benmi anormalim? anlamiyorum artik .

Ben artık senin psikolojik sorunun olduğunu düşünüyorum kafayı adamla bozmussun cidden bı tedavi ol yada boşan adam kurtulsun artık senden

Bu normal ne varki bunda? Edep ahlak ne alaka? Konu başlığına cevabim evet anormal davranan sensin.

onun kafa güzel, bir gün Amerikadayken ertesi günü Kanadaya gidiyorum diye konu açıyor, bak bu akşam da Afrikadaymış serengeti düzlüklerinden bildiriyor

kelebek bunu yönetime yazacaksın harcama beni

Profil resminizi ne zaman uzaktan görsem gözünüzün teki morarmış sanıyorum ben ya Konuya gelirsek bence sıkıntı yok.Madem hoşlanmıyor sunuz bir bornoz hediye edin eşinize."Banyodan bornoz lu çıkınca sana bayılıyorum" deyinBelki adam o bahaneyle giyinik durur yanınız da.Bundan başka çözüm bulamadım

bornozla oturuyor ama demekki sende anarmolsin burdakilere gore

kesinlkkle gercegim. eminim benm gibi olan vardir Ben organini gormek zorundamiyim. sevmiyorum ince bi sinir olmali
"Organını gormek zarundamiyim" derken???
Yuhhhh yani.
O zaman evlenmeyeceksiniz efendim. Yani siz evliligin dogasini red ediyorsunuz. Tamam buna hakkiniz var, ama evli degilseniz.
hani cem yilmaz'in bir gosterisinde "yercekimsiz ortamda muz yemek istiyorum ama tadi çilek gibi olsun" demisti boyle benzer saçma dusunceler hakkinda, sizinkide ayni o hesap.
Gerci diger konulariniza istinaden soylenecek tek sey var, Allah eşinize yardım etsin.

Eli sürçmüştür
Kendi bile Amerika'da olduğuna inanmıyor zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…