Topigi ben açayım yine :) güzel bir pazardan Günaydın canlar
Çok geçmiş olsun canımm benim dualarımızdasın Allah gönlüne göre versin demekki böylesi daha hayırlıymış. Inşallah en yakın zamanda güzel haber alırız senden :)Kızlar ben dr dan geldim bugün.benle bu durumumu paylaşan arkadaşlar tek tek sagolun Allah razı olsun.degerim 1700 den 2100 e yükselmiş.tupte kanama var ama 2 gün önceki kanamadan fazlalasmamis.tupte kese de olusmamis Allahtan ic kanama riskine karşılık 2 güne bir kontrole devam.betanin düşmesi gerekiyor.dış gebelikte vurulan bir igne varmis bu igne kemoterapide uygulanan bir igneymis.dr um cok zararli oldugunu kesinlikle bu igneyi vurmak istemedigini kendiliginden tüpten atilabilme olasiliginin yüksek oldugunu söyledi.dr um benim yum durumunu bildigi icin ona göre yaklasiyor .işin özü her an tetikte ve kontrol altindayim ins kendiliginden ameliyat gerekmeden tüpten atar kendini.dış gebelik Allah kimsenin basina vermesin cok yorucu bir surec.dualarinizda unutmayın beni.
Sagol canim aminnn.artik Rabbim ne zaman nasip ederse:)Çok geçmiş olsun canımm benim dualarımızdasın Allah gönlüne göre versin demekki böylesi daha hayırlıymış. Inşallah en yakın zamanda güzel haber alırız senden :)
Günaydınnnnn :)))hayırlı mutlu pazarlarrTopigi ben açayım yine :) güzel bir pazardan Günaydın canlar
Aynen canım @blummAnaaaaaam kızımız mı geliyormuş maaşallah size....Bacım kesin miymiş çünkü bu haftalarda kız denip sonra erkeğe dönen çok oluyo bakınız @betiboop ... eğer kesinse soru işareti olmadan eklicem cinsiyetini
Aynen canımAnaaaaaam kızımız mı geliyormuş maaşallah size....Bacım kesin miymiş çünkü bu haftalarda kız denip sonra erkeğe dönen çok oluyo bakınız @betiboop ... eğer kesinse soru işareti olmadan eklicem cinsiyetini
Bayagi beArkadaşlar hamile miyim sizce
Tebrik ederim hamilesinArkadaşlar hamile miyim sizce
Canim nasilsin ozlettin kendini arada bir ugra dualarim seninle rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip etsin insallahTesekkur ederim amin bana da dua edin dualariniza cookk ihtiyacim var
Canım benim yine adet geldi. Yeni bat 1 eylül 13.deneme hayırlısı...Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ
AĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme
EYLÜL BAT
Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Iyiyim canim geldi malesef kısmet...canım nasılsın kırmızılar geldimi ....,gelmemiştir inşallah... güzel haberler verirsin bize
Öyle canım benim :)Sagol canim aminnn.artik Rabbim ne zaman nasip ederse:)
Uzaninca keciyorsa sende hep istirahat et bebegin icin ne iyiyse sende onu yap:)Evet canım kahve rengi günde bir defa akıntı şeklinde.İlk zamanlar çok tırstım ama yatak istirahatiyle azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?