canm benm cok üzüldüm gercekten ama yeniden olacak inşallah bi kere olduysa yine olacak.. herşeye iyi tarafından bakmaya calış düşmeseydi de sağlıksız bir bebek dünyaya gelecekti onun acısı daha kötü elinden bişey gelmemesi.. amcamın kızı da ameliyattan hemen sonra hamile kalmıştı ama ağır ilaçlar aldığı için dr doğsa da ağır hasar almıştır sağlıklı bi bebek olmaz dedi bebeği aldılar ben de ilk duydugumda sana bu yüzden sormuştum drlar bişey demedi mi ilaç falan aldın demiştim ama cevap vermedin canm ben de senin umudunu kırmak istemedim ..rabbim herşeyin hayırlısını versin...Ahh canım kadın doğum bu hafta kan alıyo gelecek hafta sonuç veriyo.Dün aldılar kanı ve haftaya tekrar kontrolüm var. hastane öyle degil ama onada gitmedim doktoruna gitmezsen salı günü gel demişlerdi hastaneden ama ben dün kendi doktoruma gittigm için gitmedim hastaneye.Kendi doktorum kese kaybolmuş gelişimini tamamlayanamış tutunamayıp düşmüş olabilir dedi ilk haftalarda düşük çok normal sağlıksız olduğunu gösterir dedi.bunlar 2 doktorun karma düşünceleri tabii.Onlara göre çok doğal bir olay.12 hafta dolana kadar hamileyim demek hayalperestlikmiş demekki.Birdaha 12 hafta dolana kadar kimseye söylememe sözü aldı eşim benden.O baştan beri söyleme daha ortada biley yok hele 3 aylık olsun diyodu sonra biley olur ağlayacaksın diyodu.Adamın içine baştan doğmuş demekki.Onunda çok ağırına gitti son zamanlar iyice alışmıştı bebeğimiz olacağı fikrine göbegimi öptü birgün önce birkere öpiym çocugu diyodu ikinci gün hayal oldu.Sakallarını bile kesmedi yastayım ben dedi.Ben daha 3 aylık olunca kutlama yapacaktım şerefine dedi.oda üzüldü bu olaya bundan sonra en ufak şeyde hastaneye gidecegiz dedi.O artık benden çok istiyo bebeğimiz olmasını.
Ay çok güldüm ya inşallah tutar aşılaman canım benim
Hay Allah müstehakını versin e mi? Gözümden yaş geldi gülmektenbir posta eşinin benim spermlere gerek kalmayacak lafına güldüm yetmedi dost inek Allah da seni güldürsün inşallah aşılaman tutar da kocaman bir gülücük açar yüzünde
oğlusum gayet iyiymiş canm 2300 küsür gr olmuşuz uzun boylu bi oğlan geliyor dedi drumuz :) 2 hafta sonra tekrar kontrol var artık 2 haftaya düştü sanırım bi aydan.. bi de nst ye bağlandım ilk defa o da normal cok sükür sancı cıkmadı ama dünden beri benm sol göğsümün altı ağrıyo sancıyo hatta niye olabilir baskı desem sağda yok sadece solda.. sende de var mı böle ağrı?
Oh maşallah :) ay sonunda haftada bir dedi bana da bakalım bizim sanci durumu ne cikacak meraklardayim :) benim sagda oluyor arada süt birikiyormus benim baya agridi uyuyamadim bileoğlusum gayet iyiymiş canm 2300 küsür gr olmuşuz uzun boylu bi oğlan geliyor dedi drumuz :) 2 hafta sonra tekrar kontrol var artık 2 haftaya düştü sanırım bi aydan.. bi de nst ye bağlandım ilk defa o da normal cok sükür sancı cıkmadı ama dünden beri benm sol göğsümün altı ağrıyo sancıyo hatta niye olabilir baskı desem sağda yok sadece solda.. sende de var mı böle ağrı?
