Beraber Anne Olma Yolunda

Aaa elisa__ gelmiş hoşgeldin canım
ben mine_burcu nick değişti hatırladın mı
canım benim hiç stres yapmayın bebiş zamanını bekliyor kısmeti ne zamansa o zaman gelecek. Benim bi akramın eşine senin çocuğun olmaz dediler erkekte sorun varmış ama şimdi duydum ki eşi 3 aylık hamileymiş. Herşey allah' tan sınanıyoruz. Siz yine dr takibinde olun kendin de bazı kürler yapabilirsin burda çok var biliyorsun :) ondan sonra Inşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız Allah gönlüne göre versin canım benim

Çok geçmiş olsun canımm benim dualarımızdasın Allah gönlüne göre versin demekki böylesi daha hayırlıymış. Inşallah en yakın zamanda güzel haber alırız senden :)

Günaydınnnnn :)))hayırlı mutlu pazarlarr
Günaydın taze anne sana da Günaydın fıstık Y ysmn1096
Canim ben de ovulasyon testi ile ogrenenlerdenim gündüz yapmıştım pozitife yakındı burda da paylaşmistim akşamına da esımın ısrarı ile test yapmıştım ve yunurtlamanin 9.günü öğrenmiştim boylelikle☺

Aynen canım blummmm bana da kız dedi 19.haftada erkek olduğunu öğrendik bekle derim ister istemez alısiyo insan sonra şaşırıyorum :)

Canım benim yine adet geldi. Yeni bat 1 eylül 13.deneme hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…