Beraber Anne Olma Yolunda

Canim nasilsin ozlettin kendini arada bir ugra dualarim seninle rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah
Merhaba sen dogurdun mu??????? Bak buralarini kacirmisim ben tatildeyken dogurdun herhalde
Tebrik ederim ALLAH anali babali buyutsun:)
Ben iyiyim cok sukur tesekkur ederim ALLAH gonlune gore versin

Kızlar benden kan gelmeye başladı acile geldik ama doktor gelmemiş onu bekliyoruz dua edin bana herşey bitmemiş olsun hevesim kursagımda kalmasın.((

Kızlar benden kan gelmeye başladı acile geldik ama doktor gelmemiş onu bekliyoruz dua edin bana herşey bitmemiş olsun hevesim kursagımda kalmasın.((
Geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Bolca dua et canım. İnşa Allah bişey olmsyacak

Rabbim bebegini korusun canim.insallah kötü bir sey yoktur.bizi habersiz birakma dualarim seninle.acilde dr nasil gelmiyor yaa.ins gec kalmadan gelmistir.

Rabbim bebegini korusun canim.insallah kötü bir sey yoktur.bizi habersiz birakma dualarim seninle.acilde dr nasil gelmiyor yaa.ins gec kalmadan gelmistir.
20 yaşında bir doktor geldi 1 saat beklemenin sonunda.alttan ultrasonla baktı şuanda kalp atışı falan yok dedi bebek varda diyemem yokta diyemem zamanla anlıycaz dedi idrar ve kan aldılar 5 tüp kanda beta ya bakcaklarmış 2 saat sonra çıkcakmış beta sonucum ama içimde umut bırakmadı bu kanama.İlk ultrason resmimede baktı burda kesin bişey yok dedi yani şuanda hiöbişey belirsiz bazı hamileliklerde kanama normal dedi.Eve geldik taksiyle 2 saat sonra geri gidip sonuca göre iğne yapcakmış.Ama bende adet sancısı gibi sancı var ve arada şiddetleniyo.Bugün restorana kahvaltıya gittik eve geldim yogunlaşmış kan vardı acile gidelim dedik bir hastaneye gittik burda hamileler muayene edilmiyo dediler ordan taksiyle başka hastaneye geçtik ordada doktor acildeymiş 1 saat bekledik.

Canim hareket etmeden yat sonuc saatine kadar.ayaklarini uzat.icini ferah tut bebegin seninledir insallah.

Üzülme ve umudunu kaybetme. Her kanama düşük değilki. Acemi doktorun teki işte. Banada öyle biri denk gelmişti. Sinir olmuştum

Sen içini ferah tut kötü şeyler düşünme. Zaten diyosun tecrübesiz bir doktordu diye çok takılma dediklerine iyi düşün iyi olsun. Eşimde bende dua ettik senin için. Allah hayırlısı neyse onu göstersin. İnşallah iyi sonuçlar alırsın.

Sen bi sonraki randevuna kadar sanki belli değilmiş gibi takıl kuzum...dediğin gibi cinsiyetin önemi yok sadece alıştırma kendini netleşene kadar...ama bana da kız gibi geliyo hadi bakalım
İnşallah canım benim aramızda 5 hafta olan arkadaşım doğum yaptı bugün sıra yavaştan bana geliyor sanırım.
maaşallah arkadaşına inşallah senden de güzel bi doğum haberi alırız 38 den sonra
kız naptın yaptın mı test...en azından kafanda şüphe kalmaz canım benim yoksa illa pozitif çıkacak diye bişey yok sonuçta çokta güvenilir bi yöntem değil gerçi gönül ister bi bebişimiz daha olsun
yeni bat 4 eylül 17. deneme
ekliyorum hatun hadi rastgele
Buda bizim göbüşümüz hanımlar
bacım sanki biraz aşağı inmiş dimi göbüşün yoksa fotodan mı öyle görünüyo
Canım benim yine adet geldi. Yeni bat 1 eylül 13.deneme hayırlısı...
Gelemiyesiceler eklerim kuzum inşallah son ekleme olur

Bitanem hemen stres yapmıyoruz üzülmüyoruz...biçok gebelikte ilk zamanlar böyle kanama durumları olabiliyormuş ve en büyük ilacı da dinlenmek...evden adımını dışarı atma bak progestron da başlarlar o da iyi gelir... bide olumlu düşündün mü tamam...o hırt doktora da ne bakarsın sen bak sana güven vermemiş...acemiliğinden görememiştir bi de tabi daha çok küçük olduğundan da belli olmamıştır çok net...sonucun çıkana kadar buralardayım hayırlı haberlerini almadan rahat edmeyeceğim

Göbüşüm zaten hep aşağı daydı canım. Hiç yukarı çıkmadı yavruşum

Benimkide hapşurdum diye geçen arkasını dönüverdi:)))Her hapşurugu grip sanıyo ki ben normalde hapşuran bir insanımdır.
Onceden boyle degildi ya.huyu degisti adamin.sinirimi bozuyr.180 derece dondu resmen.amann saldim gitti artikk.naparsa yapsin

Çıkışa hazırlanıyordur artık kıyamam ben ona...doktorun ne dedi bu duruma normalmiymiş
Doktor hiçbişey demedi. Ama o kadar aşağıdaki her an çıkacakmış gibi geliyor bana. Ellerini kasığımda hissediyorum. Zaten artık doğsun istiyorum. Kandırmaya çalışıyorum papatya mı. Bakiym sözümü dinleyecekmi

değişik bi histir o yaa hurma yiyorsun dimi...3 hafta daha dursun orda annesi sonra sıcak banyo biraz yürüyüş bolca hurma...bak nasıl çıkıyor o zaman

İçini ferah tut melegin seninle inşallah ayaayaklarını kaldır yastık koyup uzanan tatlım hiç kalkma kötü düşünme

değişik bi histir o yaa hurma yiyorsun dimi...3 hafta daha dursun orda annesi sonra sıcak banyo biraz yürüyüş bolca hurma...bak nasıl çıkıyor o zaman
Hurmaya başlamadım. İki hafta sonra başlarım kısmetse yemeye. 36haftayı tamamlayalım hiç değilse.onun o oynayışları dünyaya bedel mogamim. Totonu ısırıcam diyorum ona. Hemen tekmeyi basıyor :)

Hurmaya başlamadım. İki hafta sonra başlarım kısmetse yemeye. 36haftayı tamamlayalım hiç değilse.onun o oynayışları dünyaya bedel mogamim. Totonu ısırıcam diyorum ona. Hemen tekmeyi basıyor :)
valla sen böyle dedikçe ben elimi koyuyorum karnıma belki hissederim diye ama yok anacım benim oğlanda tık yok onun verdiği tepkiyi yerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…