Adam bu yaaaa
Mune abla konumu kapatirmisibn. geyige dondu gene
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yurtdisin-a-kargo-isteyen-var-mi.926064/tek cevap verende sen olmuşsun
Birşey soracağım bu ifade meraklı anlamına mı geliyorben bunu utangaç olarak zannediyordum kullanıyordum :)
Yani bencede kesin oyle,yoksa sacma yani,zaten birlikte oldugunda gormekle kalmiyorsun ki))
Yalnız bu cidden anormalbenim esim veya ben bir birimizin yaninda wc yede gidiyoruz... ozaman anormaliz
De ayrı olacak yalnız o kadar edep erkan sahibi bir zatsınız belli ki padişah torunu falansınız mamafih bu türlü şeylere de dikkat etmeli milletimizi onca gezdiğiniz diyarda şanına yaraşır temsil etmelisiniz dikkat lütfenbende giyinmem utanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?