Beraber Anne Olma Yolunda

Diyecek hiçbirşey b bulamıyorum umarım tahminltahminlerinde yanilirsin senin kendi dr kontrolün yarınmiydi canım benim ? Umudunu hiç ama hiç kaybetme nolur canım belki düşündüğün gibi değildir bembeyaz 6.haftada kalp atışı ve bebis gozukmeZki

Salı gittiğimde söyliycem kendi doktorumu durumuma

Elifim adasim bende senin yolunda ilerliyorum merak etme yemeden sisiyorum ben anlamadım kendimi ama o seni kastetmemistir :)))
Ayy herkes üstüne alındı. Alınmayın. Başka forumlarda bende okudum. 30kiloyu geçenler bike var ama bu bünye meselesi birazda

Canim cok uzuldum ya

Salı gittiğimde söyliycem kendi doktorumu durumuma
Orası nasıl bir yer ya.vatanımın göxünü Seveyim. Üzülme canım düşük olduysa bile ki olmamış ta olabilir en azından bak sende hamile kala biliyorsun. Rabbim yar ve yardımcı olsun. Bence salıyı bekleme.yarın betana baktır

Oh bu da bitti desene şimdi uzat ayağı dinlen

Hiiii olur mu öyle şey aklimdan bile gecmedin canım benim. Bizim aramızda şükürler olsun nazar etcek goz yok bence ben oyle dikkat etsin diye dedim, ay nasıl üzüldüm simdi
Takiliyorum kizz uzme kendini ben daha cok uzulurum

İlk betama battan 4 gün sonra bakıldı ve 1 hafta sonra çıkcak sonuçlar dendi.2 hafta sonra tekrar muyeneye gel dendi.ilk beta sonucum doktorumda yarın gidersem öğrenirim 2 hafta önceki betamı.

Memleketimin gözünü sevin zaten aciller yogun olsada anında muayene edilip sonuçlarınız anında çıkıp ilk müdahaleyi yapıyolar en azından.Gittim 1 saat sandalye üstünde oturup doktor bekledim ağrım ve kanamam oldugu halde bir sedyeye bile yatırmadılar.Ne serum ne iğne hiçbişey yok.Daha gece burda kalacakmısın diyo bişey yapcakmısınız dedim hiçbişey yapamayız diyo kalmıycam dedim bende.Kanaman artarsa geri gel diyo.Kese varmı bilmiyorum diyo sinir olduk

Kesin bünye yapıyla alakası var zayiftim halbuki yemiyorum ama sisiyorum senin gibisin kadar gobisim var :))))
Geniş bir elbise giyince o göbüşümde kayboluyor. Sırf göbeğimi görmek için dar giyiyorum.artık parmağını emdiğini bile anlıyorum :) sen yakında çatlarsında. Bolca nemlendir kendini

aynen öyle memleketimizin kıymetini bilmek lazım canım

Seni koca gobuslu kandirikcii
hyb77 kendini salma abla ya, yatmaya devam et sen yine de..
Kendime kızıyorum sadece keşke cuma sabahı doktoruma gitseydim kahverengi dedim geçer dedim taki bugün öğleden sonra başlayan adet sancısı gibi sancı ve kanama olana kadar içim rahattı geçti düzeliyorum diyodum. hastaneye gidincede arttı belirsizlikler müdahale edilmemesi durumu dahada üzücü yaptı.Hayırlısı böyleymiş demekki kısmetimde bu kadarlık sevinç varmış.İnşaallah başka zaman Tamamına ereriz herkese tavsiyem ihmal etmeyin en ufak şeyi takibedin bırakın evhamlı olun en azından elinizden geleni yapmış olmanın huzuru olur.

Ayyy sinir oldum canım ya.nasıl bir acil mantığı var orda aceba.yarin sen kendi dr una git.güzelce sabah erkenden detaylica o baksın.ins hayırlı haberler verir.sen tuvalet dışında kalkma ayaga dinlen canim.

canım sende bilemezdin boşuna kızma kendine...hem sen yurtdışındasın orda prosedür daha farklı işliyo onunda sıkıntısı var tabi...Rabbim hayırlısını versin hakkında...dinlen lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…