Hiiii olur mu öyle şey aklimdan bile gecmedin canım benim. Bizim aramızda şükürler olsun nazar etcek goz yok benceKizzz sen banami dedin 30 kilo alan var diye
Diyecek hiçbirşey b bulamıyorum umarım tahminltahminlerinde yanilirsin senin kendi dr kontrolün yarınmiydi canım benim ? Umudunu hiç ama hiç kaybetme nolur canım belki düşündüğün gibi değildir bembeyaz 6.haftada kalp atışı ve bebis gozukmeZkiBen geldim malesef iyi haberlerle gelmedim.Kananam devamediyo Beta.843 çıktı ne iğne ne ilaç hiçbişey yapmadı.progestan vermiycekmisnz dedim öyle yazdı aldık eve geldik wc ye gittim bir şey düştü 5 santim çapında ince torba gibi bişey bir ucu siyaha yakın kanlanmış ordan kanama yapmış demekki. içinden şeffaf renkte kuş gözü gibi bir yuvarlak bişey çıktı anladımki Kese ve içinden çıkanda yumurtaydı diye tahminediyorum.2 gün sonra tekrar beta ya bakalım dedi eşimde zaten kendi doktorunda randevusu var dedi.Evdeyim ara ara şiddetlenen ağrım var 2 progestan hap içtim.Durum bundan ibaret bende.Umudum ve çırpınışım bitme noktasında o yüzden diyecek bişey bulamıyorum.
Elifim adasim bende senin yolunda ilerliyorum merak etme yemeden sisiyorum ben anlamadım kendimi ama o seni kastetmemistir :)))Kizzz sen banami dedin 30 kilo alan var diye
Salı gittiğimde söyliycem kendi doktorumu durumumaHayırlısı böyleymiş demek ki canım. Vücut sağlıklı olmayan şeyi atarmış. Böylesi daha iyi demek ki. Önemli olan senin iyi olman. Yine hamile kalırsın. umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Kalp atışını dinlemeden nolucağı belli olmuyor malesef çok var çevremde senin yaşadığını yaşayan. Yalnız düşen parçaları doktora söyleseydin keşke düşük olunca progestanı hemen bıraktırıyolar.
Ayy herkes üstüne alındı. Alınmayın. Başka forumlarda bende okudum. 30kiloyu geçenler bike var ama bu bünye meselesi birazdaElifim adasim bende senin yolunda ilerliyorum merak etme yemeden sisiyorum ben anlamadım kendimi ama o seni kastetmemistir :)))
Canim cok uzuldum yaBen geldim malesef iyi haberlerle gelmedim.Kananam devamediyo Beta.843 çıktı ne iğne ne ilaç hiçbişey yapmadı.progestan vermiycekmisnz dedim öyle yazdı aldık eve geldik wc ye gittim bir şey düştü 5 santim çapında ince torba gibi bişey bir ucu siyaha yakın kanlanmış ordan kanama yapmış demekki. içinden şeffaf renkte kuş gözü gibi bir yuvarlak bişey çıktı anladımki Kese ve içinden çıkanda yumurtaydı diye tahminediyorum.2 gün sonra tekrar beta ya bakalım dedi eşimde zaten kendi doktorunda randevusu var dedi.Evdeyim ara ara şiddetlenen ağrım var 2 progestan hap içtim.Durum bundan ibaret bende.Umudum ve çırpınışım bitme noktasında o yüzden diyecek bişey bulamıyorum.
Orası nasıl bir yer ya.vatanımın göxünü Seveyim. Üzülme canım düşük olduysa bile ki olmamış ta olabilir en azından bak sende hamile kala biliyorsun. Rabbim yar ve yardımcı olsun. Bence salıyı bekleme.yarın betana baktırSalı gittiğimde söyliycem kendi doktorumu durumuma
Oh bu da bitti desene şimdi uzat ayağı dinlenKızlar ne zormuş bebek eşyalarını yıka ütüle. Çok zevkli derlerdi de ben pek zevkine varamadım yorgunluktan. Artık bir an önce doğum iznine ayrılıp yavaştan oturtmak istiyorum herşeyi. Bugün hastane çantamı hazırladık.
