Beraber Anne Olma Yolunda

Sagol canim benimmmm.inan bu süreç hic bitmeyecekmiş gibi gelmeye basladi.su sancılarda cabası.yarin olsun hayir olsun bakalım.
Yok öyle düşünme neler neler gelip geçiyo Allah dermansız dert vermesin...sen de biraz ağrı çekiyorsun ama bitip gidecek

haklısın canım umarım yoktur bi sorun bu ay alırız güzel haberi bende söylücem bakalım alttan muayne etmez inşallah ..

Ilk bez kapi önüne koyulacak tuzlu su ile yikanacak göbek kordonu makul yere gömülecek kurbana geliyor ya eve et girerse basar bebisi yüksekte tutup getirilecek veya ete bebis bastirilacak hö
Amannnnnn bu ne beeee adamı sinirlere koyar bunlar

aman aman onlarda daha ne inciler vardır sağlam savunma yap kuzum

Yok öyle düşünme neler neler gelip geçiyo Allah dermansız dert vermesin...sen de biraz ağrı çekiyorsun ama bitip gidecek
Orasi öyle tabi canim Allah dermansiz dert vermesin.iste süreç uzayinca oyle bir his oluyor.agri da olunca sinirlerim geriliyor.ama dediğin gibi gececek Allahin izniyle inşallah

haklısın canım umarım yoktur bi sorun bu ay alırız güzel haberi bende söylücem bakalım alttan muayne etmez inşallah ..
alttan muayene genelde smear testinde yapılıyor...benim doktorum gebelikte bile hep üstten muayene etti...doktora bişey demeden önce bak bakalım hangi muayeneyi seçecek...baktın alttan muayene ye yöneliyo o zaman söylersin üstten olmak istediğini...çok gerekmedikçe alttan muayene olmak bana doğru gelmiyor

Napiym anacım. Eminönünde malzeme almsm lazımdı. Kasnak ta boncuk işi yapıyorum. Bir kaç siparişim vardı. Malatyayı pek görmedimde 18 yaşıma kadar adıyaman daydım. Güzeldir memleketim.bunu yapıyorum mogamim

Eklentiler

• 11201003_374824259374226_4270214500066657867_o.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 44
oooo çok güzel çok beğendim yahu...bundan kendine de yap hatun...ben beceriksizin elinden bi halt gelmiyor

ben vantilatörle aşk yaşıyorum
Bende alalım dedim eşime çok bilmiş kocam çarpar hasta olursun deyip almadı ama sıcakta beni çarpiyo anlamıyor bide ayaklarım hiç doğumuyla menapozlu gibi oldum eşim bana sarilamiyo çok sicagim diye:) :)

Bende alalım dedim eşime çok bilmiş kocam çarpar hasta olursun deyip almadı ama sıcakta beni çarpiyo anlamıyor bide ayaklarım hiç doğumuyla menapozlu gibi oldum eşim bana sarilamiyo çok sicagim diye:) :)
ben vantilatörü açıp odaya çeviriyorum kuzum çok güzel serinliyo oda...kendime çevirmiyorum bende çarpar diye...valla sen eşini kandırmaya bak gerçekten çok işe yarıyor... sıcaklık olayı benimde başımın belası...önceden buz gibi olan benim şuan içimde bir yanardağ var bu hormonlar bizi alaşağı etti yeminle

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU--------
Hilal ---------------> Erkek -------DOĞDU -------
Wuslt --------------> Kız ----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız -----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Zehsel -------------> Erkek
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız

Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------> Kız ?

Ewet Ewet bende sen gibiydim buz gibi hamis kaldım kalali yaniom alalım Ewet ya bunaliom çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…