İnşallah olacak canım benim hemen hamisi olacaksın benim içime öyle doğuyor inşallah daha güzel ve daha sağlıklı bir bebise hamisi kalacaksınAhh canım kadın doğum bu hafta kan alıyo gelecek hafta sonuç veriyo.Dün aldılar kanı ve haftaya tekrar kontrolüm var. hastane öyle degil ama onada gitmedim doktoruna gitmezsen salı günü gel demişlerdi hastaneden ama ben dün kendi doktoruma gittigm için gitmedim hastaneye.Kendi doktorum kese kaybolmuş gelişimini tamamlayanamış tutunamayıp düşmüş olabilir dedi ilk haftalarda düşük çok normal sağlıksız olduğunu gösterir dedi.bunlar 2 doktorun karma düşünceleri tabii.Onlara göre çok doğal bir olay.12 hafta dolana kadar hamileyim demek hayalperestlikmiş demekki.Birdaha 12 hafta dolana kadar kimseye söylememe sözü aldı eşim benden.O baştan beri söyleme daha ortada biley yok hele 3 aylık olsun diyodu sonra biley olur ağlayacaksın diyodu.Adamın içine baştan doğmuş demekki.Onunda çok ağırına gitti son zamanlar iyice alışmıştı bebeğimiz olacağı fikrine göbegimi öptü birgün önce birkere öpiym çocugu diyodu ikinci gün hayal oldu.Sakallarını bile kesmedi yastayım ben dedi.Ben daha 3 aylık olunca kutlama yapacaktım şerefine dedi.oda üzüldü bu olaya bundan sonra en ufak şeyde hastaneye gidecegiz dedi.O artık benden çok istiyo bebeğimiz olmasını.
benmki sütten kaynaklı değil canım göğsüm değil de ben kalbimden korkuyorum çünkü düz yatınca sanki oraya tık tık bişeyle vuruyomuşun gibi ses geliyodu bayadır bebek baskı yapıyodur dıyolar ama artık ağrıya dönüştü ya kaburgalarda sorun var ya kalpte.. kasılma olayı tüm karnında olursa doğum sancısıymış canm bölge bölge olan kasılma bebeğin hareketinden olurmuş ben sordum bu sefer öyle dedi dr düzenli olursa hemen gel ama düzensiz sekilde olabilir bu haftalarda yalancı sancı o dediOh maşallah :) ay sonunda haftada bir dedi bana da bakalım bizim sanci durumu ne cikacak meraklardayim :) benim sagda oluyor arada süt birikiyormus benim baya agridi uyuyamadim bilemasaj falan yaptım da öyle geçti. Doktora onu soracaktim karnim bazen baya oraya buraya yamuluyor bazilari kasilma diyor ama nedir diyecektim unuttum :-/
Ploraktini yüksek olanlar kullanıyor. Benim yüksek çıkmıştı 1 ay kullandım düştü bıraktırdı doktor. Yalnız yan etkileri çok fenadır insanı hayattan soğutur şakaya gelmezyani aslında o ilaç zaten düzeltiyor. illa kür yapacak diye bişey yok. biz bitkisel yolları araştıra araştıra bu hale geldik. biri bir ot dese de uygulayım diye bekliyorum. dün doktor bana dostinex diye ilaç verdi. bende hiç duymamıştım dost inek diyo zannettim bim de satılıyoya dost inek sütü onu mu iç diyo bana acaba demek ki işe yarıyomuş diyorumsonra adam hanfendi dostinex dostinex diye hızlıca söyleyince anladım:)
Ploraktini yüksek olanlar kullanıyor. Benim yüksek çıkmıştı 1 ay kullandım düştü bıraktırdı doktor. Yalnız yan etkileri çok fenadır insanı hayattan soğutur şakaya gelmez
Ben haftada 2 gün yarım tablet kullandım ona rağmen fena düştü. İlacı yatarken al çünkü baş dönmesi mide bulantısı uyku ve halsizlik yapıyor. Bide hamile kalırsan hemen bırak tehlikeli sonuçlar olmaması için. Ben o yüzden erken gebelik testi yapmıştım ama negatifti. 1 ay kullandım ama çok düşmüş değer alt sınırında altına doktor ilacı bırak dedi 1-2 ay yükselmez dedi. İlaçtan kurtulmamın şerefine ailecek yemeğe çıktık gezdik tozduk o derece fenadım son kullandığımda ölü gibi dolaşıyodum midemi tuta tuta göz kararmalarıyla. Değer düştükçe yan etkisi dahada artıyor. Bi oku içine çok komik ama aşırı derece kumar oynama isteği bile yazıyor yan etkilerde eşim dalga geçiyodu kumar oynamak istiyomusun diye haftasonu bi kıbrıs yaparız diyodumyaa gerçekten mi benim prolaktine bakmadan verdi bu adam ya. benim herşey normaldi. ama sadece 2 gün kullanıcam bu sabah içtim bi de yarın sabah. yan etkileri neler acaba