Takiliyorum kizz uzme kendini ben daha cok uzulurumHiiii olur mu öyle şey aklimdan bile gecmedin canım benim. Bizim aramızda şükürler olsun nazar etcek goz yok benceben oyle dikkat etsin diye dedim, ay nasıl üzüldüm simdi
İlk betama battan 4 gün sonra bakıldı ve 1 hafta sonra çıkcak sonuçlar dendi.2 hafta sonra tekrar muyeneye gel dendi.ilk beta sonucum doktorumda yarın gidersem öğrenirim 2 hafta önceki betamı.Canım benim dr beta degerine göre ya da muayeneye göre hic bir sey demedi mi.en sonki beta degerini ne zaman olcturmustun kacti? Dr kontrolün saliydi dimi bana sorarsan saliyi bekleme hemen yarin arayip durumu bildir ve git.acil bir durum sonucta iki gun beklenmezki.hem Allah korusun düsük olduysa progestani birakman icmemen gerekir sagligin icin.her şey Allahtan. Sakin ol ve sadece dua et canim benimmmmm.
Seni koca gobuslu kandirikciiTakiliyorum kizz uzme kendini ben daha cok uzulurum
Kesin bünye yapıyla alakası var zayiftim halbuki yemiyorum ama sisiyorum senin gibisin kadar gobisim var :))))Ayy herkes üstüne alındı. Alınmayın. Başka forumlarda bende okudum. 30kiloyu geçenler bike var ama bu bünye meselesi birazda
Yok kız ben alinmadim sen üzmek sakin kendini sadece cidden akafama takiyorum yemeden kilo alıyorum resmen nasıl besleneyim anlamadimki
Geniş bir elbise giyince o göbüşümde kayboluyor. Sırf göbeğimi görmek için dar giyiyorum.artık parmağını emdiğini bile anlıyorum :) sen yakında çatlarsında. Bolca nemlendir kendiniKesin bünye yapıyla alakası var zayiftim halbuki yemiyorum ama sisiyorum senin gibisin kadar gobisim var :))))
aynen öyle memleketimizin kıymetini bilmek lazım canımMemleketimin gözünü sevin zaten aciller yogun olsada anında muayene edilip sonuçlarınız anında çıkıp ilk müdahaleyi yapıyolar en azından.Gittim 1 saat sandalye üstünde oturup doktor bekledim ağrım ve kanamam oldugu halde bir sedyeye bile yatırmadılar.Ne serum ne iğne hiçbişey yok.Daha gece burda kalacakmısın diyo bişey yapcakmısınız dedim hiçbişey yapamayız diyo kalmıycam dedim bende.Kanaman artarsa geri gel diyo.Kese varmı bilmiyorum diyo sinir olduk
Kendime kızıyorum sadece keşke cuma sabahı doktoruma gitseydim kahverengi dedim geçer dedim taki bugün öğleden sonra başlayan adet sancısı gibi sancı ve kanama olana kadar içim rahattı geçti düzeliyorum diyodum. hastaneye gidincede arttı belirsizlikler müdahale edilmemesi durumu dahada üzücü yaptı.Hayırlısı böyleymiş demekki kısmetimde bu kadarlık sevinç varmış.İnşaallah başka zaman Tamamına ereriz herkese tavsiyem ihmal etmeyin en ufak şeyi takibedin bırakın evhamlı olun en azından elinizden geleni yapmış olmanın huzuru olur.
Ayyy sinir oldum canım ya.nasıl bir acil mantığı var orda aceba.yarin sen kendi dr una git.güzelce sabah erkenden detaylica o baksın.ins hayırlı haberler verir.sen tuvalet dışında kalkma ayaga dinlen canim.Memleketimin gözünü sevin zaten aciller yogun olsada anında muayene edilip sonuçlarınız anında çıkıp ilk müdahaleyi yapıyolar en azından.Gittim 1 saat sandalye üstünde oturup doktor bekledim ağrım ve kanamam oldugu halde bir sedyeye bile yatırmadılar.Ne serum ne iğne hiçbişey yok.Daha gece burda kalacakmısın diyo bişey yapcakmısınız dedim hiçbişey yapamayız diyo kalmıycam dedim bende.Kanaman artarsa geri gel diyo.Kese varmı bilmiyorum diyo sinir olduk
canım sende bilemezdin boşuna kızma kendine...hem sen yurtdışındasın orda prosedür daha farklı işliyo onunda sıkıntısı var tabi...Rabbim hayırlısını versin hakkında...dinlen lütfenKendime kızıyorum sadece keşke cuma sabahı doktoruma gitseydim kahverengi dedim geçer dedim taki bugün öğleden sonra başlayan adet sancısı gibi sancı ve kanama olana kadar içim rahattı geçti düzeliyorum diyodum. hastaneye gidincede arttı belirsizlikler müdahale edilmemesi durumu dahada üzücü yaptı.Hayırlısı böyleymiş demekki kısmetimde bu kadarlık sevinç varmış.İnşaallah başka zaman Tamamına ereriz herkese tavsiyem ihmal etmeyin en ufak şeyi takibedin bırakın evhamlı olun en azından elinizden geleni yapmış olmanın huzuru olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?