Sancim olunca az da olsa kanaman yokmu tatlım yarın güzel haberlerle gel inşallah balimTamam canim.yok kontrolü birakmam zaten beta sifirlanana kadar.kanamam olsa o da yok.olmamasi iyi mi kotu mu anlamadim bende
bu sıcaklarda ne zaman biter ki yaaaEvet evet bende kocissiz cikmiom su sıcaklar bitince çıkarız mogisim ınşallah
Yok öyle düşünme neler neler gelip geçiyo Allah dermansız dert vermesin...sen de biraz ağrı çekiyorsun ama bitip gidecekSagol canim benimmmm.inan bu süreç hic bitmeyecekmiş gibi gelmeye basladi.su sancılarda cabası.yarin olsun hayir olsun bakalım.
haklısın canım umarım yoktur bi sorun bu ay alırız güzel habericanım sıkma canını demek ki kısa sürdü bu adetin ama yine de yumurtalıklarına bakılmasında fayda var kist gibi bişey olmadığından emin ol...ben muayenelerimde hiç alttan muayene olmadım kuzum hep karın ultrasonu ile muayene oldu...
Amannnnnn bu ne beeee adamı sinirlere koyar bunlarIlk bez kapi önüne koyulacak tuzlu su ile yikanacak göbek kordonu makul yere gömülecek kurbana geliyor ya eve et girerse basar bebisi yüksekte tutup getirilecek veya ete bebis bastirilacak hö
aman aman onlarda daha ne inciler vardır sağlam savunma yap kuzumKonuyu degistirmesem neler duyacak bu kulakciklarya dedim ilk bez hastanede çöpe gidecek gavurlar eve et sokmuyor mu senin kiza seslen koklayacam kokuyor mu doktor kapisina mi gömmüs ya ters teper de devamli hasta olursa dedim püskürttüm
Orasi öyle tabi canim Allah dermansiz dert vermesin.iste süreç uzayinca oyle bir his oluyor.agri da olunca sinirlerim geriliyor.ama dediğin gibi gececek Allahin izniyle inşallahYok öyle düşünme neler neler gelip geçiyo Allah dermansız dert vermesin...sen de biraz ağrı çekiyorsun ama bitip gidecek
Kanımca eylül ortasını bulur tatlım 1 ay daha böyleyiz banyoda yatcam artık soğuk suyun altından cikamioz kaldı sokakta siftinmek çok zor balim ....bu sıcaklarda ne zaman biter ki yaaa
alttan muayene genelde smear testinde yapılıyor...benim doktorum gebelikte bile hep üstten muayene etti...doktora bişey demeden önce bak bakalım hangi muayeneyi seçecek...baktın alttan muayene ye yöneliyo o zaman söylersin üstten olmak istediğini...çok gerekmedikçe alttan muayene olmak bana doğru gelmiyorhaklısın canım umarım yoktur bi sorun bu ay alırız güzel haberibende söylücem bakalım alttan muayne etmez inşallah ..
Napiym anacım. Eminönünde malzeme almsm lazımdı. Kasnak ta boncuk işi yapıyorum. Bir kaç siparişim vardı. Malatyayı pek görmedimde 18 yaşıma kadar adıyaman daydım. Güzeldir memleketim.bunu yapıyorum mogamimama dinlen dedik sen yine dolanmışsın kız o nasıl dinlenmekbende cumartesi eminönü turu yapıcam...şimdi bile zorken dolanmak son haftalarda evden çıkmam herhalde
Evet hemşom...burda secido da vardı malatyalı...gerçi nick değiştirdi o...o kadar geldim gittim de malatyaya adıyamanı görmek kısmet olmadı hiç
ben vantilatörle aşk yaşıyorumKanımca eylül ortasını bulur tatlım 1 ay daha böyleyiz banyoda yatcam artık soğuk suyun altından cikamioz kaldı sokakta siftinmek çok zor balim ....
Ilk zamanlar ilk iki gun azicik oldu ama sonra yok canim.hayirlisi yarin bakalim ne diyecek dr canımSancim olunca az da olsa kanaman yokmu tatlım yarın güzel haberlerle gel inşallah balim
oooo çok güzel çok beğendim yahu...bundan kendine de yap hatun...ben beceriksizin elinden bi halt gelmiyorNapiym anacım. Eminönünde malzeme almsm lazımdı. Kasnak ta boncuk işi yapıyorum. Bir kaç siparişim vardı. Malatyayı pek görmedimde 18 yaşıma kadar adıyaman daydım. Güzeldir memleketim.bunu yapıyorum mogamim
Tek senmi bende bende :)ben vantilatörle aşk yaşıyorum
Bende alalım dedim eşime çok bilmiş kocam çarpar hasta olursun deyip almadı ama sıcakta beni çarpiyo anlamıyor bide ayaklarım hiç doğumuyla menapozlu gibi oldum eşim bana sarilamiyo çok sicagim diye:) :)ben vantilatörle aşk yaşıyorum
Kendime de bir takım yapıcam canım. Evde çok şık duruyoroooo çok güzel çok beğendim yahu...bundan kendine de yap hatun...ben beceriksizin elinden bi halt gelmiyor
ben vantilatörü açıp odaya çeviriyorum kuzum çok güzel serinliyo oda...kendime çevirmiyorum bende çarpar diye...valla sen eşini kandırmaya bak gerçekten çok işe yarıyor... sıcaklık olayı benimde başımın belası...önceden buz gibi olan benim şuan içimde bir yanardağ varBende alalım dedim eşime çok bilmiş kocam çarpar hasta olursun deyip almadı ama sıcakta beni çarpiyo anlamıyor bide ayaklarım hiç doğumuyla menapozlu gibi oldum eşim bana sarilamiyo çok sicagim diye:) :)
iyi yaparsın bacım...hamarat valla bizim topiğin kızlarıKendime de bir takım yapıcam canım. Evde çok şık duruyor
Ewet Ewet bende sen gibiydim buz gibi hamis kaldım kalali yaniom alalım Ewet ya bunaliom çünkü :)ben vantilatörü açıp odaya çeviriyorum kuzum çok güzel serinliyo oda...kendime çevirmiyorum bende çarpar diye...valla sen eşini kandırmaya bak gerçekten çok işe yarıyor... sıcaklık olayı benimde başımın belası...önceden buz gibi olan benim şuan içimde bir yanardağ varbu hormonlar bizi alaşağı etti yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?