Sanciysa da yalanci sancidir devami yok nasilsa diye takmadim bende ama eylül anneleri patir patir dogurunca tirstim :) benim ilk bebiste kalpte çarpıntı oluyordu senin dediğin gibi agrilarla doktor normal demişti ama bir sor yine de. Bir de gecen baya bi anlik sanci girdi dün hafif sizi şeklinde sanırım yoklaniyoruz.benmki sütten kaynaklı değil canım göğsüm değil de ben kalbimden korkuyorum çünkü düz yatınca sanki oraya tık tık bişeyle vuruyomuşun gibi ses geliyodu bayadır bebek baskı yapıyodur dıyolar ama artık ağrıya dönüştü ya kaburgalarda sorun var ya kalpte.. kasılma olayı tüm karnında olursa doğum sancısıymış canm bölge bölge olan kasılma bebeğin hareketinden olurmuş ben sordum bu sefer öyle dedi dr düzenli olursa hemen gel ama düzensiz sekilde olabilir bu haftalarda yalancı sancı o dedi
he heee
Ben haftada 2 gün yarım tablet kullandım ona rağmen fena düştü. İlacı yatarken al çünkü baş dönmesi mide bulantısı uyku ve halsizlik yapıyor. Bide hamile kalırsan hemen bırak tehlikeli sonuçlar olmaması için. Ben o yüzden erken gebelik testi yapmıştım ama negatifti. 1 ay kullandım ama çok düşmüş değer alt sınırında altına doktor ilacı bırak dedi 1-2 ay yükselmez dedi. İlaçtan kurtulmamın şerefine ailecek yemeğe çıktık gezdik tozduk o derece fenadım son kullandığımda ölü gibi dolaşıyodum midemi tuta tuta göz kararmalarıyla. Değer düştükçe yan etkisi dahada artıyor. Bi oku içine çok komik ama aşırı derece kumar oynama isteği bile yazıyor yan etkilerde eşim dalga geçiyodu kumar oynamak istiyomusun diye haftasonu bi kıbrıs yaparız diyodumama tahlil yapmadan neden verdi anlamış değilimmm ağır bi ilaç çünkü.
valla doktor da bizi görünce gülümsüyor. hamile kalınca da inşallah böyle gülümsetirim sizi. aşılama yapılana kadar eş perhizi verdi bize. eşim de hocam naptın yaa diyonoldu dedi doktor. bize herşeyi de eş perhizi deme hocam nasıl dayanalım diyoruz :) artık o da rahat bizde. Güle oynaya aşılama olucam :)
Hahaha çok fena olmuşhadi ya ekim gibi yurtdışına çıkıcaz uyarayım eşimi şimdidenbilgilendirdiğin için sağol canım da bu doktor efendi bana niye verdi ki hiçbir değerime bakmadan. zaten gonal-f iğneler kullanıyordum onlar hormonlarımı altüst etti. işyerinde bir arkadaş var 4 senedir hiç sevmeyiz birbirimizi. hep dua ederdim Allahım bir mucize olsun da ayrılsın diye. Kızın tayini çıktı geçen hafta ben de o ilaçların etkisiyle bir ağlamaya başladım. kız da diyor ki ya beni bu kadar seviyomuydun hiç belli etmiyodun diyo:) bi yandan ağlıyorum bi yandan da ben duygularımı hep içime atarım işte bir anda patladı diyorum =)
Ayy canım senin eşin iyiymiş dr konusunda benim eşim dr gitmeyi sevmez hiç gitmez mecburıyetten dun gıttık bır sınırlı gergın bıze randevuyu 08.30 a verdıler dr 9 da geldı ben tahmın ettım ama randevuyu verenın hatası ama bekeldık en sonunda gırdık dr odasına ee hocam bıze nostaljı yarattınız devlet hastahanesınde gıbı 08.30 da randevu 9 da geldınız dedı adam bozuldu ben o saatte randevu almıyorum normalde dedı adam bırsey dıyorum esım ters ters cevap verıyor sımdı bu ne yaptıda bız buna bu kadar muayne ucretı odedık dıyor acayıp gergın streslıydı bunların ısı gucu para dıyor soruyoruz bunun sebebı ne dıye teshıste koyamadı benı tatmın edemedı dıyor :)
:) biraz yorulayım ben de yoklanıyorum canm ama artık normal yaa valla 37 haftada doğuverse ne güzel olurSanciysa da yalanci sancidir devami yok nasilsa diye takmadim bende ama eylül anneleri patir patir dogurunca tirstim :) benim ilk bebiste kalpte çarpıntı oluyordu senin dediğin gibi agrilarla doktor normal demişti ama bir sor yine de. Bir de gecen baya bi anlik sanci girdi dün hafif sizi şeklinde sanırım yoklaniyoruz.
tatlım ilk başlarda benim eşim felaketti. doktora hep tek giderdim. asla gelmezdi benim de gitmemi istemezdi. ama alıştıra alıştıra bu hale geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?